Hogyan nézhetem meg a szupercsatornát Kanadán kívül

Ha egy csatorna rendelkezik a szóval Szuper benne, azt hiszem, érdemes megnézni. Nos, mikor láttam Szuper csatorna kínálnia kell, azonnal felhívta a figyelmemet. Ez Kanadai csatorna mindent tartalmaz, amire szüksége van filmek, műsorok, eSportok és még sok más. Mielőtt azonban megkaptam a tartalmat, a csatornát blokkolt engem mivel csak elérhető Kanadában. Észrevetted a Múlt idő Használom? Igen, az az oka, hogy feloldtam a blokkolást a saját régiómban, és te is. Íme hogy bárhol megnézheted a Super Channel csatornát. 


Hogyan nézhetem meg a szupercsatornát Kanadán kívül

Hogyan nézhetem meg a szupercsatornát Kanadán kívül

Szupercsatorna – kanadai szuper szolgáltatás

A Super Channel már jó ideje működik. Először 2007-ben indult, fűződő először a televíziós mozifilmekhez és televíziós sorozatokhoz, a dokumentumfilmekkel együtt a kanadai lakosok képernyőjén.

A szolgáltatás azonban nem azoknak szól, akik úgy döntöttek, hogy csatlakoznak a zsinórvágó forradalom. Csak azok a felhasználók, akiknek van érvényes kábel előfizetés hozzáférhet a Super Channel tartalmához.

Bejelentkezés után négy csatornát érhet el:

  • Biztosíték: Több filmet, TV-műsort, dokumentumfilmet és koncertet nézhet.
  • Szív & Itthon: Több a családorientált filmekbe és show-kba.
  • Boltozat: Több figyelmet szentel a kézzel válogatott, rajongói kedvenceknek, a kritikusok által elismert filmeknek.
  • Ginx: Az eSporttal kapcsolatos programozásra összpontosít

Ezenkívül van Szupercsatornás igény, amely az új és meglévő előfizetők számára ingyenesen elérhető Kanadai TV-szolgáltató. Ez azonban nem érhető el A Bell Satellite vásárlói. Íme, amit hivatalos webhelyük mond:

* A Super Channel On Demand jelenleg nem érhető el a Bell Satellite ügyfelek számára. Kérjük, ellenőrizze a televíziós szolgáltatótól, hogy rendelkezésre áll-e. ”

Elérhetőség

Bármennyire nagyszerű is, a világháló nem olyan ingyenes, mint gondolnád. Számos webhely és szolgáltatás korlátozza a felhasználók hozzáférését a saját hozzáférésük alapján fizikai hely.

Ezt a blokkoló mechanizmust gyakran azért építik be szerzői jogi korlátozások. A szolgáltatás adatbázisa leképezi az IP-címek fizikai helyét az általunk hívott adatok kezelése és érvényesítése érdekében geo-blokkok.

Például, Szuper csatorna megköveteli a Kanadai IP-cím működtet. Ha az országon kívül tartózkodsz, akkor kötelező a másik IP-címed. Ezért a szolgáltatás fog megszünteti a hozzáférését miután megpróbálta megnézni annak tartalmát.

Még ha a fenti szolgáltatók bármelyikének is érvényes előfizetője lenne, ha elhagyja az országot, akkor a az előfizetés megszűnik. Nos, technikailag létezik, de megy Pazarlás. Ez a geo-hibaüzenet akkor kapsz, ha megpróbálod megnézni a Super Channel tengerentúlát:

Hibakód: PLAYER_ERR_GEO_RESTRICTED ”“ “A videó lejátszása korlátozva van a jelenlegi földrajzi régióban.”SuperChannel hibaüzenet

Ha ez nem volt elég bizonyíték, lássuk, mi az hivatalos oldal állapota:

„A Super Channel egy nemzeti fizetős televíziós szolgáltatás, és Kanadában működési engedéllyel rendelkezik. Sajnos Kanada 10 tartományán és 3 területén kívül nem nyújtjuk szolgáltatásainkat. ”A szupercsatornás webhely nyilatkozata

Tehát most, hogy már tudja, mi a probléma, mit mond, mi a megoldási részre haladunk? A következő szakasz mindent megad, amire szüksége van feloldja a Super Channel blokkolását Kanadán kívül. Ez egy 2 perc olvasás, tehát alapvetően könnyű.

Szupercsatorna – már nem olyan kanadai

Nak nek hozzáférés a Super Channelhez Kanadán kívül, hamisítani kell a tartózkodási helyét, és úgy tűnik, mintha az országban tartózkodna. Technikai szempontból ez egy a Virtuális magán hálózat.

A VPN egy olyan szoftverdarab, amely átirányítja az Ön adatait keresztül a magán alagút, a folyamat titkosítása. Forgalma áthalad azon az alagúton, és eléri az egyik szerverét a választott országban.

Miután a kapcsolat létrejött, a VPN meg fog jelenni elrejti személyazonosságát és tartózkodási helyét és hozzárendel egy IP-cím a kiválasztott országban. Ennek eredményeként úgy tűnik, mintha az adott térségben böngészne az internetet, ami megadja neked hozzáférés korlátozott tartalomhoz ott.

Például, ha Super Channel-t akar, akkor szüksége van egy Kanadai IP-cím. Ez könnyen megszerezhető, ha Kanadában csatlakozik egy VPN szerverhez. Nem csak kapsz Szuper csatorna, hanem más is Kanadai TV csatornák, mint például CTV, TSN, Sportsnet, és több.

A lépések

Nagyon egyszerű. Az alábbiakat kell tennie a Super Channel blokkolásának feloldásához:

  1. Először válasszon egy VPN szolgáltatót, amely kiszolgálókat kínál Kanadában. Te tudod használni ExpressVPN; ők van öt.
  2. Következő, töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a streaming eszközön.
  3. Aktiválja a VPN-klienst, jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával, és nyissa meg a kiszolgálók listáját.
  4. Most csatlakozzon a Kanadai VPN szerver.
  5. Dob Szuper csatorna.
  6. A szolgáltatás továbbvitele Kanadán kívül, bárhol is lehet.

Egy adott VPN ajánlása nem jár megfelelő értékelés nélkül. Az elmúlt években több száz VPN-vel találkoztam. Eddig, ExpressVPN egyike azon kevésnek, amely lenyűgözött. A szolgáltatásnak több, mint 3000 szerver 94 országban. Tehát, ha a korlátozott tartalom feloldása a cél, akkor a lehetőségek elfogynak.

Ami az adatvédelmet illeti, az ExpressVPN biztosítja a legmegfelelőbb szolgáltatásokat. Ez magában foglalja a kill kapcsoló, szigorú bejelentkezési szabályok és megosztott alagút, többen együtt. Már említettem, hogy ez a kevés egyike, amely lenyűgözött, tehát több van. Nézze meg őket a következő táblázatban.

A Super a Super Channelben

Sokan kérdezhetik meg, mi olyan különleges egy ilyen szolgáltatásban. Ez egyszerű A tartalmat természetesen meg fogod kapni. Íme néhány cím, amelyeket megnézhetsz, ha feloldod a csatornád feloldását a régiójában:

Patak Super Channel bárhol – Elválasztó szavak

Bár a szupercsatornához mindenki hozzáférhet fő kábel- és műholdas szolgáltatók Kanadában minden hulladék megy, ha elhagyja az országot.

Szerencsére van VPN hogy megmentse a napot. Minden amire szükséged van kapcsolat egy kanadai szerverrel és te tudod nézd bárhol a Super Channel csatornát. Ha bármilyen kérdése van, akkor szólj fel a megjegyzés részben.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me