Hogyan nézhetem meg a természetfeletti 15. évad online közvetítését

Természetfölötti 2005-ben indult. Most, tovább 2019. október 10, a műsor befejeződik tizenötödik évad. Val,-vel 90% -os jóváhagyási osztályzat mert Természetfölötti’tizennegyedik évad Rotten Paradicsom, a show epikus búcsúsorozatot ígér. Az CW szokása, hogy minőségi műsorokat vezessen be. Sajnos csak ők szentelt az amerikai lakosok. Nos, ez nem lesz probléma. Ha a Winchesters birodalmakon keresztül tudnak utazni, gyakorlatilag országon át is utazhatnak. Íme hogy bárhol megnézheted a természetfeletti 15. évadot.


Hogyan nézhetem meg a természetfeletti 15. évad online közvetítését

Hogyan nézhetem meg a természetfeletti 15. évad online közvetítését

CW TV – blokkoljuk epikus búcsúinkat

A CW logóMajdnem 15 év, a műsor mindent átadott, amiről a könyvekben olvasunk. Démonok, angyalok, zombik, vérfarkasok és így tovább.

Ugyanakkor csak a Egyesült Államok képesek voltak nyomon követni a Winchesters kalandjait. Miért? Mivel A CW csak az Egyesült Államokban érhető el és sehol máshol.

Látja, a CW platform alatt van geo-blokkok. Betartja engedélyezési ügyletek, amelyek általában megakadályozzák a streaming szolgáltatást abban, hogy tartalmát az Egyesült Államokon kívül kínálják.

Annak meghatározása érdekében, hogy Ön belsejében vagy-e lefedettség területe, A CW megvizsgálja a nyilvános IP-cím. Ha tengerentúlon él, akkor rendelkezik külföldi szellemi tulajdonjoggal, amely nem ad másnak, mint egy azonnali blokk.

Csak másodpercekbe telik a tartózkodási hely meghatározása. Amikor megpróbáltam megnézni a szezon premierjének, a CW-t megszüntette a hozzáférést szinte a helyszínen. Itt van a geo-hibaüzenet Kaptam:

“Az engedélyezési korlátozások miatt ez a tartalom csak az Egyesült Államokban érhető el.”CW hiba

Nem kell aggódnia, mivel tökéletes Athame van (srácok, tudnod kell, mi természetfeletti rajongók) a problémára. Tehát, ha akarod patak a Supernatural Záró szezonját, kövesse az előadásaimat, és olvassa el a következő részt.

Supernatural 15. évad – A Winchesters világszerte utazik

A természetfeletti évad 14-es nézői csúcspontja a következő volt 1,5 millió adatfolyam. Véleményem szerint minden tíz szezonon túlmutató show elveszíti élét, de nem ez a show. Folyamatosan szállított minőségi történet és a dráma, Azta. De mit mondhatunk az Egyesült Államokon kívüli személyekről, akiknek nincs helye megnézni a műsort. Egyszerű, kap egy Virtuális magán hálózat.

Ahogy a bevezetésben említettem, te leszel virtuális tartózkodási helyének megváltoztatása hogy CW TV-t szerezzen a régiójában. Ennek legegyszerűbb módja a VPN. Ez egy internetes eszköz (titkosított kapcsolat) amely segít biztosítani a személyes adatait biztonságosan továbbítva.

A VPN megakadályozza az illetéktelen személyeket is hallgatózás a forgalomban, különösen az ön ISP és kormány. Ezt csinálja az IP-cím álcázása, ami lehetővé teszi böngészhet névtelenül az interneten.

Ez nem minden. Amíg te elrejteni az IP-t, kapsz egy új egy átjáró város ahol a kiszolgáló található, amelyhez csatlakozott. Ha a MINKET, kapsz egy Amerikai IP-cím. Következésképpen, ha megpróbálsz streaming CW TV a regiobann, akkor hozzáférhet annak tartalmához, hibamentesen.

A lépések

Mint már említettem, a legegyszerűbb módja elrontja a helyét VPN használatával történik. Az USA az úticélunk. Tehát kövesse az alábbi lépéseket és megtanulja, hogyan kell feloldása CW TV és nézni a természetfeletti 15. évadot bárhol:

 1. Kezdje VPN-szolgáltató kiválasztása ami az Ön igényeinek legjobban megfelel. Nagyon javaslom, hogy iratkozz fel ExpressVPN.
 2. Utána, töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a készüléken. Dedikált ügyfeleket talál az Android, PC, Mac, iOS és Fire Stick számára.
 3. Indítsa el a VPN eszközt és Jelentkezz be a fiókodba a felhasználóneveddel és jelszavaddal.
 4. Többet talál 2000 szerver hogy válasszon. Azonban az Egyesült Államok, amelyet keres csatlakozni egy amerikai szerverhez.
 5. Néhány másodpercbe telhet a kapcsolat felépítése. Amint a gomb zöldre vált, kap egy a USA IP-cím.
 6. Most, elindítja a CW TV webhelyét vagy alkalmazását.
 7. Nézze meg a 15. természetszakos évadot élj bárhol is lehet.

ExpressVPN a VPN iparág csúcsán helyezkedik el azóta, hogy újra beindult 2009. A szolgáltatásnak nagyon sok feladata van a biztonság és a magánélet szempontjából. Ez a legfrissebb katonai titkosítás (AES-256 bit) több mellett biztonsági protokollok.

A szolgáltató elfogadja a szigorú bejelentkezési tilalom. Ez nem minden; akkor is lesz Ölj kapcsolót, osztott alagút, és a ingyenes intelligens DNS szolgáltatás.

Végül a szolgáltató a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Tehát, ha nem elégedett a szolgáltatásaival, akkor mindig kérheti a visszatérítés a vásárlástól számított harminc napon belül.

Több más is létezik a legjobb VPN-k a CW TV számára valakivel együtt dolgozni. Nézze meg őket az alábbi táblázatban.

CW TV – Támogatott eszközök

Szerencsére megnézheti a 15. természetszakos évadot mind a kis, mind a nagy képernyőn. Itt vannak A CW kompatibilis eszközei:

 • iPad
 • iPhone
 • Android
 • Apple TV
 • roku
 • Amazon Fire TV és Fire TV Stick
 • PC
 • Mac

Természetfeletti 15. évad – egy utazás vége

Lehet, hogy nem hiszi el, de a természetfeletti az a leghosszabb ideje működő műfaj-sorozat az amerikai televíziós műsor történetében. Még korábban is ott volt A Warner Brothers és az UPN 2006-ban egyesültek létrehozni a CW-t. Íme, amit a végrehajtó producernek kellett mondania:

„Először is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett a showban a kamera előtt és mögött. Számunkra ez egy élettapasztalat volt. Hihetetlen volt a támogatás, amelyet mind a Warner Bros Televízió, mind a CW támogatást kapott. Külön szeretnénk köszönetet mondani Jensennek, Jarednek és Misha-nak azért, hogy ezt az utazást különlegessé tette. Most a legfontosabb, hogy megadjuk ezeknek a karaktereknek, hogy szeretjük a megérdemelésüket. ”

A természetfeletti visszakapta első szezonját 2005. De minden jónak véget kell érnie, és itt az ideje elbúcsúzni. A sorozat fináléja (15. évad) kezdődik 2019. október 10. A tavalyi események után garantáltan fellépés és természetesen dráma teljes fináléját garantáljuk.

Amit eddig tudtunk, az a pokol újra megszabadul. Az összes lélek szabadon megölhető, Sam, Dean és Castiel pedig ott vannak, hogy megvédjék a világot. Van azonban egy kérdés; John Winchester visszatér? Színész Jeffrey Dean Morgan tweetelt:Jeffrey Dean Morgan Tweet

Figyelj, szeretem a Papa Winchester-t, és vissza akarom vinni? Biztos. De ez nem így működik. A természetfeletti tele van meglepetésekkel, és biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni. Vessen egy pillantást a a Supernatural utolsó évadja ebben a pótkocsiban.

 

Nézze meg a természetfeletti szezon fináléját bárhol – A jók

A megújulás híre keserves, mivel a 15. évad lesz A természetfeletti utolsó. Ez azonban egy fene volt az utazásban, és itt az ideje, hogy búcsút mondjak.

A természetfeletti népszerű a világ minden tájáról, és most az óceánok rajongói be tudnak hangolni és nézd meg az epikus finálát. Csak annyit kell tennie használjon VPN-t, unblock CW TV a saját régiójukban, és megtehetik nézd élőben a 15. természetfeletti évadot. Milyen előrejelzései vannak? Csalódni fog a CW? Mondjon el mindent a megjegyzésekben.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me