Hogyan nézhetem meg az AEW Fyter Fest 2019 Live Online játékot

Májusban az AEW viharral vitte a világot a Double or Nothing segítségével. Most, június 29-én a promóció azt ígéri, hogy még magasabbra kerül a Fyter Fest rendezvényeken. A Fyter Fest a Dayonta Beach partján, a floridai óceánközpontban zajlik. A műsort közvetítheti ingyen a Bleacher Report Live oldalon feltéve, hogy az USA-ban él. De mi van, ha nem Amerikában vagy? Mik a lehetőségek? Ó, ne aggódj, letagadtam. Ez az útmutató pontosan megmutatja az AEW Fyter Fest közvetítése a világ bármely pontján.


Hogyan nézhetem meg az AEW Fyter Fest 2019 Live Online játékot

Hogyan nézhetem meg az AEW Fyter Fest 2019 Live Online játékot

AEW Fyter Fest a B / R Live-on

B / R Élő egy amerikai csatorna, amely tucatnyi sporteseményt rendez. Csak nevezze meg a sportot és ott van. Megtalálhatja az AEW, az UEFA Bajnokok Ligája, a The Rich Eisen Show, az ONE bajnokság, a Kézi Világörökség Ligája, az UEFA Európa Liga és a Nemzeti Lacrosse Liga kedvelőit..

Ugyanakkor, csakúgy, mint a világ legtöbb csatornája, a Bleacher Report Live nem engedi meg az Egyesült Államokon kívüli nézők számára a hozzáférést. Más szavakkal, Ha nem amerikai IP-címmel rendelkezik, akkor a hozzáférést megtagadják. Abban a pillanatban, amikor külföldről látogatja meg webhelyüket, ez a geo-hibaüzenet azonnal blokkolja Önt:

Szerencsére a földrajzi korlátozások megkerülése soha nem volt ilyen egyszerű, ha VPN-sel működik. Ne aggódjon, mikor elkészítette ezt, az AEW Fyter Fest-t fogod nézni tiéden iOS, PC, Mac, Android, Apple TV, Roku vagy FireStick egy pillanat alatt.

Hogyan nézhetjük meg az AEW Fyter Fest Live-ot egy VPN-sel

Az internet nem biztonságos hely barangoláshoz megfelelő óvintézkedések nélkül. A virtuális magánhálózatok a legjobb eszközök az internetes böngészéshez, különösen ha nyilvános hálózathoz kapcsolódnak. A VPN lehetővé teszi az internet biztonságos továbbítását, jóvoltából katonai titkosítások. Ez nem minden, tisztelt VPN ne naplózza személyes adatait, ami azt jelenti, hogy bármit is tesz online, a cég nem rögzíti.

Rendben, tehát a VPN fogalmát bemutattuk azoknak, akik még mindig sötétben vannak. Ami a B / R Live elérését illeti, a feloldási folyamat meglehetősen egyszerű. Mint már említettük, a csatorna működéséhez amerikai IP-cím szükséges. Ez könnyű feladat a VPN számára az eredeti IP-jét köti le és hozzárendel egy érvényes országot, ahol a kiszolgáló található. Ha a szerver az Egyesült Államokban található, akkor kap egy amerikai IP-címet. Ennek eredményeként kapsz hozzáférés az összes amerikai alapú csatornához köztük a B / R Live, a Hulu és az USA Netflix.

Patak Fyter Fest ingyen

Tehát további megfontolás nélkül az alábbiakban megtalálja a szükséges lépéseket feloldása a B / R Live és a Fyter Fest közvetítéséhez, bárhová ingyenesen elérhető:

 1. Először jelentkezzen be egy megbízható VPN-szolgáltatónál. ajánlom ExpressVPN mivel ez az iparág egyik legjobb VPN-szolgáltatója.
 2. Töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást egy kompatibilis eszközre. Az ügyfelek számára elérhető PC, MacOS, Android, iOS és Fire Stick.
 3. Most indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-hitelesítő adataival.
 4. Ezután lépjen a kiszolgálók listájára és csatlakozni egy amerikai szerverhez.
 5. Várjon néhány másodpercet, amíg a kapcsolat létrejön. Az IP-azonosítónk segítségével ellenőrizheti, hogy megkapta-e az új IP-címet.
 6. Indítsa el a B / R Live programotSaját weboldala vagy azok dedikált alkalmazása.
 7. Patak AEW Fyter Fest élőben, bárhol is van.

ExpressVPN kínál a 30 napos pénz-visszafizetési politika és ezer szerver szerte a világon, beleértve az USA-ban gyorsan lángolókat is. Sőt, még jobbá teszi, ha feliratkozik szolgáltatásra weboldalunkon keresztül, élvezheti az ExpressVPN szolgáltatást 12 hónap helyett 15 hónap. Ez mindenki számára hasznos, tekintve, hogy előnyei lesznek 49% kedvezmény az eredeti havi ár. Ha ez nem kiderül az Ön választásaként, vessen egy pillantást az alábbi táblázatra, és alternatívaként válassza az egyik legfontosabb VPN-t.

AEW Fyter Fest nemzetközileg elérhető?

Egy ideje az AEW közzétette az első brit üzlet részleteit, ma az ITV-n az Egyesült Királyságban. Már májusban láthattuk a Double vagy a Semmit ingyen a csatornán. Úgy tűnik azonban, hogy az Egyesült Királyság ITV-je ezúttal nem közvetíti a műsort.

Szerencsére új csatorna lépett be, és átvette az esemény hivatalos adását, FiteTV. Annak ellenére, hogy több országban elérhető lesz, az esemény nem kerül ingyenesen megrendezésre. Megvásárolhatja PPV-ként, amint a FiteTV elérhetővé teszi azt. Túl szép, hogy igaz legyen? Nos, a Fite TV Twitter-fiókja különbséget kér.Fite TV AEW

A cseresznye hozzáadásához a Fite TV egész csomó streaming platformon elérhető. Ezért élvezheti az AEW Fyter Fest élőben:

 • Chromecast
 • Apple TV
 • roku
 • Android TV
 • iPhone
 • iPad
 • PC
 • Mac
 • Android
 • Amazon Fire TV
 • Amazon Fire Stick
 • PlayStation 4 (böngésző)

AEW Fyter Fest – amit tudnod kell

Nemrégiben Debr Ambrose távozott a WWE-től. Megdöbbentő fellépés volt a Double or Nothing oldalán, és többéves szerződést írt alá a promócióról Jon Moxley-ként.

A Fyter Fest levegője június 29-én 20:00 óráig, az óceánközponttól él, a floridai Daytona Beach partján. Ez a korábbi WWE birkózó első mérkőzése, Joey Janela ellen.

Másrészt a Hangman Page-nek három birkózón kell átjutnia, akik kemény versenyt adtak neki a Casino Battle Royal-ban, mielőtt ő győztes lett. Csak reméljük, hogy sérülések nélkül kijön, amikor Chris Jericho ellen áll szemben az augusztus All Out eseményén.

A Lucha testvérek rejtélyes partnert ugrattak, hogy segítsenek nekik a The Elite-vel folytatott csatában. Pac már nincs a csapatban, így alternatívát kellett keresniük. Meg akarja kitalálni, vagy csak mondjam el? Rendben, tehát a csapat a Lucha szabályai szerint fogja tartani Laredo Kid segítségének bevonásával. Ez egy izgalmas nagy repülési mérkőzés, amely rengeteg kockázatot és kiemelkedő légi mozgást jelent.

Ó, egyébként, a kártyát lenyűgöző mérkőzések halmozzák, beleértve minden idők kedvencét, a Hardcore mérkőzést. Vessen egy pillantást arra, hogy mi szerepel a Fyter Fest meccseiben:

 • Cody Rhodes vs Debry Allin
 • Jon Moxley és Joey Janela
 • Az Elit vs Lucha Brothers és Laredo Kid
 • Jebailey vs Michael Nakazawa (Hardcore mérkőzés)
 • Adam “Hóhér” oldal vs Jungle Boy vs MJF vs Jimmy Havoc (Négyutas mérkőzés)
 • Nyla Rose vs Yuka Sakazaki vs Riho (Hármas fenyegetés mérkőzés)

Patak AEW Fyter Fest 2019 Live – Elválasztó szavak

Mindannyian szeretjük az ingyenes cuccokat, és szerencsére a Fyter Fest ingyenesen elérhető, ha a B / R Live-en közvetíti. Másrészt előfordulhat, hogy a Fite TV nem érhető el az Ön régiójában. Tehát mindkét esetben olyan hiteles VPN-szolgáltató, mint a ExpressVPN meg tudja oldani a problémát, és lehetővé teszi, hogy figyelje az AEW Fyter Fest-t, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a térképen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me