Hogyan nézhetem meg az ATP Tour 2019 döntőjét online élőben

Ez az év legizgalmasabb teniszbemutatója, a Az ATP túra döntője 2019. Nem mintha önmagában nem epikus, hanem azóta Novak Djokovic és Roger Federer ugyanabban a csoportban vonzottak az ATP döntőbe 2006 – ban London, a döntő további extra fűszert adott a fellépéshez. Számos ember számára kissé nehéz a személyesen részt venni. Éppen ezért ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan kell közvetítse az ATP Finals 2019-et élőben, bárhol is legyen.


Hogyan nézhetem meg az ATP döntőjének 2019-es évet online

Hogyan nézhetem meg az ATP döntőjének 2019-es évet online

Az ATP döntője – Élő globális műsorszórás

Az ATP döntők az egész világon népszerűek. Ez az oka több országnak hivatalos műsorszolgáltatók a területükön, hogy a lakosok megnézhessék. Többet mondtam, mivel néhány országnak nincs ilyen kiváltsága. Tenisz TV többnyire az egész világon elérhető, de néhány országban még nincs.

Miért? Geo-blokkolásnak hívják, ahol egy csatorna található korlátozza a felhasználó hozzáférését tartalmára az földrajzi hely. Látja, hogy a streaming csatornák meghatározzák a tartózkodási helyét azáltal, hogy megkeresi a IP-cím. Amint rájön, hogy a lefedettségi területén kívül esik, meg fogod tudni azonnal blokkolni.

Vesz TSN, például. Ez egy Kanadai csatorna amely csak belül működik Kanadai határok. Bárki, akinek nincs Kanadai IP-cím majdnem semmit sem lesz képes megnézni, nem is beszélve az ATP élő közvetítéséről. A geo-hibaüzenet felbukkan, ha külföldön van.

„A tartalom az Ön régiójában nem érhető el. 75.”TSN hiba

Ez egy olyan probléma, amelyet később, ebben a cikkben fogunk megoldani. Ami most van, itt vannak a A 2019. évi ATP döntő hivatalos műsorszolgáltatói:

 • Tenisz TV
 • ESPN (USA)
 • Teniszcsatorna (USA)
 • Amazon Prime Video (UK)
 • TSN (Kanada)
 • CCTV (Kína)
 • Csatorna+ (Franciaország)
 • Sky Go (Németország)
 • beIN Sports (MENA)

Geo-korlátozás nagyon bosszantó, különösen egy ilyen időben. Az ATP döntő már folyamatban van, és némelyikednek még mindig nincs eszköze az élő közvetítéshez. Nos, ez ma meg fog változni. Görgessen egy kicsit tovább délre és tanuljon meg hogyan nézheti az ATP Finals 2019 bárhol élőben.

ATP Finals 2019 – Bárhol közvetíthető

Mint már említettük, az összes fent felsorolt ​​csatorna földrajzilag korlátozott a saját országukba. Szerencsére van egy megoldás, amely egy a Virtuális magán hálózat.

Ez a kiberbiztonsági eszköz létezik titkosítsa az internetes forgalmat és elrejtse személyazonosságát az interneten való böngészés közben. Ily módon az adatok biztonságban lesznek online fenyegetések, és az internetszolgáltató nem fogja tudni vágány bármilyen módon.

Van azonban egy másik előnye, amelyről a VPN-ek közismertek, a regionális korlátozások megkerülése. Látja, a VPN hozzárendel egy típust új IP-cím azon kiszolgáló alapján, amelyhez csatlakozik.

Például, ha csatlakozik a Amerikai szerver, kapsz egy Amerikai IP-cím. Következésképpen megnézheti az ESPN, a Tennis Channel és mások kedvelőit Egyesült Államok által korlátozott szolgáltatások.

A lépések

Tessék, itt van. Most már tudja, mi a VPN, és mit tehet. Hadd mutassam meg, milyen lépéseket kell tennie a kívánt csatorna és bárhová közvetítheti a 2019. évi ATP döntőt.

 1. Mielőtt elkezdené, ki kell választania egy megbízható VPN-szolgáltatót, amellyel együttműködni fog. Személyes tapasztalataim szerint azt javaslom, menjen tovább ExpressVPN.
 2. Ha egyszer rendez egy VPN-t, töltse le alkalmazásukat, és telepítse az eszközére.
 3. Ezután aktiválja az alkalmazást és Bejelentkezés az újonnan létrehozott VPN-fiókkal.
 4. Keresse meg a szerverlistát és csatlakoztassa az egyikhez abban az országban, ahol elérhető a csatornád:
  • A Tennish Channel vagy az ESPN amerikai szervere.
  • Egyesült Királyságbeli szerver az Amazon Prime Video számára.
  • Kanadai szerver a TSN számára.
  • Német szerver a Sky Go-hoz stb.
 5. Most indítsa el a a csatorna hivatalos webhelye vagy annak dedikált alkalmazása.
 6. A 2019. évi ATP-döntők közvetítése bárhol a világon.

Kíváncsi lehet, miért ajánlom ExpressVPN felett. A szolgáltató folyamatosan bővíti szervereit az egész világon. A cikk írásakor az ExpressVPN-nek több volt 3000 szerver 94 országban. Nem csak, de szupergyors is HD streaming.

A biztonság oldalán az ExpressVPN tetejét nyújtja funkciók az online megközelítés biztosításához. Arról beszélünk, mint egy a kill kapcsoló, megosztott alagút, nulla naplózási politika és katonai titkosítás.

Abban az esetben, ha nem látod ExpressVPN Az Ön igényeinek megfelelően mindig ellenőrizheti az alábbi táblázatot, és kiválaszthatja az egyiket legjobb alternatívák.

Unlocator – a végső VPN helyettesítő

Ha nem tudta, a VPN a csökken az internet sebessége miután a titkosítás megtörtént. Ha meg akarja kerülni a regionális korlátozásokat a minimális sebességveszteség, Intelligens DNS az Ön megoldása.

Kis eltérés van az intelligens DNS és a VPN között. Először az intelligens DNS nem változtatja meg IP-címét, amely teljes hozzáférést biztosít Önnek helyi csatornák valamint korlátozott feltételek mellett.

Másodszor, az nem titkosítja az Ön adatait. Ennek vannak hátrányai. Más szavakkal, nem lesz hozzáadott biztonság, de a (z) streaming-en fog játszani teljes sebesség. 

Harmadszor: kibővítenie kell az eszköz kompatibilitását a lefedéssel Android, PC, iOS, Mac, Chromecast, PlayStation, Xbox, Apple TV és így tovább. Végül ezt meg kell mondanom. Az intelligens DNS csak olyan csatornákat szerezhet, amelyeket támogat. Tehát mindenképpen ellenőrizze először a szolgáltató listáját, mielőtt befektetne a szolgáltatásaiba.

A jelentések és áttekintések szerint az Unlocator továbbra is uralkodik az intelligens DNS-iparban. Feloldhatja ESPN, TSN, beIN Sports, Amazon Prime Videos, Tennish Channel és Canal+. Tehát a következőképpen állíthatja be:

 1. Iratkozzon fel Unlocator 7 napos ingyenes próbaverzió.
 2. A saját webhelyükön kattintson a útmutató amely képviseli az Ön streaming platformját. Következő, konfigurálja az intelligens DNS-t a készüléken.
 3. Indítsa el a támogatott csatorna.
 4. Az ATP döntőjét bárhová továbbíthatja.

A Unlocator több mint 80 blokkol feloldást 230 csatorna a világ körül. A szám folyamatosan növekszik az út mentén. A legjobb dolog a szolgáltatónál az, hogy a 7 napos ingyenes Próba, hitelkártya-információ nélkül. Próbáld ki, nincs vesztenivaló.

ATP döntő 2019 – Mi folyik itt?

ATP FInalsTovább 2019. november 10, az ATP döntő az év végén az ATP Tour szezon csúcspontja lesz.

Közismert, hogy ez minden évben ilyen, de most kissé inkább fel van fűzve Novak Djokovic és Roger Federer ugyanabban a csoportban van.

Mindketten szembenéznek a Bjorn Borg csoport az O2 Arénában. Ők azonban nem csak az egyik legjobb játékos.

A francia nyílt döntős is csatlakozik hozzájuk Dominic Thiem és olasz debütáló Matteo Berrettini. Más szavakkal, a csoport tűzön van.

Ha úgy gondolja, hogy a legjobb mag Rafael Nadal biztonságos, gondoljon újra. Habár egyelőre elkerülte a Federert, egy kemény megjelenésű kvartettben van az US Open második helyezettje mellett. Daniil Medvegyev, Stefanos Tsitsipas, és természetesen a védő bajnok Alexander Zverev.

Van valami, ami a Nadal összes rajongóját érinti. Közben Párizsi Mesterek egy hete, Nadal hasi sérülést szenvedett. Ezért kétségek merülnek fel Nadal fitneszéről és arról, hogy képes lesz-e versenyezni. Ne felejtsd el, hogy a tervezett elődöntő előtt ki kellett húznia Denis Shapovalov.

Gondolod, hogy aggódnunk kell, hogy ismét hiányozhat a ATP döntő? Reméljük, hogy nem, ahogy van 1280 000 dollár nyeremény Az ATP Finals bajnokság győztese a 2019. évben. Így néz ki a csoport, mielőtt az ATP Finals bajnokság elindul.

Andre Agassi csoport

 • Rafael Nadal
 • Daniil Medvegyev
 • Stefanos Tsitsipas
 • Alexander Zverev

Björn Borg csoport

 • Novak Djokovic
 • Roger Federer
 • Dominic Thiem
 • Matteo Berrettini

Nézze meg a 2019. évi ATP döntő élőjét – a végső gondolatokat

Az ATP döntő csak a világ legjobb nyolc kvalifikált egyéni játékosa és páros csapata. Attól függően, hogy mennyire népszerűvé vált az egész világon, a rajongók berzerkbe mentek, hogy megtalálják az utat közvetítse élőben online.

Nos, nem kell többé megnéznie. Még akkor is, ha az Ön országában nincs hivatalos műsorszolgáltató, VPN-vel, tudsz Bármelyik csatornára hozzáférhet. Most mondd meg nekem, kire élsz? Milyen előrejelzései vannak? Kérjük, ossza meg őket az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map