Hogyan nézhetem meg az ESPN-t Mexikóban

Hogyan nézhetem meg az ESPN-t Mexikóban


Hogyan lehet megtekinteni az ESPN-t Mexikóban

Az ESPN figyelése Mexikóban VPN használatával

Az ESPN nagyszerű, de ez csak az Egyesült Államok lakosaira vonatkozik. A mexikói polgároknak viszont szenvedniük kell geo-korlátozás. Ha nem az Egyesült Államokban él, akkor csak akkor nézheti meg az ESPN-t, ha VPN-t használ külföldön.

A virtuális magánhálózatok (VPN-k) olyan eszközök, amelyek képesek svindli online helyét a alagút protokollok. Internetes forgalmat küldnek az Ön által választott másik hálózaton keresztül, titkosítása adatait, és megadja a új IP-cím amely megegyezik a szerver helyével.

Más szavakkal, a VPN-k lehetővé teszik a kijátszást geo-blokkok miközben fenntartja a online biztonság és magánélet. Az ESPN feloldásához Mexikóban egyszerűen csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez. Ezután a VPN meg fogja tenni elrejt az eredeti IP-címét, és megadja a ideiglenes az egyik az USA-ból. Ennek eredményeként a streaming csatorna azt gondolja, hogy Ön egy helyi lakos, és hozzáférést biztosít annak tartalmához.

A dolgok világosabbá tétele érdekében kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Iratkozzon fel egy elit VPN-szolgáltatónál, amely maximális sebességet és erős titkosítás. Az alábbi táblázat a legjobb lehetőségeket tartalmazza, de ExpressVPN a csomó kiválasztása.
  2. Szinte minden eszközre telepítheti a VPN-ket, ideértve a iPhone, iPad, PC és Mac. És minden jó szolgáltatásnak szinte minden platformon dedikált alkalmazásai vannak, ami azt jelenti, hogy bármilyen alkalmazásboltban megtalálhatja őket.
  3. Amikor a telepítési folyamat befejeződött, nyisd ki az alkalmazás és Bejelentkezés.
  4. Ezután csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokból, hogy kapjon egy Amerikai IP-cím.
  5. Végül menj tovább az ESPN-hez, és élvezd online szabadság.
  6. Ez nemcsak feloldja az ESPN mexikói, hanem mindegyikét egyéb Egyesült Államok által korlátozott streaming csatorna.

A legjobb VPN-k az online korlátozások megkerülésére

A piacon minden VPN-szolgáltatónak vannak szerverei Uncle Sam területén. Ez azonban nem azt jelenti, hogy mind hatékonyak és megbízhatóak. Ingyenes VPN-k mint például Hola nyilvántartást vezet online tevékenysége és Add el harmadik felek számára. Ráadásul szerverei is lassú, ami szörnyű választást jelent az élő sportok közvetítéséhez.

ExpressVPN, másrészt egy prémium szolgáltató, amely hihetetlen sebességet, a legjobb biztonsági és adatvédelmi szolgáltatásokat, valamint egy 30 napos visszatérítési politikát kínál. Az AES 256 bites titkosítás egy katonai szintű protokoll, amely teljes mértékben képes az adatok biztonságát és olvashatatlanságát megőrizni. Sőt, a társaság nem tárolja a nyilvántartásokat az interneten végzett tevékenységeiről, ami biztosítja az online adatvédelmet.

Ami a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ez lehetővé teszi a szolgáltatás kipróbálását hosszú távú elkötelezettség vállalása előtt.

Mindig ezt a márkát használom, amikor az Egyesült Államokon kívül utazom, hogy naprakészek lehessen a legújabb NBA játékokkal. Valójában használom ExpressVPN amikor online vagyok. A közelmúltbeli mexikói látogatásom alatt figyelnem kellett a Lakereket, mikor az ESPN-en felvették a San Antonio Spurs-t. Az egyetlen lehetőség az ExpressVPN volt, és bár csalódott voltam a játék eredményében, elégedett voltam a VPN teljesítmény.

De ha még több lehetőséget szeretne fontolóra venni, mielőtt meggondolná magát, akkor legyen a vendégem.

Az ESPN figyelése Mexikóban intelligens DNS-proxy segítségével

A virtuális magánhálózatok nem az egyetlen módszer az ESPN feloldására Mexikóban. Kipróbálhat egy intelligens DNS-proxyt is, ha csak a streaming csatorna elérése érdekli. Ezt mondom azért, mert ezek az eszközök nem nyújtanak sokat a magánélet szempontjából. Egy, nem rejtik el az Ön IP-címét, és kettő, nem titkosítják a forgalmat. 

Ehelyett az intelligens DNS-proxyk csak a helyrész internetkapcsolatának egy másik szerveren keresztül. Tehát ha az ESPN feloldásának gyors, egyszerű módját keresi, ez az eszköz Önnek megfelelő.

De kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a szolgáltatások nem működnek, ha az internetszolgáltatója DNS-eltérítés vagy átlátszó proxykat alkalmaz. 

Az alábbiak szerint kell nézni az ESPN-t a Mariachi-országban:

  1. Iratkozzon fel egy intelligens DNS-szolgáltatással, amely több streaming csatornát támogat, beleértve az ESPN-t. Azt javaslom, használja Unlocator
  2. Nézze meg a kézikönyvet és útmutatásokat a szolgáltatás beállításához az eszközén. A VPN-ektől eltérően, az intelligens DNS-proxyk nem tartalmaznak alkalmazásokat, amelyeket közvetlenül az eszközére lehet letölteni. Kompatibilisek azonban minden operációs rendszerrel, beleértve a útválasztók, intelligens TV-k és játékkonzolok. 
  3. Nyissa meg az ESPN webhelyet vagy alkalmazást.
  4. Nézze meg kedvenc csapatait Mexikóból vagy bárhol máshol a világban.

Mint korábban említettem, intelligens DNS-t szeretne kapni, rengeteg támogatott csatornával. Unlocator több mint 220 csatorna, köztük az ESPN, a Fox Sports Go, az NBC Sports, a BT Sport, a BBC Sport, a beIN Sports, a SuperSport és még sok más. És hogy még édesebbé tegyék a dolgokat, akkor profitálhatnak a ingyenes próbaidőszak az előfizetés első hetében.

Nézze meg az ESPN-t Mexikóban

Az ESPN megakadályozza az Egyesült Államokon kívüli összes felhasználó számára, hogy hozzáférjen a cég online tartalmához a streaming eszközein keresztül. Ezért kell a VPN (ExpressVPN) vagy a SmartDNS proxy (Unlocator) a mexikói sportcsatorna eléréséhez.

Melyik módszert választaná? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me