Hogyan nézhetem meg az Euroliga 2018/2019-es élő közvetítését

Az Euroliga az Európa kosárlabda, egyenértékű az UEFA Bajnokok Ligájával. A verseny iránti érdeklődés az utóbbi néhány évben folyamatosan növekszik, amikor a nézők milliói összegyűlnek a képernyőjük előtt, hogy felvidítsák kedvenc csapataikat. Most felteheti magát, “Hogyan nézhetem meg ingyen az Euroliga internetes közvetítését?”. Számos ingyenes és fizetett streaming csatorna sugározza az Eurolongát a Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Spanyolország, Törökország, vagy Olaszország. A streaming csatornák többsége azonban geo-blokkolt a saját régiójukon kívül.


Hogyan nézhetem meg az Euroliga 2017/2018 online élő közvetítését

Hogyan nézhetem meg az Euroliga 2018/2019-es élő közvetítését

Így, hogyan lehet feloldani és megnézni az Euroliga csatornáit? tudsz megkerülni a földrajzi korlátozásokat VPN vagy Intelligens DNS proxyk segítségével. Olvassa el a következő útmutatót további információkért hogyan közvetítheti az Euroliga online közvetítését.

Hogyan nézhetem online az Euroliga internetet a VPN segítségével

Amikor először próbáltam megnézni az EuroLeague-ot az Eurosport Playerről az Egyesült Királyságon kívül, a geo-hiba felbukkant a képernyőn, és azt mondta nekem, hogy nem tudok elérni a csatornát. Kiderült, hogy csak a streaming szolgáltatásnak van jogok az Egyesült Királyság belsejében.

De mégis azon tűnődtem, hogy ez a webhely tudta, hogy akkoriban külföldön voltam. Egy kis online kutatás után rájöttem, hogy az Eurosport Player és minden más internetes házigazda nyomon tudja követni az Ön tartózkodási helyét az Ön webhelyén IP-cím. Ezért szüksége van egy virtuális magánhálózatra, más néven VPN.

A VPN segíthet Önnek megkerülni a geo-blokkokat hamisítja az online tartózkodási helyét. Hogyan? Ez lehetővé teszi, hogy csatlakozzon minden olyan szerverhez, amelyet a világ minden tájáról szeretne, majd megad egy új IP-címet a kiválasztott régióból.

Például, ha az EuroLeague-t szeretné megtekinteni az Eurosport Player-en, akkor csatlakoznia kell egy szerverhez a UK. És ha inkább a beIN Sports-t szeretné, akkor a kapcsolatnak a kiszolgálóval kell lennie Közel-Kelet vagy Észak-Afrika.

A VPN-k szintén titkosítása forgalmát, amikor online lép fel, hogy megakadályozzák az internetszolgáltatóját vagy más szippantó felet, hogy megtekintsék tevékenységét. A 2018/2019-es EuroLeague szezon külföldről történő megtekintéséhez a következőkre van szükség:

 1. Regisztráció egy közismert VPN szolgáltatáshoz, mert kiszolgálókat kínál a több ország, beleértve a fentebb említetteket is.
 2. Akkor, letöltés és telepítés a készüléken lévő VPN-alkalmazást. A jó szolgáltatások kompatibilisek a legtöbb platformon, ideértve a Mac, PC, Android, iPad, iPhone, és több.
 3. Belépés és connect egy szerverre bármelyik országból, amelyet már említettem. Minden attól függ, hogy melyik csatornát részesíti előnyben.
 4. Nyisd ki a streaming szolgáltatást, és nézze meg kedvenc csapatait.

A legjobb VPN-k az EuroLeague közvetítéséhez

A megfelelő VPN-szolgáltató keresésével kapcsolatos problémák elkerülése érdekében azt javaslom, hogy használja ExpressVPN. Ez az, amelyet utoljára használtam, amikor külföldről néztem az EuroLeague-t. Valójában most csatlakozok az ExpressVPN-hez, amikor online vagyok.

Ha meg akarja kerülni az online korlátozásokat, ez a szolgáltatás tökéletes az Ön számára, mert már vége 3000 szerver 94 országban. Ez azt jelenti, hogy megnézheti a 2018/2019-es EuroLeague-szezonot a fenti csatornák bármelyike.

Ezenkívül a cég a következőket kínál: 30 napos visszatérítési politika hogy a végső döntés meghozatala előtt kipróbálhassa annak összes tulajdonságát. Ha nem tetszik, akkor visszakapja pénzét minden gond nélkülle.

Nem hiszem, hogy van egy másik VPN, amely minden négyzetet bejelöl, mint például az ExpressVPN, de az alábbi márkák biztosan közel állnak. Ezek a szolgáltatások hozzáférést biztosítanak az EuroLeague műsorszóró csatornák bármelyikéhez.

Az Euroleague Live Online közvetítése intelligens DNS-proxy segítségével

Az intelligens DNS-proxy használatával elkerülheti az online korlátozásokat. Ez az eszköz is elrontja a helyét, de a VPN-vel ellentétben nem rejti el az IP-címét és nem titkosítja a forgalmat, ehelyett csak a hellyel kapcsolatos a forgalom egy része. Ezért nem nyithatja meg a kívánt csatornák blokkolását.

Látja, minden intelligens DNS-szolgáltatásnak van listája támogatott csatornák. Ezért, mielőtt feliratkozna egyre, ellenőriznie kell, hogy a kívánt csatorna szerepel-e a listán.

Mindezt szem előtt tartva, azt javaslom, menjen tovább Unlocator. Több mint 200 csatornához férhet hozzá, beleértve a beIN Sports, a Viaplay, az ESPN, az NBA League Pass, a BT Sport, a SuperSport és még sok minden mást.. Ezenkívül kipróbálhatja a szolgáltatást, mielőtt bármiféle hosszú távú kötelezettségvállalást vállalna, köszönhetően a 7 napos ingyenes próbaidőszaknak, amelyet a cég kínál.

 1. Iratkozzon fel a jó hírű szolgáltatás, mint a Unlocator.
 2. Konfigurálja az intelligens DNS-t a használni kívánt eszközön. Beállíthat egyet a saját készülékére Android okostelefon, iPhone, iPad, PC, Mac, PS4 / PS3, Xbox, Roku, Apple TV, Smart TV és több.
 3. A Unlocatornak rengeteg van kézikönyvek és telepítési útmutatók hogy segítsen a szolgáltatás telepítésében.
 4. Élvezze az EuroLeague nézését bárhol a világon.

Végül, kérjük, vegye figyelembe, hogy az intelligens DNS-proxyk nem működhetnek megfelelően, ha az internetszolgáltatója használja DNS-eltérítés vagy átlátszó proxyk. 

Euroliga közvetítő csatornák

Akkor stream a 2018/2019 EuroLeague évadon keresztül online az alábbi hivatalos sugárzási csatornák bármelyikén:

 • NBATV (USA)
 • Flosports (USA)
 • Eurosport Player (UK)
 • Filmsztár (Spanyolország)
 • SFR (Franciaország)
 • Viaplay (Skandinávia)
 • Digi Sport (Magyarország)
 • BeIN Sports (MENA)
 • Euroleague.TV (Nemzetközi*)
 • Eurosport (Ázsia)

* Nem érhető el az Egyesült Királyságban, Írországban és Olaszországban.

Az Euroleague 2018/2019 élő online nézése – Intelligens DNS-proxy vagy VPN

Az újdal Euroliga a szezon gyorsan közeledik, mindkettő VPN és Intelligens DNS-proxyk segít behozni az összes akciót és közvetíti az Euroliga online közvetítését bárhol a világon.

Ismersz még olyan csatornákat, amelyek sugározzák az EuroLeague-ot? Tudassa velünk a megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map