Hogyan nézhetem meg az NFL-t a Roku-on

Nincs kábel, nincs probléma! Neked van számos lehetőség NFL játékok nézésére a Roku készülékkel eszköz. Valójában a szezon összes érintésének teljes NFL-lefedettségét megkaphatja közvetlenül a készülékén. De ha az Ön által választott streaming szolgáltatás elérhetetlen, akkor ezt meg kell tennie használja a VPN-t az előírt korlátozások megkerülésére Rajta. Ebben az útmutatóban elmagyarázom, hogyan tudsz Nézze meg az NFL-t a Roku-n a világ bármely pontjáról.


Hogyan nézhetem meg az NFL-t a Roku-on

Hogyan nézhetem meg az NFL-t a Roku-on

Nézze meg az NFL Live Online csatornáját a Roku-n

Az NFL streaming csatorna az Egyesült Államokban található, ami azt jelenti, hogy vannak elérhetetlen külföldön. Az NFL játékok streaming esélyeinek növelése érdekében előfizetnie kell egy VPN szolgáltatóra. Ezen online eszköz segítségével eljuthat a következőhöz: megtévesztheti a földrajzi helyzetét és úgy tűnik, hogy valahol a világon található. A másik ország VPN-kiszolgálójával való kapcsolata meg fog történni adja meg az ország IP-címét. Ennek eredményeként hozzáférhet az ország összes tartalmához. De a VPN előnyei itt nem állnak meg:

 • Megkerülni a földrajzilag korlátozott anyagot: A VPN hozzáférést biztosít a korlátozott tartalomhoz a földrajzi elhelyezkedése ellenére. Ez átirányíthatja a forgalmat egy másik ország szerverén keresztül, és ezzel megjelenhet abban az országban.
 • Felhasználóbarát VPN alkalmazások: Számos könnyen használható VPN alkalmazás elérhető a PC-n, Mac-en, Android-on, iOS-en, Roku-on és FireStick-en.
 • Állítsa le az ISP fojtását: Elkerülheti, hogy az internetszolgáltató fojtsa az internetkapcsolatot, ha csatlakozik egy választott szerverhez.
 • Végső adatvédelem: Az összes adat, információ és online tevékenységek titkosítva vannak, és távol tartják őket a kíváncsiságos szemtől.

Ha a célja az, hogy legyen névtelen online tartalom streaming közben, Az ExpressVPN a megfelelő szolgáltató választanod kell. A társaság betartja nulla naplózás politika és a legkeményebb titkosítási protokollokat alkalmazza a felhasználók online biztonságának biztosítása érdekében. Az ExpressVPN képes garantálja a hozzáférést mindenféle főbb streaming csatornához. Most, ha más VPN-szolgáltatókat szeretne látni, valószínűleg ellenőrizze az alábbi táblázatot.

Csatorna Az NFL streamingje a Roku-on

Rengeteg streaming szolgáltatás közül választhat, amelyekkel élőben és online közvetítheti az Egyesült Államok legnézettebb sportágait. Az NFL szeptemberben indul, és a Roku megadja az összes olyan streaming csatornát, amelyet kérhet..

Ha NFL rajongó vagy, akkor az streaming hozzáférés megszerzése az összes műsorszóró csatornához kritikus jelentőségű. Nem is beszélve arról, hogy nagyon könnyű megtenni. Csak annyit kell tennie, hogy felveszi a Roku készülékére azokat az alkalmazásokat / szolgáltatásokat, amelyek az NFL adatfolyamot közvetítik. Egyeseknek akkor is szükségük lehet előfizetésre, ha VPN-fel feloldják őket. Ezek a csatornák, ahol az NFL játékok online élhetnek.

NFL Game Pass

Game Pass kiváló csatorna a futballszurkolók számára. Itt tekintheti meg az összes játékot a szezon során, igény szerint, közvetlenül annak vége után. Sok kábelvágó csalódása, NFL Game Pass nem teszi lehetővé a játékok élő közvetítését.

Míg az amerikai lakosok az NFL-játékokat élőben nézhetik meg a Game Pass-on, másoknak, akik az USA-n kívül helyezkednek el, VPN-t kell használniuk ahhoz. Vegye figyelembe, hogy a Game Pass vásárlása előtt be kell állítania az országon kívüli IP-címet.

DirecTV most

DirecTV most Az ügyfelek hozzáférhetnek az NFL hálózat közvetítéséhez az NFL hálózaton keresztül, amely elérhető az NFL.com és az NFL alkalmazás között a csatlakoztatott TV-n és mobil eszközökön. Az NFL hálózat további költségek nélkül elérhető minden DirecTV Now előfizető számára a „Just Right” és annál magasabb csomagokon.

Ha feliratkozik a DirecTV-re, természetesen a kiválasztott területeken ESPN, FOX, NBC, ABC és CBS- kap. Ez az előfizetés lehetővé teszi a következő alkalmazások hitelesítését: Fox Sports Go, NBC Sports, NBC és ESPN. Nézheti az NFL 99. évadát kábel nélkül az Egyesült Államokban.

Sling TV 

A szezon NFL játékaihoz, Sling TV a legjobb streaming lehetőség a futballszurkolók számára. Íme, amit a Sling TV kínál az egyes szolgáltatásokban: Sling Blue – Sling Blue előfizetés (25 dollár havonta) az NFL hálózathoz való hozzáféréshez. A Sling Blue ügyfelek a kiválasztott piacokon a FOX és az NBC csatornákon játszhatnak.

Add Sports Extra (Havonta 10 USD) a Sling Blue szolgáltatásához, hogy az NFL RedZone megszerezze a szezon során az összes pontozási játékot a legalacsonyabb áron. Sling Orange – a végső csomaghoz, add hozzá a Sling Orange-t előfizetésedhez, és szerezd meg az összes hétfőn esti foci mérkőzést az ESPN-en..

PlayStation Vue

PlayStation Vue streaming TV csomagot kínál, amely díjköteles 40 dollár havonta, bár a 60 plusz csatornás Core csomagja – amely hozzáadja a helyi sportokat, az NFL hálózatot, valamint az ESPNews és az ESPN-t – $ 45 azokban a városokban, amelyek élő helyi adást kínálnak.

Az előfizetők extra áron beszerezhetik az NFL Red Zone-ot is, a vasárnapi touchdown lejátszások összeállítását Havonta 10 dollár. A PlayStation Vue a PlayStation, az Android TV, az Amazon Fire TV, az Apple TV, a Chromecast és a Roku oldalon is elérhető..

 Hulu Live TV

Ez a szolgáltatás díjat számít fel Havonta 40 dollárHulu A legújabb szolgáltatás, a Hulu Live TV, néhány piacon hozzáférést biztosít az ABC, CBS, Fox és NBC helyi adásokhoz. Lehetősége van CBS Sports, ESPN és Fox Sports beszerzésére is, de az NFL hálózatot és az NFL RedZone-t nem azonnal kaphatja meg..

A Hulu Live TV elérhető Android és iOS telefonokon és táblagépekön, az Amazon Fire TV és az Apple TV streaming lejátszókon és az Xbox játékrendszereken. Noha a Hulu Live TV viszonylag új a VPN-jelenetekben, fantasztikus streaming lehetőségként szolgál, az élő sportok megtekintéséhez kábel nélkül..

Nézze meg az NFL-t a Roku bárhol

A Sling TV-hez, az NFL Game Pass-hez, a Directv Now-hoz, a PlayStation Vue-hez és a Hulu Live TV-hez való hozzáférés azt jelenti, hogy az NFL 2019 csatornát élőben közvetítheti a világ bármely pontjáról. A Roku a legegyszerűbb módja annak, hogy bármilyen szórakoztatást közvetítsen, ideértve a NFL-t a tévében.

Most, hogy tudja, hogy megy a folyamat, melyik VPN-t fogja kiválasztani? Hadd tudassa velem a hozzászólásaidban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map