Hogyan nézhetem meg az NHL Stanley Cup 2019 élő rájátszását élőben

Hogyan nézhetem meg az NHL Stanley Cup 2019 élő rájátszását élőben? A szezon Nemzeti Jégkorong Liga rájátszása 2019. április 10-én kezdődik. Kanadában, CBC sugározza a A Stanley Cup rájátszás online ingyen. Az USA-ban, NBC Sports kizárólagos fedezeti jogokkal rendelkezik. A világ többi részéhez hasonlóan te is Nézze meg a Stanley Cup rájátszás élő közvetítését az NHL.tv oldalon. Ebben az útmutatóban információkat talál a következőkről: a CBC feloldásának feloldása Kanadán kívül továbbá NBC Sports az USA-n kívül. Ha módszert keres megkerülni az elektromos áramkimaradásokat az NHL.tv-en az Egyesült Államokban vagy Kanadában, ezt az útmutatót is használhatja.


Patak NHL Stanley Kupa Playoffs 2018 élő közvetítés

Nézze meg a 2019-es Stanley Cup rájátszás élőben

A Stanley Cup Playoffs 2019 élő közvetítő csatornái

 • NBC Sports Live Extra (USA. Kábel előfizetés szükséges)
 • Fubo TV (USA. Ingyenes 7 napos próbaverzió)
 • CBC (Kanada, ingyenes)
 • Sportsnet (Kanada)
 • NHL.tv (Nézze meg ezt az útmutatót az NHL.tv áramszünetek megkerülésének módjáról)

Lehet, hogy nem tudja ezt, de listánk minden csatornája csak a származási országában érhető el. Ez azt jelenti, hogy ha elhagyja az országot, vagy csak külföldön lakik, akkor nem férhet hozzá a fenti csatornákhoz.

Vegyük például az NBC Sports alkalmazást, akkor is, ha érvényes előfizetéssel rendelkezik, akkor nem fogják tudni élvezni azt külföldön. Egy olyan internetes eszköz, mint például a VPN segítségével megkerülheti az ilyen kérdéseket, és továbbadhatja a csatornákat, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Görgessen tovább, és derítse ki, hogyan.

Hogyan nézhetjük meg a 2019-es Stanley Cup rájátszás élő közvetítését a VPN segítségével

Ennek elsősorban két módja van megkerülni a földrajzi korlátozásokat és az áramszünetet: VPN és intelligens DNS-proxyk. VPN használatával például megteheti, feloldja a CBC blokkolását Kanadán kívül. Így képes leszel rá nézd élőben online a 2019-es Stanley Cup Playoffs játékot. Ugyanez a módszer is használható megkerülni az NHL.tv áramszünetet. Tehát érdemes használni, ha már van egy NHL.tv előfizetés.

 • Ha akarod nézze meg a 2019-es Stanley Cup Playoffs-ot élőben a CBC-n Kanadán kívül, iratkozzon fel VPN-szolgáltatóval, és töltse le a VPN-alkalmazást a Android, iPhone, iPad, Mac vagy PC.
 • Ezután csatlakozzon egy kanadai VPN szerverhez. Most tudsz közvetíti az NHL Stanley Cup rájátszásait élőben online.
 • Nak nek megkerülni az NHL.tv áramszünetet, csatlakozzon egy VPN szerverhez olyan országban, ahol nincs NHL.tv áramkimaradás. Jó példa erre Hollandia. Használhatja a meglévő NHL.tv előfizetését is.
 • Ha te vagy Amerikai külföldön benne élni Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália vagy Franciaország, Ön is használhatja VPN az NBC Sports feloldásához az USA-n kívül.

ExpressVPN egy VPN szolgáltató, szervereivel az egész világon. Határozottan érdemes megnézni, ha utat keres A Stanley Cup 2019-es rájátszás élő közvetítés online. Találkozhat olyan VPN-ekkel, amelyek ingyen kínálják szolgáltatásaikat. Maradjon távol azoktól, akik általában veszélyeztetik az online tevékenységeket és a naplózást. Szüksége van egy hiteles VPN-re, amely ápolja az Ön személyes adatait, és pontosan ezt fogom javasolni. Nézd meg a legnépszerűbb VPN-k az alábbi táblázatban.

Patak Stanley Cup Playoffs 2019 Live az intelligens DNS-proxyk segítségével

Lehet, hogy a VPN egyik fő problémája az Android, iOS, PC vagy Mac nélküli streaming eszközökkel való összeférhetetlenség. Nak nek nézze meg a Stanley Cup lejátszásait PS4, Xbox, Smart TV, Roku vagy Apple TV készülékeken, Például, csak az intelligens DNS-t használtam a VPN helyett.

 • Az intelligens DNS minden streaming platformon konfigurálható. Nézze meg a Stanley Cup-ot az Apple TV, az Amazon Fire TV, a Smart TV, a Roku, a Chromecast, a PS4, a PS3, az Xbox vagy a Wii alkalmazásban..
 • Az egyik intelligens DNS-konfiguráció egyszerre feloldhatja a CBC és az NBC Sports blokkolását. Ugyanez a beállítás lehetővé teszi megkerülni / elkerülni az NHL.tv áramkimaradásokat. Ez azt jelenti, hogy nem kell módosítania, amikor egy másik régió streaming csatornáját szeretné megnézni.
 • Intelligens DNS használatakor sem az internet sebessége, sem az IP-címe nem változik.

Unlocator egy intelligens DNS-proxy szolgáltatás, amely támogatja a CBC és az NBC Sports feloldását. Ezenkívül lehetővé teszik az NHL.tv áramszünetek megkerülését. Szóval rengeteg lehetősége van nézze meg a Stanley Cup 2019 élő közvetítését online. A Unlocator programban történő regisztráció ingyenes és mindent beállítva pár percig tart.

A Stanley Cup 2019-es rájátszásai

A Stanley Cup rájátszás egy verseny, ahol a jégkorong-csapatok legjobbjai közel 2 hónapig szembe kerülnek. A verseny egy kiesési folyamat, amely a hét legjobbjának 4 fordulóját tartalmazza.

A Playoff fordulók 16 csapatból állnak. Az egyes osztályok első három csapata a rájátszásba kerül, két konferencián két vadkártyával együtt (konferenciánként 8 csapat). Egészen addig mennek, amíg két konferencia bajnok nem érkezik a júniusi Stanley Cup döntőbe.

Eddig megerősítették, hogy ezek a csapatok belépnek a rájátszásba:

Keleti Konferencia

 • Boston Bruins
 • New York-i szigetlakók
 • Tampa Bay villám
 • Toronto juharlevelek
 • Washington fővárosai

Nyugati Konferencia

 • Calgary Flames
 • Nashville ragadozók
 • St. Louis Blues
 • San Jose Sharks
 • Vegas Arany Lovagok
 • Winnipeg Jets

A nyugati konferencián megerősítést nyerünk. A San Jose Sharks hét fordulóban a Vegas Golden Knights-ot veszi fel. Ez lesz a második rájátszásos találkozó e csapatok között. Tavaly fejjel fejlõdtek, amikor Vegas végül magasan állt egy 6-mérkőzésû gyõzelemmel.

Stanley Cup Playoffs 2019 Online élő közvetítés

Szóval, melyik csapat fog gyökerezni erre az évre, Pittsburgh Penguins, washingtoni főváros vagy San Jose Sharks? Használva VPN vagy Intelligens DNS, nem kell elmulasztania a műveletet. Nézze élőben online a 2019-es Stanley Cup Playoffs játékot.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me