Hogyan nézhetem meg az US Open 2019 tenisz bajnokság ingyenes élő közvetítését

Az USA teniszbajnokság a 2019. negyedik és utolsó Grand Slam. augusztus 26-án kezdődik, az Egyesült Államok New York-i Flushing Meadows-ban. Számos streaming csatorna közvetíti az eseményt online módon, és valószínűleg a legtöbbjük földrajzilag blokkolva vannak a saját országukon kívül.

Ha bárhová el akarja érni ezeket a csatornákat, örömmel segítek. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja, hogy akarja VPN vagy Intelligens DNS nak nek nézd meg az US Open 2019-et az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában, Franciaországban vagy Németországban bármelyik eszközén.

Hogyan nézhetem meg az US Open 2017 ingyen élő online oldalt

Hogyan nézhetem meg az US Open 2019 ingyenes élő online oldalt

Az US Open 2019-es tenisz bajnokság – csatornák közvetítése

Az alábbiakban felsoroljuk a 2019-es tenisz bajnokságot sugárzó csatornákat.

 • USA: ESPN
 • Egyesült Királyság: Amazon UK
 • Kanada: TSN GO
 • Ausztrália: SBS (ingyenes)
 • Németország: Sky Germany
 • Közel-Kelet és Észak-Afrika: BEIN Sports
 • Dél-Afrika: SuperSport
 • Svájc: SRG

Hogyan lehet streaming US Open 2019 tenisz ingyenes – VPN

A fenti lista áttekintésével az USBS 2019. évi teniszbajnokság HD-jén történő közvetítéséhez az SBS a legjobb. Az egyetlen probléma az, hogy az ausztrál A streaming csatorna földrajzilag korlátozott Ausztrálián kívül.

Ahhoz, hogy megkerülje az ilyen korlátozásokat, meg kell tennie földrajzi csalás a helyét, és erre szolgál egy VPN. Noha úgy gondolhatja, hogy a beállítási folyamat bonyolult, éppen ellenkezőleg. Vessen egy pillantást a lépésekre, amelyeket követnie kell ennek eléréséhez.

 1. Keressen egy VPN szolgáltatót, amelynek kiszolgálói vannak Ausztráliában. ExpressVPN kiváló példa erre.
 2. Utána a VPN alkalmazás telepítése PC-jén, Mac-jén, iOS-ján vagy Android-ján keressen egy ausztrál VPN-szervert.
 3. Csatlakozás egy ausztrál szerverhez hogy szerezzen egy Ausztrál IP-cím.
 4. Ezzel az IP-címmel eljuthat hozzáférés az SBS-hez mintha egy ausztrál helyi lennél.
 5. Ha sikerül elérnie a SBS webhely vagy alkalmazás, akkor tudni fogja, hogy a kapcsolat sikeres volt.
 6. Nézze meg a US Open 2019 élő közvetítését.

Nincs esély arra, hogy van egy VPN, azaz van megbízhatóbb, mint az ExpressVPN. Mi egy a szupergyors VPN szolgáltató ami valóra válthat álmaidat. Amellett, hogy képes hozzáférjen a tartalomhoz a világ minden tájáról, Ön is eljuthat tekintse meg ezt a tartalmat nagy sebességgel és teljes biztonsággal. Úgy tűnik, hogy az ExpressVPN több, mint amit a legtöbb VPN tesz.

Sok szolgáltatótól eltérően az ExpressVPN a felhasználók számára kínál a Sebesség mérés. Ez az, hogy tudják, melyik nagy sebességű VPN szerverek működnek. Noha a VPN megkönnyíti a földrajzi blokkolást, ez nem menti fel az előfizetéseket. Mivel azonban az SBS egy ingyenes csatorna, nincs mire aggódnia. Nem meggyőzött? Nézze meg az alábbi táblázatban szereplő egyéb szolgáltatókat:

Nézze meg az US Open 2019-et az intelligens DNS-proxykkel

Az intelligens DNS csak az az eszköz, amelyhez fordulnia kell, ha utána van gyors feloldási módszerek. Tehát nem olyan biztonságos, mint egy VPN, de az sokkal gyorsabb. Az intelligens DNS-sel semmiféle adatvédelem nem várható el. Ez az eszköz nem titkosítja az adatokat, és mindenki számára látja az Ön IP-címét. A világos oldalán eljuthat gyorsabb sebességgel férjen hozzá a tartalomhoz. Ha azonban a biztonság aggodalomra ad okot, soha ne forduljon az intelligens DNS proxyhoz.

Mind a VPN, mind az intelligens DNS segíthet bárhol eljuttathatja a kívánt tartalmat, de mindegyik eltérő módon. Az egyik biztonságot ígér szolgáltatásainak nyújtásakor, a másik garantálja a sebességet. Ha úgy érzi, hogy nem tud sokat az intelligens DNS-ről, ez a lista segíthet Önnek.

 • Az intelligens DNS használható iOS, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV és Xbox rendszeren..
 • Abban az esetben, ha az internetszolgáltató használja átlátszó proxyk vagy DNS-eltérítés, Lehet, hogy az intelligens DNS nem működik.
 • Az intelligens DNS nem garantálja az online névtelenséget, mivel az IP-cím nem változik.
 • Az intelligens DNS-hez nem kapcsolódnak titkosítások.

Ha feliratkozik Unlocator„s 7 napos ingyenes próbaverzió, élvezheti az összes kínált szolgáltatást. Az egyik előnye a képesség Több mint 220 csatorna blokkolása a világ minden tájáról.

Az olyan csatornák, mint az ESPN, a BeIN Sports vagy az SBS, a tiéd is lehetnek, függetlenül attól, hogy hova csatlakozik az internethez. Csak adja meg e-mail címét, hogy intelligens DNS-fiókot hozzon létre. Vegye figyelembe, hogy hitelkártya nem szükséges.

US Open 2019 – Nézze meg az online oldalt VPN vagy intelligens DNS segítségével

Rafael Nadal, Andy Murray és Rodger Federer mind a férfiak egyéni kedvencei. A nők kislemezében Serena Williams, Petra Kvitova, Maria Sharapova és Caroline Wozniacki a legjobbak.

Hogyan tervezi a US Open 2019 nézését? Ez lesz a Intelligens DNS meghatalmazott vagy a VPN? Ne felejtsd el értesíteni a megjegyzésekben.

Megment

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me