Hogyan nézhetem Nadal vs Djokovic élő közvetítést

Nagyszerű rivalizmus újjászületett. Hölgyeim és Uraim, Rafael Nadal egy epikus showdownra van beállítva, kivéve: Novak Djokovic jön 2018. július 13. Nadal rajongó vagyok, és nem hajlandó elhagyni ezt az összecsapást. Ennek a játéknak a győztese minden bizonnyal meleg kedvenc lehet a Wimbledon 2018 bajnokság megnyeréséhez. Tehát a Nadal vagy a Djokovic csapat vagy? Akarsz közvetítheti a mérkőzést bárhol? Rendben, akkor menjünk.


Hogyan nézhetem Djokovic vs Nadal élő közvetítést

Hogyan nézhetem Nadal vs Djokovic élő közvetítést

Nadal vs Djokovic Wimbledon 2018 streaming Channels

Egy ilyen hatalmas eseménynek minden országban elérhetőnek kell lennie az élő közvetítéshez. Ez azonban nem ez a helyzet. Néhány régiónak nincs hivatalos műsorszolgáltatója a mérkőzésre. Tehát a különböző országokban elérhető alternatívákhoz fordulnak. A probléma ezek a csatornák a saját területükre korlátozódnak. Más szavakkal, ők nem tud külföldön működni.

Az alábbiakban felsoroljuk a mérkőzést közvetítő csatornákat, valamint azt az országot, amelyen közvetítésre jogosultak. Nézze meg őket, és ha nem tartózkodik ezen régiók egyikében sem, később segítek benne a cikkben..

 • 7Plus (Ausztrália)
 • BeIN Sports (Közel-Kelet)
 • BeIN Sports (Franciaország)
 • Teniszcsatorna (USA)
 • Sky Deutschland (Németország)
 • Hotstar (India)
 • ESPN (USA)
 • Sky Italia (Olaszország)
 • BBC iPlayer (Egyesült Királyság, ingyenes)
 • Fox Sports (Ausztrália)
 • SRF (Svájc)

Wimbledon a BBC iPlayer-en

Próbáltam nézni a 2017. évi Wimbledont a BBC iPlayer-en. Tudod mi történt? Volt ilyen frusztráló geo-hibaüzenet:

„A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”

Ingyenes Wimbledoni patak, földrajzilag blokkolva az Egyesült Királyságon kívül

Ha a VPN, tudsz Kerülje ezeket a földrajzi korlátozásokat és hozzáférés bármilyen korlátozott webhelyhez annak a kiszolgálónak megfelelően, amelyhez csatlakozik. Például, ha csatlakozik a Amerikai szerver, képes leszel közvetítse az ESPN és a Hulu szeretetét. Ennek oka az, hogy az Az eredeti IP-cím el van zárva és te ehelyett rendelkezzen amerikai IP-címmel.

Patak Rafael Nadal vs Novak Djokovic a VPN használatával

Mivel a BBC iPlayer-en dolgoztam, példaként fogom venni azt, amit meg kell tennie ahhoz, hogy nézze meg a Nada és a Novak életéte. Ez a lépés:

 1. Először a munkához megfelelő VPN-re van szüksége. A BBC képes blokkolni a VPN-ket, ezért feltétlenül válasszon egy hiteleset. Ha nem tudod, mit válassz, javaslom, mit használok, ExpressVPN.
 2. Nyissa meg a natív App Store-t és töltse le az ügyfelet. Ha nem találja meg, látogasson el a weboldalra, és vegye oda.
 3. Telepítse a VPN alkalmazást a készüléken és Belépés a hitelesítő adataival.
 4. Most, csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban, ha a BBC iPlayer az Ön választása. Használhatja:
  • Amerikai szerver az ESPN számára.
  • Ausztrál szerver a 7Plus számára.
  • Svájci szerver az SRF számára.
 5. Hit csatlakozni és várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.
 6. Most, indítsd el a csatornádatWebhelye vagy annak dedikált része, ha rendelkezésre áll.
 7. Nézze meg Nadal vs Djokovic bárholBBC iPlayer feloldva

Már javasoltam ExpressVPN mivel ez továbbra is működik a BBC iPlayer-rel. Vannak azonban más is legjobb VPN-k a BBC iPlayer számára és az alábbi táblázatban mutatják be őket.

A Nadal és a Djokovic Online közvetítése intelligens DNS segítségével

A földrajzi korlátozások megkerülésének másik módja a használata Intelligens DNS-proxyk. Ez az alternatíva nem átirányítja a teljes forgalmat csak a darab, amely lehetővé teszi a csatorna számára a tartózkodási hely meghatározását. Miután a DNS-rész megváltozott, bármikor élőben megnézheti a legendás leszámolásokat.

Vessünk egy pillantást arra, hogyan tudsz nézd a Novak vs Nadal intelligens DNS-sel:

 1. Ebben az esetben is megbízható szolgáltatóra van szüksége. Próbálja meg Unlocator kínálnak a 7 napos ingyenes próbaverzió.
 2. Ezután használja ezeket telepítési útmutatók az intelligens DNS beállításához a platformon. Az útmutatókat nagyon könnyű követni. Csak válassza ki a készüléket, és kövesse a megadott lépéseket.
 3. Egyszer kész, látogasson el a BBC iPlayer oldalra.
 4. Patak a 2018-as Wimbledon-összecsapáson Nadal és Djokovic között bárhol.

Az itt előnyeit az jelenti, hogy nem veszíti el az internet sebességét a folyamat során, mint az az adatok nem kerülnek titkosításra. És mivel az Ön IP-címe sértetlen marad, a helyi csatornák teljes mértékben működőképesek maradnak. De légy óvatos, az intelligens DNS nem biztonságos megközelítés. Ha biztonságot akar, akkor jobb, ha együtt dolgozik a VPN-sel. Ha nem, próbálja meg Unlocator ki, 7 nap jó kitalálni, hogy ez jó-e vagy sem.

Patak Wimbledon 2018 Ingyenes élő online közvetítés – A lényeg

Federer váratlan kijátszása a negyeddöntőből csalódást okozott, de az elődöntő között Djokovic és Nadal minden bizonnyal érdemes megnézni. Szerintetek melyik tenisz óriás jut el a 2018. évi Wimbledoni döntőbe? Milyen módszert választott a mérkőzés közvetítéséhez, VPN vagy Intelligens DNS? Oszd meg az előrejelzéseidet alább.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map