Hogyan nézhetem online a Dakar Rally 2020 élő közvetítését?

A Dakar-rally kezdődik 2020. január 5 ban ben Jeddah és következtet 12 szakasz később Qiddiyah-ban közelében a szaúdi főváros, Rijád. A verseny nagysága miatt sok fizetett és ingyenes streaming csatorna sugároz A Rakar Dakar 2020 élőben online. Pontosabban megfogalmazva, a verseny a következő nyelven érhető el: 190 ország. De mi van a öt kizárt közül? Mi van, ha valaki nem engedheti meg magának a helyi csatornát? Nos, ez elrendezhető. Kövesse ezt az útmutatót, és tanulja meg, hogyan kell nézni Rally Dakar 2020 bárhol élni.

Hogyan nézhetem meg a Dakar Rally 2018 élő közvetítését?

Hogyan nézhetem a Rakar Dakar 2020 élő közvetítését?

Rally Dakar 2020 élő közvetítő csatornák

Mivel ez a világ egyik legnagyobb versenye, a Dakar-rally büszkélkedhet példátlan médialefedettség. Partneri vannak benne 190 ország a világ körül.

Ezek a csatornák azonban vannak korlátozott a saját országukba, vagyis ha külföldön él, akkor nem érheti el őket. Néhányan fizetnek, mások ingyenesek, és mindannyian tudjuk, mi az Ön által választott választás, INGYENES.

De mi van, ha a csatorna lefedettségi területén kívül él? Ez bummer, nem gondolod? Látja, a streaming csatornák alkalmazzák azt, amit hívunk, geo-blokkok. Védelmi mechanizmus a védi a lefedettségüket és az engedélyezési jogokat.

Megvizsgálják az Ön IP-címét, hogy meghatározzák a fizikai helyét. És ha egyszer megtörténik, megkapod szinte azonnal blokkolták. De ennek nem kell sokáig így lennie. Először vessünk egy pillantást a hivatalos Dakar-csatornák és akkor megfelelő megoldással célozhatjuk meg a kérdést.

Most, hogy lefedtük azokat a csatornákat, amelyek a legendás versenyt közvetítik, mit mondnak, mi odamegyünk oda, ahol a megoldás hazugságok?

Rally Dakar 2020 Live – bárhol is legyen

Ezek a Rally Dakar streaming csatornák geo-blokkolt. Ezért csak akkor nézheti meg őket, ha a megfelelő régióban él. Nak nek megkerülni ezeket a földrajzi korlátozásokat, meg kell hamisítania online helyét.

Két módszer létezik erre. Az első a VPN. Amikor csatlakozik egy virtuális magánhálózathoz, elrejtheti az IP-címét, és új IP-cím használatával jelenhet meg online.

Mivel az SBS ingyenes, célzzuk meg ezt a csatornát. Az SBS csak Ausztráliában érhető el, ami azt jelenti, hogy a működéséhez ausztrál IP-címre van szüksége. Ha még nem rendelkezik ilyennel, akkor a csatorna üdvözli Önt geo-hibaüzenet:

“Sajnáljuk, ez a videó csak a közzétételi jogok miatt érhető el Ausztráliában.”SBS hibaüzenet

Hogyan lehet beszerezni Ausztrál IP? Nos, ez könnyű, ha te csatlakozni egy ország VPN szerveréhez. Ha ezt megteszi, úgy tűnik, hogy a forgalom Ausztráliából érkezik, és megkapja a Ausztrál IP-cím a folyamat. Ennek eredményeként az SBS és az összes Aussie-alapú csatorna az Ön rendelkezésére áll, függetlenül attól, hogy hol lakik.

A lépések

A csatorna megszerzése a világ minden tájáról meglehetősen egyszerű feladat. Csak annyit kell tennie, hogy kövesse az alábbi lépéseket és a 2020-os Dakar-rallyt azonnal megnézheti:

  1. Menj tovább ExpressVPN és iratkozzon fel.
  2. Töltse le VPN-alkalmazásukat a saját webhelyén PC, Mac, iPhone, iPad vagy Android.
  3. Az alkalmazás telepítése után indítsa el, jelentkezzen be és csatlakozzon egy ausztrál VPN szerverhez.
  4. Most már képes leszel közvetíti a Dakar 2020 rallyt élőben online.

Ugyanez az eljárás lehetővé teszi a Rally Dakar bármely más streaming csatornájának feloldását. Míg ExpressVPN az első lista a az iparág legjobb VPN-szolgáltatói, vannak más VPN-szolgáltatások is, amelyekkel Ön is használható nézze meg a Dakar 2020 rallyt online.

Patak Rally Dakar 2020 Live Online intelligens DNS-proxykkel

A VPN-en kívül is használhat Intelligens DNS-proxyk nak nek hozzáférés a geo-blokkolt csatornákhoz a világ minden tájáról. Bár te ne kapjon új IP-címet Az intelligens DNS használatával ennek az alternatív módszernek előnyei vannak a regionális korlátozások megkerülése.

  • Az IP-címed változatlan marad. Ezért továbbra is meg kell figyelnie a helyi csatornákat az intelligens DNS beállításával az streaming eszközén.
  • Internet sebessége változatlan marad.
  • Az intelligens DNS minden eszközzel kompatibilis. Nézze meg a Dakar 2020 rallyját az Xbox, az Amazon Fire TV, az Apple TV, a Roku, a Smart TV, a Chromecast, az Android, iPhone, PS4 vagy iPad segítségével..
  • Az egyik intelligens DNS-beállítás feloldja a különböző régiók streaming csatornáinak egyidejű blokkolását,

Unlocator egy intelligens DNS proxy szolgáltatás, amely támogatja feloldása SBS, Franciaország TV, RTVE, SuperSport, és sok más Rally Dakar 2020 streaming csatorna a világ minden tájáról. Még ingyenes 7 napos próbaverziót is kínálnak. Ha akarod stream Rally Dakar 2020 intelligens DNS segítségével, Unlocator az út.

2020-as Dakar-rally

A Dakar Rally 2020-ig Szaúd-Arábiában kerül megrendezésre 2020. január 4. és január 18.. Szaúd-Arábia nagy szerepet játszik a nemzetközi sportfogadásban. Először meglátogatjuk a WWE-t az országban, és most a Rally Dakar.

Ez jelzi a Dakar első útját a Közel-Kelet. A KSA aláírt egy ötéves megállapodás hogy megrendezzem az unalmas versenyt, és a jövőben nem látom, hogy bárhová is megy.

Másrészt, ásjunk egy kicsit mélyebben a versenyt. Nem akarjuk ezt elfelejteni kétszeres Forma-1-es világbajnok, Fernando Alonso a januári Dakar Rally-n fog versenyezni a Toyota Gazoo Racing-del.

A verseny távolsága meghaladja a 7 900 km-t, és a versenytársak küzdenek 5,000km speciális szakaszok. Vessen egy pillantást az idei útvonalakra:
Dakar Rally 2020 út

Talán egy rövid ugratás?

Ebben az évben változás történik a versenyen. A Dakar a motorkerékpárokhoz hozzáadta a „Super Marathon” szakaszt, ahol 10 perces munka megengedett a gépeken. Meg tudja tippelni, milyen fontos lesz a járművezetés? De most már szinte mindent tudsz a versenyről. Miért nem röviden bemutassam, mire számíthat, mire vár, míg 2020. január 5-ig várja a naptárát?

 

Hogyan nézhetem meg a Dakar 2020 Rally Free Live Online játékot?

Mindkét VPN és Intelligens DNS nagyszerűek abban, hogy lehetővé teszik a geo-blokkolt csatornák feloldását a kedvenc streaming eszközökön. Ez azt jelenti, hogy eljutsz patak Dakar-rally ingyenes, élő online a kívánt módon, ahová akarod.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me