Hogyan nézhetem online a hat nemzet 2020 élő közvetítését?

A Hat Nemzet idei kiadása 2020. február 1-jén kezdődik és 2020. március 14-én ér véget. Anglia, Franciaország, Írország, Skócia, Olaszország, és Wales mind versenyeznek a bajnoki trófeáért. Tucat streaming csatorna hozza a versenyt a kis képernyőjére, de ők mind korlátozott a saját régiójukba. Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan oldhatja fel ezeket a csatornákat külföldön és nézze meg a Guinness Six Nations 2020-at bárhol élj, ahol lehet.


Hogyan nézhetem meg a Six Nations 2019 élő közvetítését?

Hogyan nézhetem meg a Hat Nemzet 2020 élő közvetítését??

Hat Nemzet 2020 streaming Channel

A verseny az egyik legnépszerűbb rögbi esemény a világon. Ezért érdemel egy globális TV lefedettség hogy bárki szerte a világon beállíthassa és megnézhesse az akciót.

Mielőtt folytatnánk, tudnod kell, hogy a Hat Nemzet versenyét sugárzó csatornák földrajzilag korlátozottak a saját régiójukra. Ezt hívjuk területi alapú tartalomkorlátozás, egy olyan mechanizmus, amely korlátozza a felhasználói hozzáférést a fizikai hely.

A csatorna megvizsgálhatja a tartózkodási helyét a IP-cím. Ha nem érvényes az országban, ahol a csatorna jogosult a tartalom közvetítésére, akkor az leszel azonnal blokkolva.

Ezt a kérdést azonban később, ebben az útmutatóban megoldjuk. Ami most van, itt vannak a Hat Nemzet 2020 hivatalos műsorszolgáltató:

A megoldás megtalálásához először meg kell vizsgálnunk a problémát, és ezt meg is tettük. Nyilvánvalóan az IP-cím az a fő ok, amiért nem tud hozzáférni a külföldi csatornákhoz. Nos, ez megváltozik a cikk következő részében.

Hogyan nézhetjük meg a 6 nemzet 2020 élő eseményét a VPN segítségével

Azért, hogy feloldhatja a Hat Nemzet streaming csatornáinak bármelyikét felsorolt ​​tengerentúli, akkor kell megtéveszti online helyét. Tegyük fel, hogy szeretné nézd meg a BBC iPlayer-et vagy az ITV-t az Egyesült Királyságon kívül.

Az Ön jelenlegi IP-címe feltárja a helyét a földrajzilag korlátozott csatornára, amelyet meg akar nézni. Ha az Egyesült Királyságon kívül él, a csatorna azonnal meghatározza ezt, és blokkolja a hozzáférést. Itt van a geo-hibaüzenet meg fogod kapni:

„A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”BBC iPlayer Doctor Who Error

Által elrejti a valódi IP-jét, ez a csatorna azt fogja hinni, hogy egy olyan régióban tartózkodsz, ahol elérhető az élő közvetítés. Hogy tudod ezt megcsinálni? Nos, egy Virtuális magán hálózat Mindez egy gombnyomással megvalósítható.

A VPN átirányítja a forgalmat egy dedikált szerveren keresztül egy választott országban. A csatlakozás után a VPN védi adatait és elrejti az Ön IP-címét, hozzárendelés egy ideigleneshez, amely érvényes a kiszolgáló székhelyének régiójában.

Például, ha az Egyesült Királyságban van, kapsz egy Brit IP-cím. Ennek eredményeként bárhol elérhető lehet, a BBC iPlayer, az ITV és más Egyesült Királyságban működő csatornák kedvelt közvetítését..

A lépések

Valójában nem olyan nehéz feladatot elvégezni. Minden amire szükséged van egy átfogó lépésről lépésre, és bárhol, pillanatok alatt megnézheti a Hat Nemzet 2020-at:

 1. Először regisztráljon egy VPN szolgáltatással. Nagyon ajánljuk ExpressVPN ha nagyszerű szerver disztribúcióra és nagy sebességre van szüksége.
 2. Ezután töltse le és telepítse az ExpressVPN alkalmazást a Android, iPhone, iPad, PC vagy Mac.
 3. Most indítsa el az alkalmazást, Bejelentkezés, és keresse meg a szerverlistát.
 4. Csatlakozzon egy szerverhez annak a csatornanak a alapján, amelyen a versenyt szeretné nézni:
  • Amerikai szerver az NBC Sports számára.
  • Brit szerver a BBC iPlayer és az ITV számára.
  • Német szerver DAZN-hez stb.
 5. Látogasson el a csatorna webhelyére, vagy aktiválja annak dedikált alkalmazását, ha elérhető.
 6. Végül, Nézze meg a Hat Nemzet 2020 élő közvetítését bárhol a világon.

Míg ExpressVPN a legjobb az üzleti életben, amikor a világ minden tájáról felszabadítják a sportcsatornákat, vannak más VPN-szolgáltatások is, amelyekkel megkerülni a regionális korlátozásokat is. Nézze meg őket az alábbi táblázatban.

A hat nemzet élő online közvetítése intelligens DNS-proxykkel

Intelligens DNS egy alternatív lehetőség, amellyel használhatja feloldja a geo-blokkolt csatornák blokkolását a világ minden tájáról. Bár ebben az esetben a feloldható csatornák száma korlátozott. Az Ön IP-címe szintén nincs elrejtve.

Az intelligens DNS azonban kompatibilis az összes streaming eszközzel, azaz szinte bármilyen platformon beállíthatja. Nagyon nagy a különbség az intelligens DNS és a VPN között, de a földrajzi blokkolás eredményei azonosak, kivéve:

 • A DNS-kódokat konfigurálhatja Android, iOS, PC, Mac, Apple TV, Chromecast, PlayStation, Xbox és Smart TV készülékeken..
 • Az intelligens DNS nem titkosítja az Ön adatait (nincs extra biztonság), amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalom streamálását minimális sebességveszteséggel.
 • Az intelligens DNS konfigurálása nem változtatja meg az Ön IP-címét. Ez lehetővé teszi a korlátozott és a helyi csatornák egyidejű elérését.

A fenti táblázatban említett összes VPN intelligens DNS szolgáltatást kínál. azonban, Unlocator az egyetlen, amely lehetővé teszi, hogy önmagában megvásárolja. Ha csak a csatornák feloldását kéri, akkor ez az olcsóbb és jobb megoldás az Ön számára.

Hat Nemzet 2020 ütemterve

A hat nemzet versenyének 2020-as kiadása ismét Franciaország, Anglia, Olaszország, Írország, Skócia és Wales látványos ötletével érkezik rögbi-bajnokságon átélő hétvégén..

Ez az epikus nemzetközi verseny indul 2020. február 1 és tekerje fel 2020. március 14. Az 1-4. Fordulótól eltérően az ötödik fordulónapra ugyanazon a napon, március 14-én kerül sor, ezt „Super Saturday-nak” nevezve, amely Wales és Skócia között kezdődik a Hercegség Stadionján

Most, ezt mondva, nézzük meg, hogy a A Guinness Hat Nemzet 2020 játékai kinyílik:

Első kör

 • Olaszország kontra Wales – február 1
 • Írország kontra Skócia – február 1
 • Franciaország kontra Anglia – február 2

Második forduló

 • Wales kontra Írország – február 8
 • Skócia kontra Anglia – február 8
 • Olaszország kontra Franciaország – február 9

Harmadik forduló

 • Olaszország kontra Skócia – február 22
 • Wales kontra Franciaország-Február 22
 • Anglia kontra Írország – február 23

Negyedik forduló

 • Írország kontra Olaszország – március 7
 • Anglia kontra Wales – március 7
 • Skócia kontra Franciaország – Március 8

Ötödik forduló

 • Wales kontra Skócia – március 14
 • Olaszország kontra Anglia– március 14
 • Franciaország kontra Írország – március 14

Hogyan nézhetjük meg a Hat Nemzet 2020 élő online élő közvetítését?

Minden bizonnyal érdekes lesz látni, hogy áll a 6 végső nemzet ebben az évben. Ön szerint melyik nemzet fog megjelenni a tetején? Abban az esetben, ha segítségre van szüksége a beállításhoz ExpressVPN vagy Unlocator nak nek a Guinness 6 Nemzetek közvetítése online, Kérjük, ossza meg velünk az alábbi kommentárt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map