Hogyan nézhetem online a hat nemzet 2020 élő közvetítését?

A Hat Nemzet idei kiadása 2020. február 1-jén kezdődik és 2020. március 14-én ér véget. Anglia, Franciaország, Írország, Skócia, Olaszország, és Wales mind versenyeznek a bajnoki trófeáért. Tucat streaming csatorna hozza a versenyt a kis képernyőjére, de ők mind korlátozott a saját régiójukba. Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan oldhatja fel ezeket a csatornákat külföldön és nézze meg a Guinness Six Nations 2020-at bárhol élj, ahol lehet.


Hogyan nézhetem meg a Six Nations 2019 élő közvetítését?

Hogyan nézhetem meg a Hat Nemzet 2020 élő közvetítését??

Hat Nemzet 2020 streaming Channel

A verseny az egyik legnépszerűbb rögbi esemény a világon. Ezért érdemel egy globális TV lefedettség hogy bárki szerte a világon beállíthassa és megnézhesse az akciót.

Mielőtt folytatnánk, tudnod kell, hogy a Hat Nemzet versenyét sugárzó csatornák földrajzilag korlátozottak a saját régiójukra. Ezt hívjuk területi alapú tartalomkorlátozás, egy olyan mechanizmus, amely korlátozza a felhasználói hozzáférést a fizikai hely.

A csatorna megvizsgálhatja a tartózkodási helyét a IP-cím. Ha nem érvényes az országban, ahol a csatorna jogosult a tartalom közvetítésére, akkor az leszel azonnal blokkolva.

Ezt a kérdést azonban később, ebben az útmutatóban megoldjuk. Ami most van, itt vannak a Hat Nemzet 2020 hivatalos műsorszolgáltató:

A megoldás megtalálásához először meg kell vizsgálnunk a problémát, és ezt meg is tettük. Nyilvánvalóan az IP-cím az a fő ok, amiért nem tud hozzáférni a külföldi csatornákhoz. Nos, ez megváltozik a cikk következő részében.

Hogyan nézhetjük meg a 6 nemzet 2020 élő eseményét a VPN segítségével

Azért, hogy feloldhatja a Hat Nemzet streaming csatornáinak bármelyikét felsorolt ​​tengerentúli, akkor kell megtéveszti online helyét. Tegyük fel, hogy szeretné nézd meg a BBC iPlayer-et vagy az ITV-t az Egyesült Királyságon kívül.

Az Ön jelenlegi IP-címe feltárja a helyét a földrajzilag korlátozott csatornára, amelyet meg akar nézni. Ha az Egyesült Királyságon kívül él, a csatorna azonnal meghatározza ezt, és blokkolja a hozzáférést. Itt van a geo-hibaüzenet meg fogod kapni:

„A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”BBC iPlayer Doctor Who Error

Által elrejti a valódi IP-jét, ez a csatorna azt fogja hinni, hogy egy olyan régióban tartózkodsz, ahol elérhető az élő közvetítés. Hogy tudod ezt megcsinálni? Nos, egy Virtuális magán hálózat Mindez egy gombnyomással megvalósítható.

A VPN átirányítja a forgalmat egy dedikált szerveren keresztül egy választott országban. A csatlakozás után a VPN védi adatait és elrejti az Ön IP-címét, hozzárendelés egy ideigleneshez, amely érvényes a kiszolgáló székhelyének régiójában.

Például, ha az Egyesült Királyságban van, kapsz egy Brit IP-cím. Ennek eredményeként bárhol elérhető lehet, a BBC iPlayer, az ITV és más Egyesült Királyságban működő csatornák kedvelt közvetítését..

A lépések

Valójában nem olyan nehéz feladatot elvégezni. Minden amire szükséged van egy átfogó lépésről lépésre, és bárhol, pillanatok alatt megnézheti a Hat Nemzet 2020-at:

 1. Először regisztráljon egy VPN szolgáltatással. Nagyon ajánljuk ExpressVPN ha nagyszerű szerver disztribúcióra és nagy sebességre van szüksége.
 2. Ezután töltse le és telepítse az ExpressVPN alkalmazást a Android, iPhone, iPad, PC vagy Mac.
 3. Most indítsa el az alkalmazást, Bejelentkezés, és keresse meg a szerverlistát.
 4. Csatlakozzon egy szerverhez annak a csatornanak a alapján, amelyen a versenyt szeretné nézni:
  • Amerikai szerver az NBC Sports számára.
  • Brit szerver a BBC iPlayer és az ITV számára.
  • Német szerver DAZN-hez stb.
 5. Látogasson el a csatorna webhelyére, vagy aktiválja annak dedikált alkalmazását, ha elérhető.
 6. Végül, Nézze meg a Hat Nemzet 2020 élő közvetítését bárhol a világon.

Míg ExpressVPN a legjobb az üzleti életben, amikor a világ minden tájáról felszabadítják a sportcsatornákat, vannak más VPN-szolgáltatások is, amelyekkel megkerülni a regionális korlátozásokat is. Nézze meg őket az alábbi táblázatban.

A hat nemzet élő online közvetítése intelligens DNS-proxykkel

Intelligens DNS egy alternatív lehetőség, amellyel használhatja feloldja a geo-blokkolt csatornák blokkolását a világ minden tájáról. Bár ebben az esetben a feloldható csatornák száma korlátozott. Az Ön IP-címe szintén nincs elrejtve.

Az intelligens DNS azonban kompatibilis az összes streaming eszközzel, azaz szinte bármilyen platformon beállíthatja. Nagyon nagy a különbség az intelligens DNS és a VPN között, de a földrajzi blokkolás eredményei azonosak, kivéve:

 • A DNS-kódokat konfigurálhatja Android, iOS, PC, Mac, Apple TV, Chromecast, PlayStation, Xbox és Smart TV készülékeken..
 • Az intelligens DNS nem titkosítja az Ön adatait (nincs extra biztonság), amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalom streamálását minimális sebességveszteséggel.
 • Az intelligens DNS konfigurálása nem változtatja meg az Ön IP-címét. Ez lehetővé teszi a korlátozott és a helyi csatornák egyidejű elérését.

A fenti táblázatban említett összes VPN intelligens DNS szolgáltatást kínál. azonban, Unlocator az egyetlen, amely lehetővé teszi, hogy önmagában megvásárolja. Ha csak a csatornák feloldását kéri, akkor ez az olcsóbb és jobb megoldás az Ön számára.

Hat Nemzet 2020 ütemterve

A hat nemzet versenyének 2020-as kiadása ismét Franciaország, Anglia, Olaszország, Írország, Skócia és Wales látványos ötletével érkezik rögbi-bajnokságon átélő hétvégén..

Ez az epikus nemzetközi verseny indul 2020. február 1 és tekerje fel 2020. március 14. Az 1-4. Fordulótól eltérően az ötödik fordulónapra ugyanazon a napon, március 14-én kerül sor, ezt „Super Saturday-nak” nevezve, amely Wales és Skócia között kezdődik a Hercegség Stadionján

Most, ezt mondva, nézzük meg, hogy a A Guinness Hat Nemzet 2020 játékai kinyílik:

Első kör

 • Olaszország kontra Wales – február 1
 • Írország kontra Skócia – február 1
 • Franciaország kontra Anglia – február 2

Második forduló

 • Wales kontra Írország – február 8
 • Skócia kontra Anglia – február 8
 • Olaszország kontra Franciaország – február 9

Harmadik forduló

 • Olaszország kontra Skócia – február 22
 • Wales kontra Franciaország-Február 22
 • Anglia kontra Írország – február 23

Negyedik forduló

 • Írország kontra Olaszország – március 7
 • Anglia kontra Wales – március 7
 • Skócia kontra Franciaország – Március 8

Ötödik forduló

 • Wales kontra Skócia – március 14
 • Olaszország kontra Anglia– március 14
 • Franciaország kontra Írország – március 14

Hogyan nézhetjük meg a Hat Nemzet 2020 élő online élő közvetítését?

Minden bizonnyal érdekes lesz látni, hogy áll a 6 végső nemzet ebben az évben. Ön szerint melyik nemzet fog megjelenni a tetején? Abban az esetben, ha segítségre van szüksége a beállításhoz ExpressVPN vagy Unlocator nak nek a Guinness 6 Nemzetek közvetítése online, Kérjük, ossza meg velünk az alábbi kommentárt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me