Hogyan nézhetem online a milliárd 4. évadot

A milliárd negyedik évad már március 17 óta játszik a műsorban. A Showtime drámasorozatai csak az Egyesült Államokban élők számára érhetők el. Az amerikai határokon kívüli személyeknek VPN-t vagy Smart DNS-t kell használniuk a show közvetítéséhez külföldön és online.

Hogyan nézhetem online a milliárd 4. évadot

Hogyan nézhetem online a milliárd 4. évadot

Hogyan nézhetjük online a milliárd 4. évad VPN használatát

A TV egyik legdrámaibb műsora visszatért a Showtime-re. A csatorna lenyűgöző milliárd szezonban mutat be premierjét, és eddig minden második élményt élvezünk. De tudod, ki nem élvezheti? Külföldiek és nemzetközi nézők. A földrajzi korlátozások és az engedélyezési problémák miatt az Egyesült Államokon kívüli emberek nem közvetíthetik a Showtime milliárdjait. Ahhoz, hogy ez lehetséges legyen, egy VPN-t kell beilleszteni a képbe.

A VPN mindent megváltoztat. Ha egy VPN segítségével hozzáférést kér egy bizonyos weboldalhoz, akkor az eszközén lévő szoftver elsőként titkosítja ezt a kérelmet. Így senki sem tudja, mit kért. Ahelyett, hogy ezt a kérést közvetlenül a személyes adataival a webhelyre tenné, a világ valamely pontján található VPN-kiszolgálón halad keresztül. A VPN átirányítja a kapcsolatot egy kiválasztott szerveren keresztül a választott országban. Ez nemcsak abszolút anonimitást biztosít Önnek, hanem annak az országnak az IP-címét is, amelyhez a szervert csatlakoztatta. A VPN sikeresen megváltoztatja virtuális tartózkodási helyét, ahonnan valóban vagy, a kiszolgáló helyére, amelyhez csatlakozik, lehetővé téve a kívánt tartalom elérését. Kövesse az alábbi lépéseket a Showtime blokkolásának feloldásához és a milliárd negyedik évad közvetítéséhez külföldön.


  1. Először jelentkezzen be egy VPN szolgáltatónál.
  2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a streaming eszközére.
  3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
  4. Most csatlakozzon egy amerikai szerverhez, és szerezzen be egy Amerikai IP-cím.
  5. Keressen online amerikai IP-címet használva, és szerezzen egy amerikai helyi kiváltságokat.
  6. A Streamt Showtime milliárdjainak bárhonnan elérhető helyszíne a világ minden tájáról.

ExpressVPN stabil, sokoldalú és funkciókkal teli szolgáltatást nyújt az ügyfelek számára a platformok széles skálájához. Annak ellenére, hogy kissé drága, mégis azon kevés VPN-szolgáltatás egyike, amely továbbra is hűséges az igényeinek és megfelel a felhasználók elvárásainak. Ezenkívül kiváló választás a magánélettudatos és nehéz szalagok számára. Más VPN-szolgáltatók esetében feltétlenül nézze meg az alábbi táblázatot.

Hogyan nézhetjük online a 4. évad milliárdjait intelligens DNS segítségével

A 4. évad a Ax záró sorozatával kezdődik, amely elhatározta, hogy elpusztítja Taylort. USA ügyvéd, Chuck már nem küzd a hatalom visszaszerzése érdekében. Taylor mindent megtesz annak érdekében, hogy új társasága felszínen maradjon. Milliárd külföldön történő megfigyelése érdekében használhat intelligens DNS-proxyt. A sebesség és a biztonság szempontjából különbözik a VPN-től. Az intelligens DNS gyorsabban működik, mivel nem titkosítja az összes adatát. Csak annyit tesz, hogy átirányítja a forgalmat, amely ahhoz szükséges, hogy meghatározza a földrajzi helyzetét a kijelölt szerverek egyikén.

Ugyanakkor hozzáférhet a különböző régiókból származó blokkolt webhelyekhez anélkül, hogy különféle kiszolgálókhoz kellene csatlakoznia. Amellett, hogy segíti az online regionális korlátozások megkerülését, az intelligens DNS szintén nagyon sokoldalú és megfizethető. Ez a szolgáltató a legtöbb eszközön működik, és nem zavarja a kapcsolat sebességét. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy megtudja, hogyan lehet elérni a Showtime-t a Milliárd 4. évad külföldön történő közvetítéséhez.

  1. Először menjen tovább a Unlocator-ba, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
  2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat a Smart DNS konfigurálásához az adatfolyam-eszközön.
  3. Látogasson el a Showtime webhelyére.
  4. Patak Showtime milliárdjai bárhol az USA-n kívül.

A megbízható proxy eléréséhez feltétlenül válassza ki Unlocator. Ez a szolgáltató tökéletes a tartalom feloldásához és a földrajzi korlátozások megkerüléséhez. Több mint 200 csatorna feloldására képes, és 7 napos ingyenes próbaverziót kínál.

Körülbelül a milliárd 4. évadról

A 4. évadban Chuck Rhoades és Bobby ‘Ax’ Axelrod célja, hogy semmi ellenséget hagyjon ellenségeinek. a teaserben látjuk, hogy a kettő valószínűtlen szövetséget alkot. Látni kell még, hogy ez a megjegyzés kifejezetten Chuck és Axe újonnan alapított szövetségére vonatkozik-e, de mivel a közelgő szezonra ez az új pillantás utal arra, hogy a vérbüntetést félretették néhány nagyon személyes sérelmek kezelése érdekében. Az alábbi 4. évad új teaserjét megnézheti. Mindenesetre csak körülbelül egy hónap van az új szezon kezdetéig. A dolgok megjelenése alapján a 4. milliárd évad egy izgalmas show lesz.

Milliárd 4. évad előzetese

Nézd meg a 4. milliárd évadot – Záró szavak

Ami bizonytalan és a szürke területen lóg, az az, hogy Ax miként segít Chucknak. De ha készen áll a VPN-re vagy az intelligens DNS-re, akkor biztosan megtudja. Fogadunk, hogy a milliárd írói valami különlegeset szem előtt tartanak a negyedik évadban, és minden néző közvetítheti és nézheti a műsort, bárhol is van a világon. Melyik módszert részesíti előnyben? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me