Hogyan nézhetem online a Suits Season 8 évet?

Hogyan nézhetem meg a Suits 8. évad online közvetítését? Mivel búcsút mondunk Mike-ről és Rachel-ről, üdvözöljük a Suits legújabb szezonját, amelynek július 18-án, szerdán kerül sor az USA hálózatán. Patrick J. Adams és Megan Markle távozása nem csökkentette az izgalmunkat a sorozat nézése iránt, ha ez még inkább felkeltette kíváncsiságunkat. Mindig tisztelegni fogjuk Mike és Rachel kapcsolatát, de izgatottan örülünk annak is, hogy megismerjük Suit legújabb szereplőjét, Katherine Heigl karakterét. Nem minden Suit rajongója ugyanolyan izgalommal rendelkezik, különösen azok, akik az Egyesült Államok területén kívül helyezkednek el. Ennek oka az, hogy képtelenek nézni a sorozatot, csak az USA hálózatán fogják megmutatni. Ahogy a neve is sugallja, ez a csatorna csak az Egyesült Államok nézőinek szól.

Függetlenül attól, hogy az USA hálózatát blokkolják az Egyesült Államokon kívül, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Kanadában, Németországban és a világ minden részén az emberek továbbra is nézhetik az Öltönyöket, ha VPN-t használnak. A virtuális magánhálózat képes megkerülni a földrajzi korlátozásokat, és hozzáférést biztosít a felhasználók számára a regionálisan blokkolt tartalmakhoz. Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan lehet VPN-t használni a 8. évadnak megfelelő platformok közvetítéséhez több platformon, például Apple TV, Roku, Xbox One S, Amazon Fire, valamint iOS és Android okostelefonok és táblagépek..

Hogyan nézhetem a Suits 8. évadját az Egyesült Államokon kívül?

Hogyan nézhetem a Suits 8. évadját az Egyesült Államokon kívül?

A Suits USA-n kívüli élő és online nézése

Az USA Network egy ingyenes amerikai online streaming csatorna, amely olyan tartalmat mutat, mint a Burn Notice, Law & Rendelés, NCIS, Suits és WWE. Ez egyike azoknak a csatornáknak, amelyek felcsatolhatják a nézőket, és tarthatják őket további érkezésük érdekében. A Suits sem kivétel, ami magyarázza, hogy a felhasználók miért keresnek mindenféle módot a legújabb szezon megnézésére. Az Egyesült Államokon kívüli népesség csalódásaként az USA hálózata (ahol Suits-t sugároznak) hozzáférhetetlen, ahol fizikailag vannak. VPN-t kell használniuk az USA hálózatának feloldásához és eléréséhez. A VPN úgy működik, hogy csatlakoztatja az eszközt valamelyik szerveréhez, ebben az esetben egy amerikai szerverhez. A kapcsolat biztosítása és az adatok titkosítása után az Ön IP-jét automatikusan felváltja az Egyesült Államokban található szerver IP-je. Ez nem csak azt, hogy amerikai IP-t biztosít Önnek, hanem lehetővé teszi az összes amerikai tartalom elérését is. A VPN használatával nézheti meg a Suits-ot az USA hálózatán:

 1. Keressen egy megbízható szolgáltatót (pl ExpressVPN), és iratkozzon fel velük.
 2. Töltse le és telepítse a VPN app tiéden Android, Fire TV Stick, Mac, iOS vagy PC.
 3. Nyissa meg az alkalmazást, és csatlakozzon a VPN szerver ban,-ben MINKET. 
 4. Ön kap egy amerikai IP-címet.
 5. A patak a 8. évadra alkalmas, bárhol a világon.

A streaminghez jó VPN lenne ExpressVPN. Korlátlan sávszélességgel és maximális sebességgel rendelkezik, bárhol is van. Ez a szolgáltató garantálja a világméretű tartalmak geo-korlátozásainak megkerülését, ideértve az USA hálózati Suits-t is. A többi szolgáltatót az alábbi táblázat mutatja be Önnek, ha meg akarja vizsgálni a lehetőségeit. Az Egyesült Államok hálózatának feloldásáról további információt a következő helyen talál: ez a cikk.

Alkalmas a 8. évadra az USA hálózatán

Az USA Network megerősítette a Suits nyolcadik évadját egy nyilatkozatában, amely így szól: „Hét szezon után a Suits továbbra is az USA Network egyik legkedveltebb és legnépszerűbb sorozata. Miközben izgatottak vagyunk a 8. évadra, az USA-ban mindenki mélyen hiányzik Patrickről és Meghanról, és hálásak vagyunk a tehetségért és az elkötelezettségért, amelyet szezononként a Suits-hoz hoztak. Mindenkinek csak a legjobbakat kívánjuk. ” A 8. szezonra szóló mérkőzés 2018. július 18-án indul az USA hálózatán. A régi karakterek eltűnésével és az újak megjelenésével a TV-sorozat nagy változásokon megy keresztül a történetben. Itt van az új szereplők és a nyolcadik első epizódjai:

Öntvény

 • Gabriel Macht mint Harvey Specter.
 • Rick Hoffman, mint Louis Litt.
 • Sarah Rafferty mint Donna Paulsen.
 • Dulé Hill mint Alex Williams.
 • Amanda Schull mint Katrina Bennett.
 • Katherine Heigl mint Samantha Wheeler.

Epizódok

 • Jobbkezes ember
 • Hierarchia
 • Ígéret, ígéret

Alkalmas a 8. évad előnézetére

USA most a streaming eszközök kompatibilitása

Ezek a készülékek amelyen közvetíthetsz USA most.

 • PC
 • Mac
 • Android
 • iPhone és iPad
 • roku
 • Xbox egy
 • Apple TV

A Watch Suits 8. évad az Egyesült Államokon kívül

Noha a rajongóknak időbe telik, mire megszokják Mike és Rachel távollétét, Suit többi szereplője minden bizonnyal át fog lépni és pótolni fogja távozását. Tehát ha Ön Ruhák rajongója és valamilyen okból az USA-n kívül tartózkodsz a show premierje alatt, minél előbb szerezz be egy VPN-t. Legyen odaadó televízió-figyelő, akiről tudjuk, hogy te vagy, és közvetítsd a ruhákat a világ bármely részén.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me