Hogyan nézhetem online a Wentworth 7. évadját?

Hogyan közvetíthetem a Wentworth 7. évadát HD-ben ingyenesen? Ausztráliában a Wentworth 7. évad a 2019. május 28-án a Foxtel-ben kerül bemutatásra, míg az Egyesült Királyságban a Channel 5 a Wentworth hetedik évadját 2019. június 8-án közvetíti. Az egyetlen probléma a Wentworth rajongók számára Írországban, az Egyesült Államokban és Új-Zélandon. és Kanada szerint ezek a szolgáltatások földrajzilag blokkolva vannak országaik határain kívül. Az alábbi oktatóanyagban megmutatom, hogyan oldhatja fel a Foxtel és a My5 külföldi blokkolását. Így a Wentworth 7. évadját élőben online HD formátumban nézheti meg PC-n, Mac-en, Android-on, iPhone-on vagy iPad-en..


Hogyan nézhetem a Wentworth 7. évad online közvetítését

Hogyan nézhetem a Wentworth 7. évad online közvetítését

A Wentworth 7. évadja a Foxtel-en

Ha azt akarja látni, hogy Rita Connors elköltözik a börtönben a Wentworth hetedik évadában, akkor be kell hangolnia a Foxtel-t, május 28-án. Mint már említettem, a csatorna csak ausztrál határokon belül élő streamerek számára érhető el. Látja, a Foxtel megvizsgálja az Ön IP-címét, hogy meghatározza a tartózkodási helyét. Ha nem rendelkezik ausztrál IP-címmel, hozzáférését a helyszínen megtagadják. Csak ezt a hibaüzenetet kapja: „A videó lejátszása korlátozott a földrajzi régiójában.”

Foxtel hiba

Ne aggódjon, még mindig láthatja a sorozat várt várakozásának 7. részletét. Csak egy virtuális magánhálózatra és megfelelő útmutatásra van szüksége a folyamat során. Azért vagyok itt, hogy segítsek.

Hogyan nézhetem meg a Wentworth S7 Free Online szolgáltatást a VPN használatával

A földrajzi helymeghatározási hiba megkerüléséhez be kell vonnod a streaming csatornát azon a gondolkodáson, amelyben jelenleg Ausztráliában tartózkodsz. A VPN használata lehetővé teszi ezt. Amikor csatlakozik egy ausztráliai VPN szerverhez, gyakorlatilag elrejti IP-címét, és online helyett ausztrál IP-címet jelenít meg. Így történik meg.

 1. Először is regisztráljon egy VPN szolgáltatással. Tartózkodjon távol olyan ingyenes VPN-ketől, mint a Hola, mivel ezek károsíthatják az online biztonságot, és a legtöbb esetben nem működnek megfelelően.
 2. Most, hogy létrehozta a VPN-fiókját, töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a VPN-szolgáltató webhelyéről.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon a VPN-kiszolgálóhoz annak a csatornanak a alapján, amelyen a Wentworth adatfolyamot szeretné közvetíteni:
  • .A Channel 5 brit szervere. A show premierje június 8-án jelent meg.
  • A Foxtel ausztrál szervere. A műsor május 28-án kezdődik.
 4. Indítsa el a kiválasztott csatorna webhelyét vagy annak dedikált alkalmazását, ha elérhető.
 5. Végül közvetítse a kívánt Wentworth-epizódot.

Egyszerűen regisztrálnia kell egy VPN szolgáltatást, mint például ExpressVPN majd az alkalmazásukkal csatlakozhatnak egy ausztrál VPN szerverhez. Itt vannak a Foxtel legjobb VPN-i.

Streaming Wentworth ingyen intelligens DNS-proxykkel

Ha nem akarja elrejteni az IP-címét annak érdekében, hogy megkerülni a földrajzi korlátozásokat, Te tudod használni Intelligens DNS VPN helyett nézni a Wentworth-t élőben online Kanadában, Németországban vagy az USA-ban ugyanakkor minden epizód az USA-ban repül. Ebben az esetben az internetes forgalom csak részlegesen kerül átirányításra. Ha az intelligens DNS beállítása után ellenőrzi az IP-címet a WhatIsMyIP.Network segítségével, akkor továbbra is látni fogja a valódi nyilvános IP-címét. Itt vannak a szükséges utasítások, amelyeket be kell tartania ahhoz feloldja a Foxtel Ausztrálián kívüli intelligens DNS használatát.

 1. Menj tovább Unlocator és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra. Más intelligens DNS-proxy szolgáltatást is javasoltam, de a Unlocator az egyetlen, amelyet garantálhatom a Foxtel-rel való együttműködéshez..
 2. Most, hogy létrehozta az intelligens DNS-fiókot, telepítse az intelligens DNS-t az adatfolyam-eszközön. PC, Mac, iPhone, iPad, Apple TV, Roku, Fire TV Stick, Smart TV, Chromecast, PS4 és Xbox mind kompatibilis.
 3. Csak annyit kell tennie, hogy ellátogat a Foxtel webhelyére, vagy elindítja a Freeform alkalmazást.
 4. Patak Wentworth Series 7 ingyenes online.

A Unlocator egyhetes próbaverziója nem igényel hitelkártyát, azaz egyszerűen be kell írnia az e-mail címét, és létre kell hoznia az intelligens DNS-fiókot. Használhatja a Unlocator funkciót is feloldja az 5. csatorna, a 4. csatorna, az ITV, a Sky Go, a Foxtel, a HBO feloldását, és több.

A Wentworth 7. évadáról

A Wentworth egy ausztrál TV sorozat egy nőről, akit a férje meggyilkolásának tárgyalására várva tartanak, és meg kell tanulnia, hogyan működik az élet a börtönben.

Csakúgy, mint az előző években, a Foxtel először elkezdi a műsor közvetítését, majd a szezon befejezése után a Netflix követi. Tehát várható, hogy a show nyár végén vagy ősszel a Netflix könyvtárában lesz.

Joan Ferguson esete szinte véget ért. Will és Jake, legalábbis egyelőre nem állnak a horogon. Boomernek foglalkoznia kell a törött családjának maradékával. Másrészt Derek Channing most már börtönben van, ami szerintem újabb történetbe indul.

Ha Drago eltűnt, akkor az is előfordulhat, hogy Marie fokozatosan lép fel és a második vezetõ lehet. A rajongók azt szeretnék, hogy megmutassák egy másik fogvatartott és Rita között, miután ez utóbbi legyőzte Dragot.

Amikor a sorozat gyártásra került, Penny Win kijelentette:

„Nehéz elhinni, hogy már a Wentworth hetedik évadában gördítjük a kamerákat. Úgy tűnik, csak tegnap újból bemutattuk a Foxtel nézőit olyan ikonikus karakterekkel, mint Bea Smith és a „The Freak” Joan Ferguson. Az, ahogyan közönségünk – mind helyi, mind nemzetközi szinten – felvette és összekapcsolta a show-t, azt bizonyítja, hogy az emberek a minőségi ausztrál dráma figyeli, átfogják, szeretik és továbbra is támogatják. ”

Beszélnek arról, hogy a nyolcadik évad szintén készül és 20 epizódból áll. Még nem tudjuk, de Penny mondása szerint azt gondolom, hogy a show egy évre fog tovább élni.

Hogyan nézhetjük le Wentworth legálisan online ingyen?

Ehhez mindössze annyit kell néznie, hogy a Wentworth 7. Évad online HD formátumban ingyen. Az olyan szolgáltatásoknak köszönhetően, mint például ExpressVPN és Unlocator, felszabadíthatja a kívánt streaming csatorna blokkolását, függetlenül attól, hogy hol él.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me