Hogyan nézhetem online Derry Girls 2. évadot

A Derry Girls Erin, unokatestvére, Orla, barátai, Clare, Michelle és Michelle angol unokatestvére, James életét követi, amikor a bajok során Derry-ben navigálnak és felfedezik tizenéves korukat Derry-ben. A 4-es csatorna egy nagyon érdekes műsoron indult, amelyet bárki megnézhet a világ bármely pontjáról, akár VPN, akár intelligens DNS segítségével. 


Hogyan nézhetem online Derry Girls 2. évadot

Hogyan nézhetem online Derry Girls 2. évadot

Hogyan nézhetjük meg a Derry Girls 2. évadját online VPN használatával

Egy lenyomó finálé után, amelyen a rajongók elmoszták a könnyüket, a Lisa McGee Derry Girls tegnap este visszatért a Channel 4-re. A sorozat csak a brit lakosok képernyőit ragadta meg, mivel a Channel 4 csak az Egyesült Királyság határain érhető el. A földrajzi korlátozások és az engedélyezési problémák miatt a Channel 4 az Egyesült Királyságon kívül nem érhető el. Ez azt jelenti, hogy bárki, aki külföldön szeretné megnézni a Derry Girls-t, VPN-szolgáltató nélkül nem képes erre.

A virtuális magánhálózat vagy VPN kiterjed egy nyilvános vagy megosztott hálózatra, és alagútként működik. Az egyik, ahol biztonságosan és névtelenül cserélhet adatokat az interneten keresztül, mintha közvetlenül csatlakoznánk egy magánhálózathoz. A VPN elrejti az Ön személyazonosságát és internetes tevékenységeit, amellyel bármit megtehet online. Ez akkor lehetséges, ha csatlakozik a VPN egyik szerveréhez. Ez akkor történik, amikor a kapcsolat átirányításra kerül a választott ország szerverén keresztül, és új ideiglenes IP-címet kap. Az új IP-címmel hozzáférhet az összes olyan tartalomhoz, amely abban az országban található, ahol a szerver, amelyhez csatlakozott, található.

Nézze meg a Derry Girls 2. évadját online VPN használatával – Lépések

Így oldhatja fel a 4. csatorna blokkolását a Derry Girls külföldi közvetítéséhez:

  1. Először jelentkezzen be egy VPN szolgáltatónál.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a streaming eszközére.
  3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
  4. Most csatlakozzon egy brit szerverhez.
  5. Keressen online a Brit IP-cím.
  6. Patak Derry Girls bárhol a világon.

ExpressVPN kiváló szolgáltatásainak és gyorsaságának köszönhetően nagyon népszerű a VPN-iparban. Hozzáférést biztosít több mint 90 ország szervereihez, így képes lesz megkerülni a korlátozásokat, és bármilyen tartalomhoz hozzáférést élvezhet, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Nézze meg az alábbi táblázatot más VPN-szolgáltatókkal kapcsolatban.

Hogyan nézhetem online Derry Girls 2. évadot intelligens DNS segítségével

Az intelligens DNS egy meglehetősen új technológia, amelyet a geo-blokkoló tevékenységek növekedésének eredményeként fejlesztettek ki. Az intelligens DNS segít elérni a földrajzilag korlátozott webhelyeket, mint például a népszerű Hulu, a BBC iPlayer, a BeInSports és még sok más, azáltal, hogy átirányítja a földrajzi helyzet meghatározásához szükséges forgalmat. Ilyen módon a világ bármely pontjáról hozzáférhet ezekhez a webhelyekhez.

Az Intelligens DNS csak akkor irányítja a forgalmat, anélkül hogy megváltoztatná az IP-címét vagy titkosítaná az adatokat. Az intelligens DNS-hez való csatlakozás nem befolyásolja a kapcsolatot. A proxy segítségével azonban feloldhatja a tartalom blokkolását. Így használhatja intelligens DNS-proxyt a 4. csatorna feloldásához és a Derry Girls stream továbbításához:

  1. Először menjen tovább a Unlocator-ba, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
  2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat a Smart DNS konfigurálásához az adatfolyam-eszközön.
  3. Ugrás a 4. csatorna webhelyére.
  4. Élvezze a Derry Girls online közvetítését.

Unlocator a legjobb intelligens DNS proxy szolgáltatás a piacon. Ez garantálja a földrajzi korlátozások megkerülését a világ bármely pontjáról. Tehát ha olyan intelligens DNS-t keres, amely segít felszabadítani a tengerentúli tartalmakat, ne keresse tovább a Unlocator alkalmazást.. 

A Derry Girlsről

A Derry Girls egy olyan szalon, mely 2018. január 4-én mutatott be a Channel 4 csatornán, majd később egy második sorozatra megújították. A műsor Észak-Írországban a legnézettebb sorozat volt, mióta a modern lemezek 2002-ben megkezdődtek. Átlagosan 519 000 néző behangolt a műsor megtekintéséhez. Még a harmadik sorozat megújításáról is beszélnek.

A második sorozatot most a Channel 4 csatornán sugározzák, és 2019. március 5-én sugározták. A sorozat Erin és barátai után következik, amikor fegyveres rendõrség és a brit hadsereg ellenõrzési pontjain nőnek fel. A Derry Girls észak-írországi 1990-es években működik, és meg kell figyelnünk, hogy ezek a lányok megtapasztalják a tizenévesek magasságait és mélységeit ilyen viharos időkben..

Nézze meg a Derry Girls 2. évadját – Záró szavak

Mit várhatunk el McGee írótól és Michael Lennox rendezőtől, hogy a Derry Girls második évadjában kiemelje a lányok, a gyengéd angol fickó és a család életét? Hangolja be a 4. csatornát, hogy megtudja. Lesz VPN vagy intelligens DNS? Bármit is választhat, az lehetővé teszi a sorozat közvetítését az Egyesült Királyságon kívül.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me