Hogyan nézhetem Rick és Morty 4. évad élő közvetítését

A várakozásnak vége. Két év telt el a 3. évad fináléja óta, 2017 októberében Rick és Morty negyedik évadja végre itt van. Készülj fel magadra 2019. november 10, a felnőtt animációs sci-fi komédia visszatér Felnőtt úszni. Van azonban egy probléma. A felnőtt úszás nem csak a 15 éves vagy annál idősebb nézőkre korlátozódik; Ez is csak az Egyesült Államokban érhető el. Ennek ellenére van egy út. Itt van, hogyan lehet nézze meg Rick és Morty 4. évadját bárhol.

Hogyan nézhetem Rick és Morty 4. évad élő közvetítését

Hogyan nézhetem Rick és Morty 4. évad élő közvetítését

Rick és Morty – Utazás az univerzumban, még mindig az Egyesült Államokban

A felnőtt úszás az Egyesült Államok egyik legnagyobb csatornája. Ez az alapkábel első számú hálózata az emberekkel 18-34 és 18-49. A szolgáltatást már használják 94 millió amerikai otthon. Hangsúly a (amerikai otthonok).

Olyan népszerű, mint „Rick és Morty” az, hogy a premier nem lesz elérhető az Egyesült Államok határain kívül. Végül a műsor a szezon végén elérhető lesz a Netflix-en, de ki akarja várni ennyi ideig.

Mindig elkerültem a spoilereket a MINKET. De ha spoiler üt, az egész műsor tönkremegy. Ez az oka annak, hogy ebben a szezonban felkészültem és megyek segítsen ebben a problémában.

Látja, hogy a Adult Swim egyike azoknak a streaming csatornáknak, amelyek diktálják, hogy mire hozzáférnek az Ön alapján földrajzi hely. Az Önre támaszkodik IP-cím hogy meghatározza a lakóhelyét és megszünteti a hozzáférését azonnal, ha az USA-n kívül esik.

Hadd mutassam meg, mi történik. Itt van az, amit megkaptam, amikor megpróbáltam figyelni a negyedik évad besurranó pillantását Felnőtt úszni. (P.S: Az Egyesült Királyságban élek).

“Zárolt. Sajnáljuk, hogy valamilyen korlátozást kell alkalmazni az itt közvetített tartalomra. Nézz vissza később, vagy válassz egy másik adatfolyamot. ”Rick és Morty felnőtt úszási hiba

Valami, mi? Mintha nem te kényszeríted ezeket geo-korlátozás Felnőtt úszni. Bármelyik van egy megoldás, amelyet felhasználhat az ilyen korlátozások megkerülésére és nézd meg a Rick és Morty 4. évadját bárhol. Mindent felszívtam, igaz? Nos, akkor olvassa el a következő részt, és mindenkinek jó menni.

Rick és Morty 4. évad – az egész világon

A Adult Swim tartalmának elérése az Egyesült Államokon kívül még soha nem volt ilyen egyszerű Virtuális magán hálózat. Látja, ha külföldi csatornát akar, akkor kell változtassa meg virtuális tartózkodási helyét és úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban található. Nos, pontosan ezt teszi a VPN.

Amikor csatlakozik egy VPN-hez, akkor az meg fog történni változtassa meg tartózkodási helyét arra a szerverre, amelyhez kapcsolódott. Például, ha a szerver a MINKET, egy Amerikai lakos, te leszel. Nagyon egyszerű.

Amint a kapcsolat megtörténik, kap egy USA IP-cím. Akkor megtelsz hozzáférés a Felnőtt úszáshoz, valamint több is Amerikai korlátozott szolgáltatások.

De erre nem egy VPN képes. Ez a kiberbiztonsági eszköz átirányítja az egész forgalmat keresztül a magán alagút, titkosító ez a folyamatban. Ezzel egyetlen hackerek sem tudják megszerezni a személyes adatait, még akkor sem, ha kapcsolatba léptek vele nyilvános hálózatok.

Ezenkívül egy VPN elrejti a valódi IP-címét és kioszt egy újat, amint azt fentebb említettük. A korlátozott tartalom feloldásának feloldása mellett te is leszel névtelenül böngészni az interneten, bármilyen elkerülése kíváncsi tevékenységek az internetszolgáltató és az online snoopers által.

A lépések

Rendben. Tehát, most már tudja, mi a VPN és mit tesz. Hadd mutassam meg, hogyan kell feloldása Felnőtt úszás és nézze meg Rick és Morty 4. évadját bárhol:

 1. Első, iratkozzon fel VPN-szolgáltatóra. Erősen ajánlott az Egyesült Államokban a gyors kiszolgálókkal rendelkező VPN HD-közvetítés. Vegye figyelembe a tanácsomat, menjen tovább ExpressVPN.
 2. Miután létrehozott egy fiókot, töltse le a dedikált alkalmazást egy támogatott eszközön. Talál ügyfeleket Android, iOS, PC, Mac és Fire Stick alkalmazásokhoz.
 3. Ezután futtassa a VPN alkalmazást, jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával, és nyissa meg a kiszolgálók listáját.
 4. Csatlakozás Amerikai szerver és ezzel ellenőrizze az új IP-címét IP eszköz.
 5. Indítsa el a Felnőtt úszni webhely vagy a hozzá tartozó alkalmazás.
 6. Stream Rick és Morty 4. évad bárhol.

ExpressVPN a VPN iparág egyik vezető vállalata. Ez lehetővé teszi a szerverhez való kapcsolódást 94 ország a világ körül. Ha a felnőtt úszás az úticél, akkor többet fog találni 25 szerver az Egyesült Államokban.

Másrészt néhány szerpentin nem igazán érdekel hozzáadott biztonság; ők csak korlátozott tartalmat szeretnék elérni. Ahol MediaStreamer (Intelligens DNS) bejön.

Szinte minden elérhető eszközön konfigurálhatja ezt a funkciót, beleértve a következőket is PS4, Xbox One, Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Apple TV, és több.

Végül, az ExpressVPN kínál kiutat Önnek, ha a szolgáltatás nem felel meg az elvárásainak (amiben kétlem). Mindig profitálhat az őből 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Más VPN-k azonban segíthetnek ebben a feladatban. Nézze meg őket a következő táblázatban.

Rick and Morty 2019 – mire számíthat

Hosszú várakozás volt, hogy őszinte legyek. Ez a bölcs sci / fi sorozat az alkotók közötti szerződéses tárgyalások során késik Justin Roiland és Dan Harmon és felnőtt úszni. És végül megállapodásra jutottak, és negyedik sorozatot indítunk 2019. november 10.

Emlékezz vissza 2. évad amikor a rajongóknak egy nagyobb sziklafal volt? Igen, abban az időben, amikor Rick-t bebörtönözték, és a földet túlteljesítette a Galaktikus Szövetség. Nos, ezúttal nem ez a helyzet. 3. évad meglepően normális módon fejeződött be.

A Adult Swim kiadott néhány fényképet a negyedik évadból, de őszinte legyek, nagyon megdöbbent. Láthatóan Rick látható társ nélkül. Ez arra utal, hogy van valami solo kalandok az új szezonban?

Annak ellenére, hogy túl sokáig vártunk, még nem érkezett hivatalos megerősítés arról, hogy a negyedik részlet milyen lenne. azonban, Justin Roiland – mondta az új szezon egy soros, átfogó telek fenntartása. Itt van, amit kijelentett:

„Sorosítottuk azokat a dolgokat, amelyeket most ellenőrizünk, aztán az erős epizódok tetejére öntjük. A show rajongói számára rendben akarják nézni őket. ”

Visszatérve a Comic-Con-ra, Roiland megjegyezte, hogy lesz egy kis utazási idő a szezonban. Ne felejtsük el, hogy Rick portálfegyvere lehetővé teszi számára, hogy időben előrehaladjon (vagy potenciálisan hátrahaladjon). Csak várnunk kell 2019. november 10, és nézzük meg magunkat. Egyelőre, itt egy hivatalos Rick and Morty 4. évad utánfutó.

 

Hol nézheted Rick-et és Mortyt?

Mivel a Adult Swim az Egyesült Államokban a legjobban értékelt csatorna, elérhetővé vált a következő oldalon több eszköz úgy, hogy nagyobb közönséget érjen el. Tehát, streaming a Rick és Morty 4. évadja 2019. november 10-én a következő platformokon:

 • PC
 • Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • roku
 • Tűz TV
 • Apple TV

Patak Rick és Morty 2019 Élő bárhol – Záró szavak

A WarnerMedia előzetes New York-i bemutatója volt a jó hír hordozója. Felnőtt úszni megújította a show-t még 70 epizód számára a közeljövőben.

Most csatlakozhat az összes rajongóhoz, akik lakóhelye az Egyesült Államok és nézd meg Rick és Morty 4. évadát bárhol VPN-vel. Ne felejtsd el; a premier alatt 2019. november 10. Ne hagyja ki. Ha segítségre van szüksége a VPN konfigurálásában, keressen fel az alábbi megjegyzésekben.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me