Hogyan nézhetem UFC 249: Khabib vs Ferguson Live Online

Végül hivatalos. Khabib Nurmagomedov és Tony Ferguson végül négyzet alakú lesz a nyolcszög belsejében 2020. április 18. A mérkőzést a múltban többször lefoglalták. Mindegyik esetben valami akadályozta meg a résztvevőket a versenyben. Most az egész életen át folytatott küzdelmet kezdjük a Barclays Center Brooklynban, New York, Egyesült Államok. Nem tudom eljutni az arénába? Akkor itt van, hogyan tudsz nézni az UFC 249-et: Khabib vs Ferguson élőben online.


Az UFC 249 élő online nézése

Patak UFC 249 Live bárhol

Az UFC-t ma már a legjobban prémium globális márkának tekintik és a világ legnagyobb PPV eseményszolgáltatója. Több millió nézővel rendelkezik szerte a világon. De a kérdés az, hogy ezek az MMA rajongók hogyan nézik az UFC PPV-eket országukban? Az alábbiakban kapjuk a választ:

Az Egyesült Államok

USA zászló ikonraMár több mint egy éve, ESPN+ átvette az UFC események közvetítésének hivatalos jogait az Egyesült Államokban. Tehát aki szokta látni a harcot Róka, itt az ideje a csatorna váltására.

Abban az esetben, ha nem tudták, az ESPN + -nek megvan előfizetők milliói az országban. Pontosabban kifejezve, többen vannak 3,5 millió előfizető.

A legjobb dolog ebben az, hogy a csatorna nem igényel kábel előfizetést ahhoz, hogy hozzáférjen, ellentétben a megfelelővel ESPN. Az UFC-harcok azonban a következő formában érkeznek Pay Per Views, ami azt jelenti, hogy az előfizetés után külön fizetnie kell az előfizetésen, hogy megkapja őket.

Tudjuk, hogy többségük azt mondaná, hogy a harcot az UFC hivatalos streaming szolgáltatásán keresztül fogják elérni „Fight Pass” de sajnos ez nem lehetséges.

Látja, az UFC Fight Pass az áramszünetnek kitéve az országban, mivel az ESPN + jogosult az események közvetítésére. Magadnak ellenőrizheti. Miután elindult az UFC Fight Pass-hoz vásárlás UFC 249, ez megjelenik:

Vásárlás az ESPN + oldalon

Tehát az UFC 249 streamingének egyetlen módja az Egyesült Államokban az ESPN +. A szolgáltatás egyáltalán nem drága. Előfizetési költségek Havonta 5 dollár vagy évente 50 dollár.

Azonban az új előfizetőknek lehetősége van exkluzív UFC pay-per-view esemény hozzáadására éves előfizetéssel $ 85. Ha már létezik előfizető, akkor fizetnie kell körülbelül Minden rendezvényért 65 USD. Tekintse meg egyszeri csomagként.

Az ESPN + lehetővé teszi az új felhasználók számára, hogy kipróbálják szolgáltatásaikat 7 napos időtartam ingyen. Az alkalmazást a következő oldalon töltheti le Apple TV, Roku, iOS, Android, Chromecast, PlayStation, PC, Mac, Xbox és FireStick és azonnal továbbítja az UFC 249-et.

Az Egyesült Királyság

Egyesült Királyság lobogója ikon 1Az UFC 239 bekövetkezése óta az UFC eseményeket megjelenítették BT Sport Box Office.

Az utolsó pár esemény azonban nem volt, ami a csatorna előfizetőinek nagy tiszteletet eredményezett.

Nem akarták külön fizetni az előfizetésük mellett, és egész éjjel maradtak egy bizonyos küzdelemért.

Még azzal is fenyegettek, hogy leiratkoznak és alternatívákat keresnek. Azt gondoljuk BT Sport próbál változtatni előfizetőivel. Ezúttal úgy gondoljuk, hogy a BT Sport ragaszkodni fog ahhoz, hogy rendelkezik UFC 249 az előfizetés részeként.

Valószínűleg, ha ez az előző küzdelemhez hasonló, akkor a felhasználók élő közvetítés nélkül közvetíthetik a „249” eseményt BT Sport 2 körülbelül 3:00 órakor, 2020. április 18.

Most, hogy tudja, hol és mikor lehet streaming UFC 249, van egy dolog, amit meg kell tennie. Csak töltse le a BT Sport alkalmazást a készüléken Chromecast, Apple TV, PC, Mac, Xbox, PlayStation, iOS vagy Android, és közvetítik az epikus harcot Khabib és Ferguson között az Egyesült Királyságban.

Kanada

Kanadai zászló ikonraKanadának van két módszer az UFC események közvetítésére, mindegyiknek van konkrét tartalma a megjelenítéshez. Tudjuk, hogy kissé félelmetes, de most mindent el fogunk magyarázni.

Először is nincs más, mint a híres kanadai csatorna, TSN. A műsorszolgáltatónak joga van a számozott UFC események előzményeinek sugárzására, különös tekintettel az előadásokra.

Nem fogja tudni nézni, mi történik a főkártyán. Tehát, ha ez rendben van veled és a undercard elegendő ahhoz, hogy a hétvégét kitöltse a szükséges MMA művelettel, a TSN az Ön csatornája.

TSN UFC 249

A TSN számos eszközön elérhető, ideértve a Android, iOS, PC, Mac, Xbox One, Apple TV és Samsung Smart TV. Ezért nem fog kifogyni a lehetőségek vagy a képernyők a harc lefolytatásához.

Most már elismerjük azt a tényt, hogy ha egyszer létezik hivatalos műsorszolgáltató, a Fight Pass ki lesz téve. Nos, nem Kanadában. Ha meg akarja nézni a főkártyát, akkor csak feliratkozhat a Fight Passra Havonta 9,99 USD és évente 95,99 USD.

Fight Pass Kanada

Nem tudjuk, hogy az előzmények elmulnak-e, de tudjuk, hogy a fő kártya nem lesz. Tehát szerezzen magának egy érvényes előfizetést, várjon addig 2020. április 18, és a Khabib és Ferguson közvetítés élőben Amazon Fire TV, Mac, Apple TV, Smart TV, Roku, Chromecast, Windows, Android vagy iOS.

Ausztrália

Ausztrál zászló ikonraBan,-ben Föld földet, az UFC események streamingje soha nem volt ilyen egyszerű Főbb alkalom. A szolgáltatás nem csak a felhasználók számára teszi lehetővé az UFC-csaták figyelését; ők is be tudnak hangolni a legnagyobbba boksz események, Impact Wrestling PPV, WWE és még koncertek is.

Nincs szükség előfizetésre. Csak annyit kell tennie, hogy fizetni kell azért, amit streamálni szeretne. Ez természetesen megy a tiédhez Foxtel vagy Optus Feliratkozás. És nézzük szembe a tényeket, a legtöbb ausztrál feliratkozik ezen szolgáltatók egyikére.

A Main Event ad otthont minden ausztráliai PPV-eseménynek. Saját honlapjuk szerint:

„A FŐ ESEMÉNY Ausztrália egyetlen Pay-Per-View csatornája, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a világ legnagyobb sport pillanatait otthona kényelmében, ÉLŐ HD formátumban. Rendezvények széles választékát kínáljuk Önnek, ideértve, de nem korlátozva a WWE-t, az UFC-t, a helyi és a nemzetközi bokszt. ”

Eddig nem volt hivatalos ár a rendezvényről. Kicsit tovább kell várnunk, hogy többet megtudhassunk róla. De ha ez valami hasonló lesz az előzőekhöz, akkor az UFC 249 áll $ 54.95.

UFC 249 főverseny

Mint már említettük, ismét fizetni kell azért, amit streamálni szeretne. Miután megvásárolt egy bizonyos eseményt, a mai esetben, UFC 249, megnézheti a következőket:

 • Foxtel: PlayStation, intelligens TV-k, PC, Mac, Android, iOS és Chromecast.
 • Optus: Fire Stick, Android TV, Apple TV, Chromecast, Android, iOS, PC, Mac és Xbox.

Látja, ez nagyon könnyű. Az UFC nagyon népszerű Ausztráliában, és megfelelő, ha van egy olyan szolgáltatás, amely UFC eseményeket biztosít az országban.

Németország

Németország-FlagNémetországnak talán a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja az UFC vagy más sportok közvetítésének.

Ha sportol, akkor tudnia kell DAZN (Da-Zone).

A csatorna kicsit elindult, de most már vége 8 millió előfizető. A szám továbbra is növekszik, mivel a csatorna továbbra is sugárzási jogokat szerez minden olyan sportág számára, amely vonzza a nézőt.

Valójában ez az egyablakos csatorna mindenki számára Bellator események, amelyek között szerepel az egyik kedvenc harcosunk, Ryan Bader.

A legjobb dolog ebben a csatornában az, hogy nem igényel kábel előfizetést. Igen, ezt mondhatnád ESPN+ ezt is megteszi, de itt van különbség. Az Egyesült Államokban meg kell vásárolnia az UFC eseményt PPB-ként.

Németországban azonban a DAZN minden egyes UFC csatát kínál a már olcsó előfizetés részeként. Nem kell külön fillért fizetnie.

DAZN költségek 11,99 EUR / hó és 119,99 EUR / év. Ez alacsony ár, összehasonlítva azzal, amit kapsz cserébe.DAZN Németország előfizetés

Azok közületek, akik tudnak a DAZN-ről, állíthatják, hogy az nem csak a következő nyelven érhető el Németország. Igen, valójában kilenc országban érhető el. De geo-korlátozás alkalmazzák, és a kapott tartalom az egyes régiókban eltérő.

A DAZN-nek joga van az UFC sugárzására öt régióban, ideértve a következőket: Spanyolország, Ausztria, Japán, Olaszország és természetesen Németország. Sőt, ha új előfizető vagy, akkor ingyenesen megkaphatja az eseményt a DAZN-ek jóvoltából 30 napos ingyenes próbaverzió.

És végül: érvényes DAZN előfizetéssel élőben nézheti meg az UFC 249-et PC, Mac, Chromecast, Roku, Android TV, Fire Stick, Android, Apple TV, Xbox és PlayStation.

Közel-Kelet

Mena régió

A Közel – Keleten az UFC otthona volt a 2006 – os eseményeinek OSN hosszú ideje. Az üzlet nem megy sehova, és az OSN UFC eseményeket közvetít, ideértve az élő számozott eseményeket is Ultimate Fighter sorozat, és számos további programozás a jövőben.

Közismert tény, hogy szinte mindenkinek van előfizetése és hozzáférése az OSN-hez a MENA régióban, ami sokkal könnyebbé teszi az új UFC 249 küzdelem.

És csakúgy, mint a BT Sport (talán), a harc lesz nincs külön díj. Szüksége van kábel előfizetésre, és a harc ezen belül elérhető lesz.

De tudnia kell, hogy a Fight Pass miatt nem fog működni áramszünet korlátozások, tehát ne próbálja ki szerencséjét a platformon. Ha előfizetési alapú szolgáltatást keres, segíthetünk abban.

UFC Arabia, az új streaming szolgáltatás élő PPV eseményekhez, és az UFC igény szerinti tartalom széles választéka a MENA régió. Mielőtt belekezdenénk az árba és a dolgokba, meg kell jegyeznünk, hogy nem, ez a szolgáltatás nem feketék valamilyen oknál fogva.

Ez nem adott meg hibaüzenetet, ezért vittük őket támogatásra. Megkérdeztük őket, hogy vannak-e áramszünetek a OSN UFC-jogokkal rendelkezik, de a válasz nem.

A szolgáltatás teljes mértékben működőképes. Íme, amit a támogatási ügynök mondott nekünk email:UFC Arabia Válasz

Az UFC Arabia csak költségekkel jár 4,99 USD / hónap vagy 49,99 $ / év. Ez jó ár, és egy 30 napos ingyenes próbaverzióval jár az új felhasználók számára.UFC Arabia előfizetés

Végül megnézheted UFC 249 az UFC Arábiában használva PC, Mac, Android, iOS, és Chromecast. Hivatalos webhelyük utal az eszköz kompatibilitási tartományának kibővítésére, de nem tudjuk, mikor.

Kodi élő közvetítés

Míg Kodi Lehet, hogy az egyik legnépszerűbb streaming platform, bárki más lehet, a sportrajongók is ide tartoznak, különösen azok, akik szeretik az UFC-t.

Ha van Kodi, akkor tudod, hogy szinte vannak kiegészítői mindenért. Nos, van, és Kodi rendelkezik egy DAZN kiegészítővel, amely az UFC promóció egyik fő műsorszolgáltatója.

Itt említettük a DAZN-t, mert Kodi nem kínál ESPN + -et. Régebben volt BT Sport Video, de már nem. Tehát a DAZN az egyetlen módja a közelgő stream közvetítésének UFC 249 küzdelem.

Mindezekkel a következőképpen lehet beszerezni a DAZN-t a Kodi-on:

 1. Aktiválja a Kodi App.
 2. Menj Kodi kiegészítők.Írja be a Kodi kiegészítőket
 3. Kattintson a Saját kiegészítők elemre, majd a gombra Telepítés a tárházból. Telepítés a lerakatból szakaszból
 4. választ Kodi kiegészítő tároló.Kodi kiegészítő tároló
 5. Választ Videó kiegészítők.UFC 246 videó kiegészítők
 6. Válassza a DAZN kiegészítőt és kattintson a gombra telepítésUFC 246 Telepítse a DAZN-t
 7. Vissza a Kodi-ba Kezdőképernyő. Futtassa a DAZN csatornát.UFC 246 - DAZN indítása
 8. Jelentkezzen be fiókjával. Regisztrálnia kell, ha nem iratkozott fel a DAZN-re.
 9. Folyam UFC 249 élőben a Kodi app.

A DAZN az alkalmazandó csatornák egyike geo-blokkok. És a kiegészítő esetén csak a következő nyelven érhető el Németország. De ezt egy egyszerű eszköz, a VPN segítségével javíthatjuk.

Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozni egy szerverhez Németországban. Ez megad egy német IP-címet, amely becsapja a csatornát arra gondolva, hogy a lefedettségi területén tartózkodik.

Ennek eredményeként be tud jelentkezni, és nézni az UFC 249-et nem számít, hol vagy az egész világon.

Patak UFC 249 az Amazon Fire Stick eszközön

Míg Kodi tucatnyi hivatalos kiegészítőt üzemeltet, Amazon Fire Stick kiemelkedik a streaming osztályban több száz alkalmazás segítségével. Az egyik ilyen alkalmazás nem más, mint ESPN.

Ne tévessze össze. Igen, az ESPN nem jelenik meg UFC 249, de a FireStick alkalmazás egy kicsit más. tudsz aktiválja ESPN + fiókját benne, és közvetítse a legújabb UFC-küzdelmet a népszerű platformon. Itt van a tennivaló:

 1. Kapcsolja be a készüléket Amazon Fire Stick.
 2. Keresése ESPN.Ojani Noa
 3. Válaszd a ESPN alkalmazás.ESPN2
 4. választ Letöltés.espn3
 5. Az telepítési folyamat néhány percig tart. Várja meg, amíg befejeződik.espn4
 6. Menj tovább a A Fire Stick kezdőképernyője és aktiválja a ESPN alkalmazás.
 7. Ezután menj ide Beállítások a fiók aktiválásához.
 8. Választ Előfizetői.ESPN előfizetések
 9. Kattintson ESPN+.ESPN + előfizetési FireStick
 10. Jelentkezzen be fiókjával.Jelentkezzen be az ESPN + -be
 11. Ezután kapsz egy aktiváló kód.ESPN + kód
 12. A böngészőben, írja be az aktiváló kódot, és jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával.ESPN + Kód böngésző
 13. Az előfizetésed összekapcsolt az Amazon Fire TV-jére.
 14. megvesz UFC 249 PPV az ESPN + webhelyéről, és kész.

Hasonló a DAZN kiegészítőhöz vagy bármilyen más streaming csatornához, az ESPN + is korlátozott egy adott helyre, a Egyesült Államok. Tehát a VPN újra bejön, hogy megmentse a napot.

Most meg kell használjon szervert az Egyesült Államokban ehelyett egy Amerikai IP-cím. Ezzel gyakorlatilag amerikai lakos vagy, és teljes hozzáféréssel rendelkezik bármilyen korlátozott amerikai online tartalomhoz, ideértve a ESPN+.

UFC 249 – Ingyenes?

Ez a cikk sajnálatos része. Igen, tucatnyi webhelyet kínál, amelyek kínálnak UFC streaming ingyen, de néhány okból nem ajánljuk ezeket.

Először is jogellenes. Tudjuk, hogy a free szónak kísértései vannak, de a felhasználók gyakran nem gondolkodnak az elővigyázatossági óvintézkedéseknél. Te talán perelni még akkor is, ha nem Ön az otthoni stream közvetítője. 

Az UFC évek óta háborúkat folytat az ilyen webhelyek / alkalmazások ellen. Még ők is beperelte egy Staten-szigetbeli embert az UFC PPV tartalom bevételért cseréjéért.

Ez nem minden; ők is beperelte bárok és éttermek akik házigazdákat küzdenek este illegális patakok segítségével. A PPV rendezvények a legjobb módja annak, hogy bevételt szerezzenek a promócióért, ami megmagyarázza, miért vadászik le, aki ellopja a tartalmat, és ingyenesen terjesztheti..

Másrészről, a jogi kérdések mellett, az ilyen webhelyeket kínáló webhelyek is nem biztonságos. Előfordulhat, hogy egy webhelyen üzemelteti hackerek, várja a kattintást ellopni a személyes adatait.

Semmilyen körülmények között nem szabad ellátogatnia ezekre a webhelyekre, nem is beszélve arról, hogy beküld Személyes adat ezeken az oldalakon. Nem használtad már korábban? Nem láttam, milyen rossz a patak minősége?

Ezek a webhelyek tele vannak rosszindulatú programok és rosszindulatú szoftverek amelyek megfertőzhetik a készüléket. Nem is beszélve a frusztrálóról felbukkanó hirdetések ez bombázni fog téged, tönkre téve a teljes élményt.

Könnyű. Csak a biztonság és a nyugalom érdekében kerülje az ilyen weboldalak streamingjét. Ne veszélyeztesse a személyes adatait csak hogy pénzt takarítson meg néhány fillért sem.

UFC: Khabib vs. Ferguson – a hivatalos műsorszolgáltatók

Már említettük, hogy a promóció mennyire népszerűvé vált globális szinten. Ugyanakkor a fenti műsorszolgáltatók nem csak a UFC események közvetítéséhez jogosultak. A jobb megjelenés érdekében itt találhatók a Az UFC 249 hivatalos streaming csatornái:

 • ESPN+ (USA)
 • DAZN (Németország)
 • Viaplay (Svédország, Dánia)
 • OSN (Közel-Kelet)
 • Főbb alkalom (Ausztrália)
 • UFC Fight Pass
 • Match TV (Oroszország)
 • UFC Arabia (MENA)
 • BT Sport (UK)
 • TSN (Kanada) (csak Prelims)

UFC 249 – A harci kártya

Az ötödik idő varázsa? Igen, nem viccelünk. Hidd el vagy sem, ez a meccs négyszer volt lefoglalva, mielőtt végre megtörténne. Nem akarjuk, hogy bármi is rajta legyen.

A korábbi kiállításokat mindkét vadász sérülése miatt törölték. Khabib kétszer elhagyta a csatatételt, egyszer sérülés miatt, a másik kórházi ápolás után egészségügyi problémák miatt, mert lefogyott.

És ne felejtsük el ezt Ferguson szintén kétszer vonult vissza. De most végre megkapjuk azt, amit vártunk 2020. április 18. Ferguson szerint:

„Évek óta készülök felkészülni erre a harcra, ezért meg kell csinálnom, hogy érdemel valamit. Meg fogom nyerni azt az övt embert! Régóta arra törekedtem. ”

De gondolod? Khabib nem volt mit mondani? A legyőzhetetlen bajnok nagy neveket tett le, köztük egyetlen McGregor. Most határozott győzelmet ígér ebben a harcban:

“Nagyon nagy történelem van … Végül harcolunk, és mindenki előtt összetörni fogom!”

De fel kell tennünk a kérdést: vajon csak azért vagyunk itt, hogy lássa ezt a két harcot? Hát nem történik valami érdekes a harci kártyán? Nos, egyszerű válasz, természetesen, van.

Rengeteg érdekes mérkőzés található a rendezvény során, beleértve az olyan csatákat, mint a Andrade vs Namajunas és Kattar és Stephens. A teljes harci kártya az alábbiakban található:

 • Khabib Nurmagomedov (c) vs. Tony Ferguson
 • Jessica Andrade vs Rose Namajunas
 • Calvin Kattar és Jeremy Stephens
 • Iszlám Makhachev vs Alex Hernandez
 • Makhmud Muradov és Karl Roberson
 • Shamil Adburakhimov vs TBA
 • Uriah Hall és Ronaldo Souza
 • Lyman Good vs Belal Muhammad
 • Ben Rothwell és Gian Villante
 • Ottman Azaitar vs Khama Worthy
 • Sijara Eubanks vs Sarah Moras

Még hosszú út áll előttünk 2020. április 18. Ezért előfordulhat, hogy a kártya módosul. Miután minden megerősítés megtörténik, frissítjük a cikket.

Nézze meg az UFC 249 bárhol – Végső szavak

Khabib a vitathatatlan UFC könnyű bajnok és a sport egyik vezető harcosa. Gondolod Ferguson meg fogja felelni annak a hypenek, ami körülötte épül? A Khabib veszteségszakaszában az első számú lesz?

Nos, most már minden eszközzel rendelkezik közvetítse a harcot online módon, bárhol is van. Ne hagyja ki. Megmondhatjuk UFC 249 epikus lesz. Valójában ígéri, hogy ez lesz a legnagyobb UFC esemény ebben az évben. Ne félj ossza meg előrejelzéseit a az alábbi megjegyzések.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me