Hogyan nézhetem UKTV lejátszást az Egyesült Királyságon kívül?

Hogyan nézze meg az UKTV lejátszását az Egyesült Királyságon kívül? Az UKTV Play egy online streaming szolgáltatás, amely nagyszerű TV-műsorokat kínál olyan csatornáktól, mint a Dave, a Really, a Yesterday és a Dráma. Ha az Egyesült Királyságban tartózkodik, nagy valószínűséggel elérhető az UKTV Play online elérése, és megnézheti a négy nagyszerű csatorna összes műsorát. Kicsit nehezebb azonban ezt megtenni, ha az Egyesült Királyságon kívülről próbál elérni. Csakúgy, mint sok csatorna és szolgáltatás, az UKTV Play földrajzi korlátozásokkal is rendelkezik, amelyek csak a brit lakosok és az Egyesült Királyságban élők számára korlátozzák nézőiket. Az Egyesült Államokból, Kanadából, Ausztráliából, Németországból és Olaszországból érkező felhasználók nem tudnak közvetlenül meglátogatni a webhelyet, és nem továbbíthatják annak tartalmát anélkül, hogy először VPN-t kapnának. A VPN használatával bárki, a világ bármely országában található, feloldhatja az UKTV lejátszását PC-jén, Mac-ján, Androidon, iPhone -ján, iPad-jén, Apple TV-jén vagy Amazon FireStick készülékein..


Hogyan nézhetem UKTV lejátszást az Egyesült Királyságon kívül?

Hogyan nézhetem UKTV lejátszást az Egyesült Királyságon kívül?

Mi az UKTV Play??

Az UKTV Play hivatalos webhelye szerint: „Az UKTV Play egy ingyenes felzárkóztató TV-szolgáltatás, ahol bármikor megtekintheti Dave, Tegnap, Tényleg és Dráma szereteteit, bárhol, amikor csak akarja.”

Az UKTV Play külföldön elérhető?

Az Egyesült Királyság televíziós rajongói és az Egyesült Királyságon kívül élő brit emigránsok számára az UKTV Play nem érhető el a tengerentúlon. Ez a helyzet hiba, amelyet akkor kap, amikor megpróbál tartalmat streaming az UKTV Play-en az Egyesült Királyságon kívül:

“A megtekinteni kívánt videó nem tekinthető meg az Ön jelenlegi országából vagy helyéről.”

Hogyan nézze meg az UKTV lejátszását az Egyesült Királyságon kívül VPN segítségével

Az UKTV Place az a hely, ahol megnézheti a Bad Teacher, a Pan Am és a Michael J. Fox Show-t. Ezek a műsorok és még sokan mások csak VPN-előfizetés alatt állnak. Tudja, hogy csak annyit kell tennie, hogy áthidalja a szakadékot közted és a korlátozott brit tartalom között? A VPN összekapcsolja az eszközt egy választott országbeli szerverrel az interneten keresztül. Ezenkívül létrehoz egy digitális alagutat is, amelyen keresztül az adatok átjutnak és titkosítva lesznek. Röviden: a VPN szerver az internet átjárójaként működik, és az összes internetes adat ezen keresztül továbbításra kerül. Az Ön IP-címe megváltozik, ha csatlakozik egy másik ország szerveréhez. Engedje meg, hogy végigvezesse az egészet:

 1. Az első dolog, amit meg kell tennie, regisztrálnia kell a VPN szolgáltatást.
 2. Ezután hozzon létre egy VPN-fiókot
 3. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra az eszközre, amelyen az UKTV Play streamelni szeretné.
 4. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Királyságban.
 5. Miután csatlakozik egy brit szerverhez, átmeneti Britsih IP-címet kap, amely úgy fog kinézni, mintha az Egyesült Királyságban lenne..
 6. Most, hogy rendelkezik brit IP-vel, könnyedén hozzáférhet az UKTV Play-hez a világ bármely pontjáról.

Ha külföldön szeretné felfüggeszteni az UKTV-t, akkor szüksége lesz egy VPN-re, amely garantálja a földrajzi korlátozások megkerülését. Mi lenne jobb VPN az UKTV Play feloldásához, mint a ExpressVPN? Kiváló szolgáltatásokat nyújt a VPN-k egyik legmegbízhatóbb vezetője. A nagy sebesség, a biztonság és az azonnali beállítás az ExpressVPN alapvető jellemzői. Ha azonban úgy találja, hogy az ExpressVPN drága, akkor mindig megnézheti az alábbi táblázat többi szolgáltatóját.

UKTV Play Channel List

 • W
 • Dave
 • Arany
 • Alibi
 • Tegnap
 • Dráma
 • Éden
 • Igazán
 • Jó étel
 • itthon

VPN előnyei

A VPN a Virtual Private Network kifejezést jelenti, és a név azt sugallja, hogy elég világos. Ez egy olyan technológia, amely adatvédelmet biztosít az interneten, így teljesen biztonságban van az interneten. A VPN képes mindenféle földrajzi korlátozást megkerülni, de ez még nem minden. A VPN-re való feliratkozásnak megvannak az előnyei, és itt van néhány ezek közül:

 • Rejtsük el másoktól az interneten feltöltött adatait.
 • Kerülje el a tömböket és a cenzúra más formáit.
 • Úgy tűnik, hogy egy másik országban tartózkodsz.
 • A helyi hálózatok és az internetszolgáltatók böngészési tevékenységeinek elrejtése
 • Szerezzen be egy új és ideiglenes IP-címet.
 • Töltse le és ossza meg fájljait biztonságosan.
 • Használja a nyilvános WiFi hotspotokat biztonságosan.
 • Takarítson meg felhasználói pénzt a határokkal kapcsolatos vásárlásokkal.

Nézze meg az UKTV lejátszását az Egyesült Királyságon kívül

Az UKTV Play Egyesült Királyságon kívüli lejátszásának megtekintéséhez VPN szükséges. Maszkolnia kell az IP-címet, el kell hamisítania a tartózkodási helyét, és úgy kell tennie, mintha az Egyesült Királyságban lennél. Nem igazán számít, hogy hol tartózkodsz a világon, mert ennél a VPN-szolgáltatással foglalkozik, nem te. Ehhez csak korlátlan hozzáférést kell élveznie az UKTV Playhez és az összes olyan műsorhoz, amelyet az adott VPN-kapcsolaton keresztül elérhetővé tehetsz.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me