Hogyan nézhetem Vida 2. évadját online


Hogyan nézheted a Vida 2. évadját bárhol

Miért nem érhető el a STARZ az Egyesült Államokon kívül?

A STARZ fantasztikus TV-műsorok sorozatával rendelkezik, beleértve az Outlander, a Power és természetesen a Vida 2. évadját. Az engedélyezési megállapodások miatt azonban a streaming szolgáltatásnak csak műsorszórási joga van az Egyesült Államokban. Ez az oka annak, hogy a képernyőn helymeghatározási hibaüzenet jelenik meg, ha annak bármely műsorát külföldről próbálja meg közvetíteni.

“Sajnos nem tudja megvásárolni a STARZ-t az Egyesült Államokon vagy Puerto Rico-n kívül.”

Ezért csak három lehetősége van:

 • A) Menj az USA-ba.
 • B) Telepítsen egy VPN-t.
 • C) Szerezzen be intelligens DNS-proxyt.

Mivel az első választás kissé drasztikusnak tűnik a TV-sorozat egyszerű közvetítéséhez, nem is beszélve drágaról, megmutatom, hogyan érheti el a külföldi STARZ-t B és C segítségével.

Hogyan közvetíthetem a Vida 2. évadot VPN-sel

Először is tudnia kell, hogy a STARZ és minden más webhely megtalálhatja Önt az Ön webhelyén IP-cím. Ez a numerikus címke feltárja, hogy hol tartózkodik a világhálón. És amint a csatorna rájön, hogy te vagy a műsorszóró régióján kívül, hozzáférését megtagadták.

A virtuális magánhálózat azonban segíthet elkerülni mindezt az IP-cím elrejtése. A VPN olyan biztonsági eszközök, amelyek védi online adatvédelmét és hozzáférést biztosít korlátozott anyagokhoz. Amikor VPN-t használ, a forgalom titkosítva lesz és tovább irányul a választott szerveren keresztül. Annak érdekében, hogy a webhelyek nem tudják követni az Ön tényleges helyét, a VPN megváltoztatja az Ön IP-címét, hogy megfeleljen a szerver webhelyének. Ennek eredményeként úgy tűnik, mintha egy másik régióban lennének.

Mivel a STARZ csak az Egyesült Államokban érhető el, csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez, hogy amerikai IP-címet szerezzen.

 1. Csak a legfelsõ VPN szolgáltatások garantálják hozzáférés a földrajzilag korlátozott csatornákhoz. Számosat használhat, de ajánlom ExpressVPN.
 2. A regisztráció után telepítenie kell a VPN alkalmazást az eszközére. Ezt megteheti A Google Play vagy az Apple Alkalmazásbolt, vagy akár a szolgáltató webhelyéről.
 3. Ezután indítsa el az alkalmazást és jelentkezzen be (hitelesítő adatait csak egyszer kell megadnia).
 4. Most keressen egyet szerver az USA-ban és csatlakozz hozzá.
 5. Látogasson el a STARZ webhelyre vagy alkalmazásra.
 6. A Vida S2 legújabb epizódjainak közvetítése.

A Vida 2. évadának legjobb VPN-jei

Nos, a méltányosság szerint manapság rengeteg VPN márka van a piacon. De talán a leghatékonyabb az ExpressVPN. Az iparág legjobb tulajdonságait kínálja, beleértve:

 • Szerverek több mint 160 helyszínen: Az ExpressVPN több mint 3000 szervert biztosít a felhasználók számára, és több mint 160 helyet terjeszt 94 országban. Ez az iparág egyik legnagyobb hálózata, ami azt jelenti, hogy felszabadíthatja a csatornákat bármely kívánt régióból, nemcsak az Egyesült Államokból.
 • AES 256 bites titkosítás: Katonai titkosítási protokoll, amely lehetővé teszi az anonim nélküli böngészést az interneten. Biztosítja azt is, hogy az internetszolgáltatók, a kormányhivatalok és a hackerek nem tudják olvasni az online tevékenységeidet. 
 • Gyors sebesség: Annak ellenére, hogy az ExpressVPN kemény titkosítási protokollokat használ, a pufferolással kapcsolatos problémák nem merülnek fel. Ennek a szolgáltatónak gyors és biztonságos szerverei vannak, ez egy csodálatos szolgáltatás, ha teljes HD műsorokat szeretne közvetíteni.

A vállalat az Ön adatait sem tárolja, illetve nem adja el, mivel végrehajtja a szigorú bejelentkezési politika.

De ha nem kedveli az ExpressVPN-t, vagy további döntéseket szeretne kipróbálni, mielőtt döntést hozna, az alábbi táblázat néhány prémium márkák.

A STARZ feloldása az intelligens DNS használatával

Az intelligens DNS-proxy egy másik módszer a STARZ elérésére és a Vida 2. évadának figyelésére. Ez az eszköz csak a a kapcsolat azon része, amely megadja a helyét, és semmi több. Tehát ha nem akar valamit, amely túl sok módosítást végez internetkapcsolatában, akkor valószínűleg ez a módszer az Ön számára.

Csak kövesse az alábbi lépéseket, és hamarosan böngészi a STARZ-t:

 1. Feliratkozás a kiváló proxy szolgáltatás. Javasoljuk, hogy használja Unlocator.
 2. Győződjön meg arról, hogy a STARZ szerepel a listáján támogatott eszközök.
 3. Telepítse a Smart DNS proxy-t az eszközére. Ezt meg kell tenned manuálisan, de ez nem olyan nehéz. Rengeteg útmutatója van, amelyek segíthetnek.
 4. Az intelligens DNS proxyk is kompatibilisek a játékkonzolok, intelligens TV-k és útválasztók.
 5. Patak Vida 2. évad bárhol a világon.

Meg kell azonban jegyeznie, hogy a szolgáltatás kézi konfigurálásának oka az az, hogy az intelligens DNS-proxyknek nincs külön alkalmazásuk.

Ráadásul a magánélet nem a legjobb tulajdonsága ne titkosítsa a forgalmat, és ne rejtse el az IP-címét.

STARZ kompatibilis eszközök

A Vida 2. évad legfrissebb epizódjait a következő eszközök bármelyikével rögzítheti:

 • Windows PC
 • Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • roku
 • Apple TV

A Vida 2. évadáról

Ha még nem láttad a sorozatot, akkor itt van egy ötlet arról, hogy mi a show:

„Lyn és Emma két mexikói-amerikai nővér a los angelesi Eastside-ből, akik nem lehetett egymástól jobban különböznek, vagy távol lehetnek egymástól. A körülmények arra készteti a nővéreket, hogy visszatérjenek régi szomszédságukba, ahol a múlt szembesülnek és meglepik a családi kinyilatkoztatásokkal ”- állítja a STARZ.

Az első évad rave recenziókat kapott, a Rotten Tomatoes 100% -os jóváhagyási minősítéssel. A weboldal kritikus konszenzusa a következő: “Vida új szemszögből tárja fel az ismerős családtagot, hogy komolyan és szívből átvegye az identitást, és mit jelent a hozzátartozás.”

Nem csoda, hogy a STARZ úgy döntött, hogy megújítja a sorozatot egy második évadra.

Öntvény

 • Melissa Barrera mint Lyn Hernandez
 • Mishel Prada mint Emma Hernandez
 • Ser Anzoategui, mint Eddy Martínez
 • Chelsea Rendon Marisol Sanchez-ként
 • Carlos Miranda mint Johnny Sanchez
 • Maria Elena Laas mint Cruz
 • Roberta Colindrez Nico-ként (2. évad)

Filmelőzetes

Hogyan lehet online nézni a Vida 2. évadját – záró gondolatok

Ez az amerikai drámasorozat biztosan úgy néz ki, mint egy kötelező nézés. És ilyen magas jóváhagyási besorolással nem várhatjuk meg, hogy megnézze, mi lesz a 2. évad. Ha még nem látta a műsort, azt javasoljuk, hogy tegye meg. Tudjuk, hogy most sok a szabad ideje a kezedben, amikor a Trónok Game befejeződött. Ezért, ha te az USA-n kívül élnek, A Vida 2. évadának egyetlen átfolyási módja a via  ExpressVPN vagy Unlocator.

Melyik szolgáltatást használja a Vida második évadjának nézésére? Oszd meg velünk, ha megjegyzést hagysz az alábbiakban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map