Hogyan nézhetjük a bíbor TV-t Németországon kívül

A német TV-piac melegszik. Úgy tűnik, hogy a VoD szolgáltatások fenyegetik a kábelpiacot. Netflix most több előfizetővel rendelkezik, mint Sky Deutschland az országban. Ennek eredményeként, Deutsche Telekom csatlakozott a csatához, és elindított egy új OTT szolgáltatást, amelynek neve: Magenta TV. Az online szolgáltatás műsorokat és filmeket, valamint programokat kínál a népszerű német kiadók számára ARD és ZDF. Ugyanakkor, akárcsak ezek a szolgáltatások, a Magenta is csak Németországban kapható. Nos, nem sokáig. Itt van, hogyan lehet Nézze a Magenta TV-t bárhol.


Hogyan nézhetjük a bíbor TV-t Németországon kívül

Hogyan nézhetjük a bíbor TV-t Németországon kívül

Magenta TV – német a maghoz

A szolgáltatás nagyon népszerű a német talajon. Ha viszont a Német ex-pat külföldön élve a csatornához való hozzáférés egy kicsit nehezebbé válik geo-korlátozás.

Még ha érvényes fiókkal is rendelkezik, ha elhagyja az országot, elveszíti a hozzáférését Magenta TV. A folyamat neve területi alapú tartalomkorlátozás, ahol a streaming szolgáltatások és webhelyek a felhasználó helyét.

A bíborvár csak Németországban érhető el, és csak az ott lakók léphetnek át az általuk kínált lehetőségek között. Ha elindítja a csatornát a nem német IP-cím, valószínűleg kap egy hiba üzenet a videó helyett.

Most már tudja, mi a probléma. Mindez az Ön IP-címében rejlik, amely segít a weboldalak nyomon követésében fizikai hely. De mi van, ha meg tudja változtatni az IP-t? Nos, megteheti és ennek módját az alábbiakban ismertetjük.

A Magenta TV közvetítése bárhol, Németországon kívül

Mint említettem, a Magenta TV, akárcsak minden streaming szolgáltatás, az IP-címére támaszkodik annak meghatározására, hogy a lefedettségi területén tartózkodik-e vagy sem. A csatornához való belépéshez Németországban kell tartózkodnia, vagyis rendelkeznie kell a Német IP-cím.

Ez könnyen elérhető, ha a Virtuális magán hálózat. Globálisan VPN néven ismert ez az internetes szoftver megkerülni a regionális korlátozásokat megváltoztatva virtuális tartózkodási helyét egy választott országra.

Mindenekelőtt a VPN-k olyan biztonsági eszközök, amelyeket a felhasználók online megtartására használnak magánélet és fokozva Biztonság. Ha csatlakozik egy VPN szerverhez, akkor az megtörténik titkosítja az Ön adatait, és eltakarja az Ön IP-címét, kicserélve egy újra abban az országban, ahol a szerver található.

Ezzel az új IP-vel a korlátozott tartalomhoz hozzáférhet abban a régióban, függetlenül attól, hogy hol lakik. Például, ha a szerverhez kapcsolódik Németország, kapsz egy Német IP-cím. Ennek eredményeként képes lesz a streaming kedvelni Netflix Germany, DAZN Germany, Sky Deutch és Magenta TV.

Mit kell tennie

A feloldási folyamat meglehetősen egyszerű. Csak kövesse az alábbi lépéseket, és képes lesz rá nézze a Magenta TV-t bárhol:

 1. Először előfizetjen egy VPN-szolgáltatásra. Nagyon ajánlom ExpressVPN.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazás a készüléken. Az ExpressVPN ügyfelei támogatják az Android, PC, Mac, iOS, valamint a FireStick szolgáltatást.
 3. Ezután aktiválja a VPN alkalmazást, Bejelentkezés, és nyissa meg a kiszolgálók listáját.
 4. Keresése a Német szerver és nyomja meg a kapcsolatot.
 5. Várjon néhány másodpercet, és ezzel ellenőrizze az új IP-címet IP-hitelesítő.
 6. Dob A Magenta TV webhelye vagy alkalmazása.
 7. Patak teteje Német TV bárhol.

A VPN-szolgáltatókat számos tényező alapján értékeljük. Ezért választottam ExpressVPN ajánlásként. A szolgáltató biztosítja az online adatvédelmet, katonai titkosításokkal védi adatait, és segít megkerülni a legkeményebbeket VPN blokkolja és regionális korlátozások.

Nem tart naplót az ön tevékenységéről, és olyan biztosítékokat nyújt, mint a kill kapcsoló amely leállítja az adatátvitelt, ha a VPN-kapcsolat bármely pontján esik.

Végül, ExpressVPN lehetővé teszi, hogy egész hónapig teszteljék szolgálatukat kockázatmentesen 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Végül rajtad múlik. Ha az ExpressVPN nem az, amit keres, akkor ellenőrizze a következő táblázatot, mivel az a a legjobb VPN-ek Németország számára.

Az EntertainTV-től a MagentaTV-ig

A Magenta TV széles körű tartalmat kínál előfizetői számára. Exkluzív hozzáférést kaphat több ezer tételhez a ARD és ZDF felár nélkül.

A szolgáltatás egyáltalán nem drága. Az előfizetők élő TV-t, igény szerinti tartalmat és a „Megathek” -et (mega könyvtár) kaphatnak 7,95 euró / hó, az internetszolgáltatótól függetlenül.

Sőt, a felhasználók hozzáférhetnek körül 75 TV-csatorna, ebből 45 HD felbontású (nagy felbontású). De miért van a Magenta TV ilyen hatással a német televízióra? Nos, főleg azért, mert nem igényel hosszú távú elkötelezettséget.

A Magenta-nak vége 4 millió előfizető Németországban, amely jó szám, tekintettel arra, hogy a szolgáltatás csak 2018 októbere óta működik. Nem áll meg ezen a helyen.

A sportrajongók szintén érdeklődnek a Magenta TV iránt, mivel ez most a Bundesliga iránt érzi magát. Mint említettem, a Magenta TV élő televíziót kínál. Ez magában foglalja a legjobb sporteseményeket. Alapján Dirk Wössner – A Telekom vezérigazgatója:

“A MagentaTV szinonimája a sportnak, ahol a futball fontos szerepet játszik, ezért a Bundesliga jogok általában érdekelnek nekünk és nézőinknek.”

Ha ez megtörténik, és a Magentanak sikerül elfoglalnia egy ilyen bajnokságot, akkor elmondhatja, hogy előfizetõik bázisa hamarosan emelkedni fog. Tim Höttges, a Deutsche Telekom vezérigazgatója ezt mondja:

“Üzletünk 2019. első felében ismét jól teljesített minden területen. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy elérjük az ígért eredményeinket.”

Ezen felül a Magenta számos eszközön elérhető, többek között:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • ablakok
 • Mac
 • Amazon Fire Stick

Magenta TV bárhol – záró gondolatok

Magenta TV „Egyszerűen mindenki számára egy” mottóval működik. A földrajzi korlátozások azonban csak Németország számára teszik lehetővé. Ezért van szüksége egy VPN nak nek változtassa meg a helyét és becsaphatja azt a csatornát, amelyet a lefedettségén belül tartózkodik.

Ha elkészült, többet fogsz kapni 10000 német cím nem számít hol vagy. Ha bármilyen segítségre van szüksége a VPN beállításához a készüléken, vegye fel a kapcsolatot az oldalon megjegyzés szakasz alább, és segíteni foglak.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me