Hogyan nézhetjük a dán tévét Dánián kívül?

Hogyan nézhetjük a dán tévét Dánián kívül?


Hogyan nézhetjük a dán tévét Dánián kívül?

Hogyan nézze meg a dán TV-t Dánián kívül a VPN segítségével

Ha valaha is megpróbálta a Westworld adatfolyamát közvetíteni a HBO Nordic-en, akkor észreveszi, hogy a csatorna a geo-hibaüzenet helyette. Ennek oka az, hogy a szolgáltatás képes olvasni az Ön számára IP-cím és állapítsa meg, hogy Dánián kívül tartózkodik.

Ezért szüksége van egy olyan eszközre, amely a tényleges IP-címét Dániától eltérőre válthatja. A virtuális magánhálózat éppen ezt megteheti, egyszerűen csatlakozva egy Dániából származó szerverhez. Amint a kapcsolat létrejött, a VPN megadja a új IP az Ön által kiválasztott országból, hogy úgy tűnik, mintha valóban ott lenne.

Ez a folyamat feloldja a HBO Nordic és minden más dán által korlátozott csatornát, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. A VPN is titkosítsa a forgalmat hogy online identitását és tevékenységeit rejtett oldalaktól rejtse el.

A következőképpen telepítheti VPN-jét az eszközére:

 1. Válasszon egy nagyon hatékony VPN-szolgáltatást megkerülve a geo-blokkokat. Én személy szerint feliratkoztam ExpressVPN, prémium VPN-szolgáltató, nagy kiszolgálóhálózattal.
 2. A fiók létrehozása után térjen át az App Store-ba vagy a szolgáltató webhelyére, hogy töltse le és telepítse a VPN alkalmazást PC, Mac, táblagép vagy okostelefon.
 3. Indítsa el az alkalmazást, jelentkezzen be, és csatlakozzon a dán szerver.
 4. Várja meg, amíg a kapcsolat létrejön, és menjen tovább a megtekinteni kívánt csatornához. Észre fogod venni, hogy többé nincs geo-hibák, ami azt jelenti, hogy szabadon indíthat streaming-t.
 5. Az egyértelműség kedvéért most már hozzáférhet az összes dán korlátozással rendelkező csatorna, köztük a More, a YouSee, a DR TV, a TV2 Play és a Viaplay. Ha még nincs bejelentkezve, egyetlen műsor sem nézhető meg.

A legjobb VPN-ek a dán csatornák feloldásához

Miután kipróbáltam számos ingyenes VPN-szolgáltatást, például a Hola-t, amely megígérte a biztonságot, a sebességet és a magánélet védelmét, végül úgy döntöttem, hogy felhívom a kilépést, és feliratkozom egy fizetett szolgáltatás helyett. Miért? Mivel az ingyenes márkák nem teljesítették ígéreteiket, és én nagyon sokat veszítettem.

De egyszer elkezdtem használni ExpressVPN, Soha nem találkoztam problémával a webhelyek feloldásakor. Ennek oka az, hogy a társaságnak vége van 3000 szerver 94 országban, beleértve Dániát is. Ez azt jelenti, hogy megkerülheti a regionális korlátozásokat a világ bármely pontjáról.

Ezenkívül a forgalom legeredményesebb protokollával is titkosítja a forgalmat (AES 256 bites), és szigorúan követi nem naplózási politika hogy semmi ne legyen visszakereshető veled.

De ami a legfontosabb számunkra a streaming és a kínzó szerelmesek számára, az ExpressVPN kínál gyors sebesség. Őszintén elmondhatom, hogy soha nem tapasztaltam pufferelési problémákat vagy kapcsolathibakat.

Ó, és mellesleg ezeket a funkciókat kipróbálhatja még a 30 napos visszatérítési politika. Más szavakkal: az előfizetésétől számított egy hónapon belül visszatérítheti pénzét, ha úgy dönt, hogy nem csatlakozik az ExpressVPN-hez.

A közelmúltban közzétettük a „Legjobb VPN Dániában” áttekintést is.

Hogyan oldhatja fel a dán csatornák blokkolását az intelligens DNS-proxykkel

A fenti VPN-előnyök ellenére néhány felhasználó inkább az intelligens DNS-proxykat használja. Ha nem bánja, hogy az internetszolgáltató figyelte online tevékenységeit, ezeket az eszközöket nagyon hasznosnak találja.

A VPN-ektől eltérően, az intelligens DNS-proxyk csak az útvonalat irányítják a forgalom egy része hogy megrontja a helyét. Minden más érintetlenül marad, ideértve az Ön IP-címét. Sőt, ők is ne titkosítsuk a forgalom.

Mielőtt elmondom neked, hogyan kell beállítani őket a készüléken, figyelmeztetnem kell, hogy ezek a szolgáltatások nem blokkolhatnak egyetlen csatornát sem. Minden proxy korlátozott számú támogatott csatornák, ezért ki kell választania egyet, amely feloldhatja az összes fõbb blokkolását. Ezenkívül nem működnek, ha az internetszolgáltatója használja DNS-eltérítés vagy átlátszó proxyk.

Azt javaslom, hogy keresse meg a legjobbat, és használja Unlocator. Többre lesz hozzáférése 200 streaming szolgáltatás, beleértve a TV2 Play, a HBO Nordic, a Viaplay és a DPlay szolgáltatásokat. Azt is feloldod főbb nemzetközi csatornák mint például a Hulu, a Showtime, az Amazon Prime Video, az AMC, a BBC iPlayer, az ITV, és még sok más.

 1. Először válassza ki és iratkozzon fel egy közismert intelligens DNS-szolgáltatásra, például Unlocator. Ez egy a ingyenes 7 napos próbaidőszak és te nem kell hitelkártyát használnia feliratkozni.
 2. A szolgáltatás eszközön történő beállításához kövesse ezeket a telepítési útmutatásokat és videókat, ha segítségre van szüksége. Az intelligens DNS-proxyknek nincs erre a célra alkalmazások mint a VPN-ek, ezért szükségesek a kézikönyv konfiguráció.
 3. Nézze meg a dán csatornákat bárhol a világon.

A legjobb dán streaming csatornák

 • C Több
 • DPlay
 • Látod
 • DR TV
 • TV2 Play
 • Viaplay
 • HBO Nordic

Hogyan nézhetjük a dán tévét Dánián kívül – Záró gondolatok

Akár te is vagy Dán külföldön élők külföldön él, vagy egyszerűen valaki, aki a dán nyelv megtanulásának módját keresi, a VPN vagy az intelligens DNS használatával remek lehetőség megkerülni a regionális korlátozásokat és bárhol online közvetítheti kedvenc tartalmát.

Ismer egyéb olyan VPN-ket vagy intelligens DNS-proxykat, amelyeket érdemes ajánlani? Mondja el nekünk, ha kommentárt hagy.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me