Hogyan nézhetjük francia TV-t Franciaországon kívül

Hogyan nézhetjük francia TV-t Franciaországon kívül


Hogyan nézhetjük francia TV-t Franciaországon kívül

Hogyan nézhetjük francia TV-t Franciaországon kívül a VPN segítségével

A francia streaming csatornák geo-blokkolt külföldön. Alapvetően az Ön IP-címét használják a tartózkodási hely meghatározására. Minden olyan látogató számára, aki nem Franciaországból származó IP-t használ, megtiltják élő vagy igény szerinti tartalom megtekintését. Ez a tény azonban az ön javára is játszhat. tudsz elrejt az Ön valódi IP-címe, cserélje egy másik franciával, és megjelenik ahonnan böngészhet az interneten az országon belül. Mindezt virtuális magánhálózat segítségével érheti el.

A VPN biztonságos kiszolgálók hálózatát használja átirányítás és titkosítás az internetkapcsolat. Akkor adnak neked egy új IP-cím a kiválasztott kiszolgáló régiójából. Ennek eredményeként becsaphatja az internetes házigazdákat, hogy úgy gondolja, hogy a műsorszolgáltatási zónájukban tartózkodik, amely hozzáférést biztosít minden földrajzi webhelyhez.

Más szavakkal: csatlakozhat egy szerverhez Franciaországból, kaphat egy francia IP-címet, és elérheti az összes kívánt francia TV-csatornát. És mindent meg fogsz tenni benne teljes névtelenség mert az online tevékenysége lesz titkosított, ami azt jelenti, hogy az internetszolgáltatók, a kormányhivatalok és a hackerek nyomon követhetik Önt.

VPN telepítése az eszközre – a lépések

Néhány kattintásnyira lehet a Canal Plus, a TF1 vagy a Molotov kedvenc műsorainak megtekintéséről.

 1. Először keressen egy olyan VPN-szolgáltatást, mint például ExpressVPN hogy kínál legjobb adatvédelmi szolgáltatások és sebesség.
 2. A regisztráció után töltse le és telepítse az alkalmazást a iOS, Android, PC, Mac, vagy más kompatibilis eszközök.
 3. Ezután indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be fiókjába.
 4. Most csatlakozzon egy francia szerverhez, hogy kapjon egy Francia IP-cím.
 5. Amikor létrejön a kapcsolat, amely körülbelül néhány másodpercig tart, akkor a francia tévét a lehető legjobban nézheti meg bárhonnan.

A legjobb VPN-ek a francia TV külföldről történő közvetítéséhez

Ha francia TV-t nézünk Franciaországon kívül, nagyon ajánlom, hogy használja ExpressVPN. Ennek oka az, hogy a társaság rendelkezik a 30 napos visszatérítési garancia, továbbá több francia VPN szerver.

Ezenkívül a szolgáltatás felhasználja AES 256 bites titkosítás, egy katonai szintű protokoll, amely megakadályozza mindenféle online szippantást és a magánélet megsértését. ExpressVPN is soha nem őrzi vagy osztja meg naplóit.

Ha azonban inkább egy másik szolgáltatót szeretne megnézni, mielőtt megteszi a következő lépést, akkor a következő listában szereplő többi név szerepel kiváló alternatívák.

Hogyan továbbíthatja a francia TV-t külföldön az intelligens DNS-proxykkel

Van egy másik módszer a francia TV külföldről történő feloldására: Intelligens DNS-proxyk. Ezeknek az eszközöknek csak egy és csak egy, azaz az Ön feladata hozzáférés a földrajzilag korlátozott csatornákhoz. Ez azt jelenti, hogy nem titkosítják a forgalmat vagy elrejtik az Ön IP-címét. Csak átirányítanak a helyét feltáró URL-ek és a kapcsolata fennmaradó része érintetlen.

Mielőtt telepítené őket a készülékre, ellenőrizze, hogy érvényes-e az internetszolgáltató DNS-eltérítés vagy Átlátszó proxyk. Ha igen, akkor VPN-t kell használnia, mert az intelligens DNS nem működik jól ezen a két rendszeren.

Egy másik fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni, hogy minden intelligens DNS-proxynak listája van támogatott csatornák, ami azt jelenti, hogy nem érheti el a kívánt csatornát.

Az intelligens DNS beállításához a készüléken kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Feliratkozás egy olyan szolgáltatásra, amely sok csatornát feloldhat. Egyszer használtam Unlocator mert nagy francia TV-csatornákkal rendelkezik, beleértve a Canal Plus és a TF1 csatornákat.
 2. Nincsenek intelligens DNS-alkalmazások, ami azt jelenti, hogy be kell állítania őket a készüléken manuálisan. A folyamat nagyon egyszerű, de ha bármilyen nehézséggel szembesül, kövesse az útmutatókat segítségért.
 3. Nagyon fontos ezeknek az eszközöknek az, hogy szinte bármilyen operációs rendszerrel kompatibilisek. Az tartalmazza iPhone, iPad, Android, PC, Mac, PS4 / PS3 / Xbox, Smart TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast és Roku.
 4. Élvezze a francia TV-csatornákat a világ bármely pontjáról.

ajánlom Unlocator mert van egy listájuk több mint 200 támogatott csatorna, beleértve a francia kedvenceket, például a Canal Plus, a TF1, a Zattoo France és a Franciaország 4. És ha feliratkozik, kap egy szabad hét hogy kipróbálhassa, mielőtt megkezdené a szolgáltatás fizetését.

A legjobb francia streaming csatornák

 • Canal Play
 • myCanal
 • TF1
 • Molotov TV
 • Franciaország TV
 • 6Play
 • D8
 • Franciaország Pluzz
 • OCS (Orange Cinéma Séries)
 • Gulli
 • Játssz tévét
 • Eurosport Player
 • L’Equipe
 • M6
 • Arte
 • C8
 • W9

Hogyan nézze meg a francia TV-t Franciaországon kívül – Wrap Up

Akár nyaralsz, akár hosszú ideig tartózkodik Franciaországon kívül, otthonról távol lehet nagyon nehéz. használata ExpressVPN vagy Unlocator lehetővé teszi a kedvenc helyi francia TV-állomások nézését a világ minden sarkát.

Melyik módszert választotta jobban? VPN vagy intelligens DNS? Hagy egy megjegyzést, és ossza meg gondolatait.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me