Hogyan nézhetjük indiai TV-t külföldön? Feloldás Indián kívül

A streaming szolgáltatások Indiában meghaladják a képzeletét. Az összes kedvence: Ozee TV, Jio TV, Star Sports, Hotstar, és a Sony Liv csatornák, amelyek Bollywood produkciókat, sporteseményeket, politikát és drámákat közvetítenek. Sajnos a sok indiai emigránsnak, akik Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Európában és a Közel-Keleten élnek, ezek a csatornák korlátozottak. Szerencsére az alábbi oktatóanyagban bemutatom, hogy ezek a nem indiai lakosok hogyan tudják elérni ezeket a csatornákat számukra, függetlenül attól, hogy hol két eszközt használnak.


Hogyan nézhetjük indiai TV-t külföldön?

Hogyan nézhetjük indiai TV-t külföldön?

Földrajzi korlátozások és helymeghatározási hibaüzenetek

Ha valaha is megpróbálta megnézni a Hotstar-t az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban, akkor valószínűleg felmerült a következő geo-hiba:

“A tartalom nem érhető el. A tartalom, amely jelenleg a régiójában nem érhető el. ”

Más indiai csatornák hasonló értesítéseket fognak felfedni, amikor megkísérelnek közvetíteni az igény szerinti tartalmat vagy az élő tartalmat külföldön. Most, ha meg akarja kerülni ezeket a földrajzi korlátozásokat, akkor ezt meg kell tennie használjon VPN vagy intelligens DNS-t.

Az intelligens DNS jó példája lenne Unlocator. Általában az intelligens DNS egy online szolgáltatás, amely lehetőséget nyújt Önnek megkerülni a földrajzi korlátozásokat bárhonnan. Az intelligens DNS azonban nem felel a személyes adatainak védelme. Így különbözik a VPN-től. De ha csak indiai tartalmat szeretne közvetíteni, akkor tudnia kell, hogy a Unlocator képes feloldása 200 felett, beleértve a Hotsztárt. Most beszélünk, ugye?

Minden indiai TV-t megszerezhet külföldön?

A földrajzilag korlátozott csatornák feloldásának legbiztonságosabb és leghatékonyabb módja egy virtuális magánhálózat rövid VPN alkalmazása. Ez az online eszköz, a biztonság-orientált eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára magánéletük és biztonságuk védelmét, valamint korlátlan internet-hozzáférést biztosít számukra. Ha csatlakozik egy VPN szerverhez, az adatok titkosítva lesznek, és távol vannak a kíváncsiskodó szemektől. Ez azonban nem csak a VPN-hez való csatlakozás előnyei:

 • Magas szintű adatvédelem: Az adatok és a forgalom átirányításakor használt titkosítások és protokollok az adatokat harmadik felek számára nagyon hozzáférhetetlenné teszik.
 • VPN alkalmazások: A legtöbb eszközön és platformon vannak VPN-alkalmazások: PC, Mac, Android, iOS és FireStick.
 • Geoblokkolt csatornák elérése: A VPN-kapcsolat biztosítása segíthet a nehézségek nélkül megkerülni a blokkolt tartalomra vonatkozó korlátozásokat.
 • Kerülje az ISP fojtását: Internet sebessége többé nem fogja megkísérelni hirtelen leesést vagy fojtást, mivel a VPN használata megakadályozza, hogy ez megtörténjen.

Az indiai TV indításának feloldása Indián kívül a VPN segítségével?

Az indiai csatornák teljes folyamata a világ bármely pontjáról meglehetősen egyszerű. Először is regisztrálnia kell egy VPN-szolgáltatót. Ha ez megtörtént, kövesse az alábbi utasításokat:

 1. Kezdőknek, feliratkozás egy VPN szolgáltatóra, valószínűleg az egyik a legjobb VPN-ek Indiában.
 2. Most meg kell töltse le a VPN alkalmazást azon az eszközön, amelyen indiai tartalmat szeretne nézni.
 3. A következő lépés nyilvánvalóan az lenne az alkalmazás elindítása.
 4. Bejelentkezésa korábban létrehozott VPN-fiókjába.
 5. Az alkalmazáson belül megtalálja a kiszolgálók listáját, csatlakozzon egy indiai szerverhez.
 6. Most várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.
 7. Fogsz úgy néz ki, mintha Indiában lennél.
 8. Most már tudod elérheti az Ozee TV-t, Jio TV, Star Sports, Hotstar, és Sony Liv függetlenül attól, hol vagy.

A legjobb használható VPN

Lehet, hogy észrevetted, hogy India számára a legjobb VPN ExpressVPN. Ennek jó oka van. Ami a legjobb VPN-ket illeti, az ExpressVPN nevét mindenhol megtalálhatja. Ez egy megbízható szolgáltatás, amivel felhasználhatja indítsa el az indiai csatornákat külföldön. A társaság tulajdonosa egy nagy kiszolgálóhálózat, több Indiában található VPN-kiszolgálóval. Ne felejtsük el, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Nincs kockázat részt vesznek az ExpressVPN kipróbálásában. De ha ragaszkodik más szolgáltatók megnézéséhez, az alábbiakban egy táblázatot találunk a nevükről.

RankVPN SzolgáltatóLink
rangvpn-szolgáltató
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Korlátlan sávszélesség
 • Alkalmazások az összes eszközéhez
 • 24/7 élő támogatás

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a BulletVPN oldalra
rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a NordVPN oldalra
4vpn-szolgáltatóLátogasson el a Surfsharkba

Indiai TV-nézés Indián kívül – Összegzés

A virtuális magánhálózatoknak köszönhetően nem kell többé hiányoznia kedvenc indiai csatornáitól, TV-műsoraitól és Bollywood filmjeitől, miközben külföldön él. Csak regisztráljon egy VPN-szolgáltatással, töltse le az alkalmazást, és biztosítsa a kapcsolatot egy indiai szerverrel. Ez szinte minden, amire szükség van.

Mit gondolsz az egész folyamatról? Melyik VPN-re feliratkozna annak érdekében, hogy elérhetővé tegye az indiai csatornákat? A megjegyzés szakasz mind a tiéd.

Kapcsolódó hozzászólások

 • Hogyan nézhetem a Sundance-t az Egyesült Államokon kívül

  Hogyan nézhetem a Sundance most az USA-n kívül

  Nincs hozzászólás | 2018. augusztus 28

 • Hogyan nézhetjük élőben a kanadai TV-t?

  Hogyan nézhetjük meg a kanadai TV-t élőben?

  20 hozzászólás | 2017. október 13

 • Az NBC Sports nézése az Egyesült Államokon kívül

  Az NBC Sports Live élő nézése az Egyesült Államokon kívül – Proxyk vs VPN

  39 megjegyzés | 2014. november 20

 • Hogyan lehet felszabadítani a BeIN Sports programot az Egyesült Arab Emírségek Szaúd-Arábiában

  Hogyan lehet felszabadítani a BeIN Sports programot az Egyesült Arab Emírségek Szaúd-Arábiában

  Nincs hozzászólás | 2017. június 19

A szerzőről

Károly

Streaming modulok geek. Minden érdeklődés, amit tudni kell a regionális korlátozások megkerüléséről. A lelkes hívő az online magánélet védelmének jogában. Charles számos VPN szolgáltatót is áttekintett, és tudja, hogyan lehet elválasztani a jó almát a rosszatól.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map