Hogyan nézhetjük meg a 2019. évi Snooker világbajnokságot élőben

A világ legnagyobb snooker-bajnoksága április 20-án kezdődik és 2019. május 6-án ér véget. nem férhet hozzá a BBC iPlayerhez – az eseményt élő közvetítő csatorna – ezért kezdtem alternatívákat keresni.


Mint a geo-blokkolás eredménye, az Egyesült Királyságon kívül senki sem férhet hozzá a BBC iPlayerhez. De találkoztam két eszköz ami segíthet abban, hogy a BBC iPlayer bekerüljön az Egyesült Államokba, Ausztráliába, Kanadába, Kínába vagy bárhol másutt. Kövesse az alábbi útmutatót, ha bármilyen PC-n, Mac-en, Androidon, Xboxon, PS4-en, Apple TV-n, Fire TV Stick-en, iOS-en, Chromecaston vagy Roku-on élő közvetítésként szeretné közvetíteni a 2019. évi Snooker bajnokságot..

Hogyan nézhetjük meg a 2019. évi Snooker világbajnokságot élőben

Hogyan nézhetjük meg a 2019. évi Snooker világbajnokságot élőben

A 2019. évi Snooker világbajnokság élő közvetítése a VPN-sel

Ha az Egyesült Királyságon kívüli bármely országban tartózkodik, használhat VPN vagy Smart DNS proxy-t a juttassa el a BBC iPlayer-t, ahol van. Még ha az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Egyesült Arab Emírségekben, Kínában lenne, akkor hamis lehet az Egyesült Királyságban tartózkodása, ha VPN-szolgáltatót igénybe vesz..

Által csalja a BBC tartalomszolgáltatóit abban a hitben, hogy az Egyesült Királyságban tartózkodik (amikor valójában nem vagy), bárhol könnyedén hozzáférhet a BBC iPlayerhez. Kövesse az alábbi utasításokat nézd élőben a 2019-es snooker világbajnokságot.

 1. Válasszon egy jó hírű VPN-t sok szerverrel.
 2. Következő, állítsa be a VPN alkalmazást a streaming eszközön.
 3. Indítsa el az alkalmazást és keressen szervereket az Egyesült Királyságban.
 4. Csatlakozás egy brit szerverhez nak nek szerezzen brit IP-címet.
 5. Most tudsz lépjen be a BBC, a Now TV, a Sky, az ITV vagy a Channel 4 külföldre.

A Snooker Világbajnokság legjobb VPN-je

Mivel nem minden VPN működik együtt a BBC iPlayer-rel, azt javaslom, hogy használja ExpressVPN. Ezzel a VPN-vel élőben online nézheti meg a Snooker Világbajnokságot. Ha egy ilyen VPN-t birtokol Ön mellett, csodákat csinálhat az online élmény érdekében. A cég foglalkoztat erős 256 bites AES titkosítás hogy biztosítja online adatvédelmét és biztonságát a tartalom feloldásakor.

A földrajzi korlátozások megkerülésével ez a szolgáltatóé is A gyors kiszolgálók hatalmas hálózata hozzájárul annak feloldásához. tudsz próbálja ki az ExpressVPN-t 30 napig és leiratkozhatsz, ha nem tetszett neki. Ebben az esetben érdemes ellenőrizni az alábbi VPN-szolgáltatásokat.

Nézze meg a 2019. évi Snooker világbajnokságot az intelligens DNS-proxykkel

Most, ha az Egyesült Királyságban él, ingyen közvetítheti a 2019. évi Snooker világbajnokságot a BBC iPlayer BBC Two oldalán. Sajnos a snooker rajongók földrajzi blokkok miatt nem férhetnek hozzá a BBC iPlayer-hez az Egyesült Királyságon kívül, amelyek feloldásához az intelligens DNS segíthet. 

Ez a másik feloldó eszköz, amelyről beszélni fogok, az Intelligens DNS-proxy. A biztonság szempontjából nem ugyanaz, mint a VPN, de ugyanazokat a feloldási eredményeket nyújtja. A Snooker rajongói intelligens DNS használatával feloldhatják a BBC iPlayer feloldását az Egyesült Királyságon kívül. Az intelligens DNS-felhasználók észreveszik gyorsabb sebesség, és ennek oka a a titkosítás hiánya. Itt van minden, amit tudnia kell az intelligens DNS-ről.

 • Az intelligens DNS az nagyon kompatibilis a legtöbb streaming eszközzel.
 • Nézheti a BBC iPlayer-t iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV és Xbox készülékeknél..
 • Az intelligens DNS nem teszi titkosítási folyamatain keresztül adatait, azaz nincs online védelme.
 • Az intelligens DNS-sel az IP-címe továbbra is látható lesz a nyilvánosság és az internetszolgáltatók számára.
 • Abban az esetben, ha az internetszolgáltató igénybe veszi átlátszó proxyk vagy DNS-eltérítés, akkor az intelligens DNS nem fog megfelelően működni.

Azért javaslom az Unlocator alkalmazását, mert amikor segítségért fordultam, időben válaszoltam. Ez egy minőségi termék, amely kiváló szolgáltatásokat nyújt. Gyors, hatékony és feloldhatja több mint 200 csatornájának külföldön való feloldását. Tehát, ha akarod nézd élőben a 2019. évi Betfred Championship Snooker bajnokságot, jobb, ha iratkozz fel Unlocator. A 7 napos ingyenes próbaverziónak megnyugtatónak kell lennie.

Snooker világbajnokság, 2019

Összesen 128 játékosnak három mérkőzést kell megnyernie, hogy áhított helyet szerezzen a sheffieldi Crucible Színházban. Az utolsó szakasz április 20-tól május 6-ig tart. A győztes készpénzben 500 000 fontot kap. Másrészt a második helyezettnek 200 000-é lesz. Itt találhatók azok a nevek, akik várhatóan jelen vannak a versenyen:

 • Ronnie O’Sullivan
 • Mark Williams
 • Mark Allen
 • Judd Trump
 • Mark Selby
 • Neil Robertson
 • Ding Junhui
 • John Higgins
 • Shaun Murphy
 • Barry Hawkins
 • Marco Fu
 • Stuart Bingham

A 2019. évi snooker világbajnokság – következtetés

Nem kétséges, hogy a Snooker Világbajnokság elkerülhetetlen sportesemény. Ennek ellenére, ha Ön az Egyesült Királyság, kicsit nehéz lehet megtalálni a snooker online közvetítésének módjait.

Köszönhetően olyan szolgáltatásoknak, mint a ExpressVPN és Unlocator, megkerülheti a regionális korlátozásokat és nézze meg a 2019. évi Betfred bajnokságot a világ bármely pontján. Ennek ellenére az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk, mit gondol erről a két módszerről.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me