Hogyan nézhetjük meg a 2020. évi Akadémia díjakat élőben

Az év azon éjszaka van, ahol Hollywood A legendák és a ragyogó fiatal újoncok versenyeznek az ipar legrangosabb díjáért: az ikonikus aranyszoborért. Az Oscarok lesz 2020. február 9, a Dolby Színház Hollywoodban, Los Angeles, Kalifornia. A Big Screen rajongói évente várják a legszebb szertartást. Ezért itt van, hogyan teheti meg a 92. Oscar-ok bárhol élhetnek a világban.


Hogyan nézhetjük meg az Oscar-ot a 2020 élő online közvetítésében

Hogyan nézhetjük meg az Oscar-ot a 2020 élő online közvetítésében

Oscar 2020 – hivatalos műsorszolgáltatók

Nem számít, hol lakik, mindig van egy hivatalos műsorszolgáltató az Oscarokért. Így népszerű a szertartás az egész világon. Az Egyesült Államokban az emberek már hozzászoktak az esemény közvetítéséhez ABC Go.

De a kérdés az, hogy az országon kívüli emberek meg tudják-e csinálni? Egyszerű válasz, határozottan igen. Vannak több streaming csatorna egyes országokban az Oscar-ok hivatalos műsorszolgáltatójaként jár el.

Azonban az összes olyan csatorna, amelyet ma megemlítünk földrajzilag korlátozott a saját régiójukba. Más szavakkal, ha nem él ezekben az országokban, akkor nem tudja megnézni az Oscarokat.

Látja, a streaming csatornák rendelkeznek szerzői jogi törvények, ami arra kényszeríti őket, hogy korlátozzák a hozzáférést egy adott helyre. Meg tudják határozni a tiéd azáltal, hogy megvizsgálják a IP-cím.

Ha nem a lefedettség területén vagy, akkor megkapod zárolt. De ez egy olyan probléma, amelyet hamarosan kijavítunk. Most egy pillantást vegyen a hivatalos Oscar-műsorszolgáltatók lent:

 • ABC (USA)
 • CTV (Kanada)
 • 7. csatorna (Ausztrália)
 • DStv “M-Net Premiere” (Dél-Afrika)
 • Sky Go (UK)
 • Presieben (Németország)
 • Csatorna+ (Franciaország)
 • Sky Italia (Olaszország)
 • Okko TV (Oroszország)
 • OSN (Közel-Kelet)
 • HotStar (India)

Megoldást kellett találnunk a problémára. És most, hogy megcsináltuk, segítünk feloldhatja a fent említett csatornák bármelyikét a régiójában, bárhol is legyen.

Oscar 2020 – élő közvetítés bárhol

Mint már említettük, az Ön IP-cím a fő oka annak, hogy akadályozzák ezeket a csatornákat. Adjunk egy példát. Az ABC Go csak a Egyesült Államok, ami azt jelenti, hogy megköveteli Amerikai IP-cím.

Nos, ha külföldön él, akkor az Egyesült Államok szellemi tulajdonjogától pontosan hiányzik. Ennek eredményeként a csatorna megszünteti a hozzáférést és megad egy hiba üzenet így néz ki:

„Úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokon vagy annak területén kívül található. A nemzetközi jogokról szóló megállapodások miatt ezt a videót csak az Egyesült Államokban és annak területén fekvő nézőknek kínáljuk. ”ABC Go hibaüzenet

Azonban ha megváltoztatja IP-jét, úgy tűnik, hogy a világ bármely részéről böngészi az internetet, különösen a csatornák egyik támogatott régiójában.

Ez a folyamat könnyen végrehajtható a Virtuális magán hálózat. Ez egy kiberbiztonsági eszköz, amely átirányítja a forgalmat egy választott ország dedikált szerverén keresztül.

A csatlakozás pillanatában a VPN meg fog jelenni titkosítsa az adatait (extra biztonság) és maszkolja az IP-címét (extra névtelenség): ideiglenes hozzárendelést biztosít Önnek azon a régióban, ahol a szerver található. Következésképpen képes leszel hozzáférés bármilyen szolgáltatáshoz / webhelyhez erre a területre korlátozódik.

Például, ha csatlakozik egy amerikai szerverhez, akkor kap egy Amerikai IP-cím. Végül továbbadhatja a kedvelteket ABC és más, az Egyesült Államok által korlátozott csatornák nem számít, hol vagy fizikailag.

a 92. Oscar-díj élő közvetítés bárhol – A lépések

A VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozás nem olyan nehéz feladat. Csak kövesse az alábbi lépéseket, és figyelni fogja a Oscar nincs időben élni:

 1. Először is kell iratkozzon fel VPN szolgáltatással. Értékelésünk szerint, ExpressVPN erősen ajánlott.
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazás a használt eszközön. Ügyfeleket talál Android, PC, Mac, iOS, valamint az Amazon Fire Stick alkalmazásban.
 3. Most futtassa az alkalmazást, jelentkezzen be a hitelesítő adataival, és lépjen tovább a szerver listára.
 4. Csatlakozás szerverhez a használt csatorna alapján:
  • Az ABC amerikai szervere.
  • UK szerver a Sky számára.
  • Kanadai szerver a CTV-hez.
  • Ausztrál szerver a 7Plushoz stb.
 5. Indítsa el a csatornát webhely vagy alkalmazás.
 6. Nézze meg a 2020-as Akadémia Díjakat bárhol élni.

A VPN szolgáltatókat rangsoroljuk a szigorú értékelési folyamat. ExpressVPN véletlenszerűen mindazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek szükségesek a készülék védelméhez, az adatvédelem megőrzéséhez és a több száz streaming szolgáltatás feloldásához az egész világon.

Bár minden csatorna támogatja az eszközök széles skáláját (nem az összes VPN-kompatibilis), az ExpressVPN rendelkezik egy Intelligens DNS funkció, amely lehetővé teszi, hogy feloldja őket a kedvelt témákban PS4, Chromecast, Xbox, PlayStation, és több.

azonban, ExpressVPN nem az egyetlen szolgáltató, amely erre képes. A többi fő VPN-t a gombbal ellenőrizheti ingyenes intelligens DNS szolgáltatás az alábbi táblázatban.

Nézze meg a 92. Oscar-ot a Kodi-n

Ön Kodi felhasználó? Szeretne egy utat? nézd élőben a 2020-os Oscarokat a népszerű streaming platformon? Nos, ez elrendezhető. Látja, Kodi közismert, hogy több száz kiegészítővel rendelkezik, amelyek hozzáférést biztosítanak a hivatalos csatornákhoz az egész világon.

De ma az Oscar-ünnepség áll a fő hangsúly. Most megtalálja Az ABC Family kiegészítője a Kodi-on, de nem erre törekszünk. Teljes hozzáférésre van szükségünk az ABC élő közvetítéséhez, és csak a USTVNow kiegészítő.

Másrészt az USTVNow megköveteli a Feliratkozás ha bizonyos élő csatornákat szeretne közvetíteni. azonban, Az ABC része a szabad tervnek, ami azt jelenti, hogy anélkül, hogy fizetni kellene egy fillért sem, meg lehet nézni az Oscarokat. Hogyan lehet ezt megtenni? Kövesse az alábbi lépéseket, és kész.

 1. Menj Az USTVNow hivatalos weboldala.
 2. Kattintson a Regisztrálj” ikon a képernyő jobb felső sarkában.Sign_Up_USTV
 3. Ezután nyújtsa be E-mail, név, vezetéknév és jelszó.
 4. Ne használja a Facebook-fiókját; csak hozzon létre egy újat a saját hitelesítő adataival.Iratkozzon fel az USTVNow oldalra
 5. Miután megadta a részleteket, nyomja meg a gombot Regisztrálj.
 6. Jelölje be a jelölőnégyzetet Fogadja el feltételeiket.
 7. A csatorna küld egy nevet email hogy befejezzük a folyamatot.
 8. Most már van egy ingyenes USTVNow fiók.
 9. Mint már említettük, az ABC része a szabad tervnek. Ha további csatornákhoz szeretne hozzáférni, frissítse a tervet.
  USTV tervek
 10. Végül, közvetítsd a 2020-os Oscar-t ingyen.

Az USTVNow kiegészítő telepítése a Kodi-ra

Most, hogy van egy magad számla, tanítsuk meg, hogyan kell telepítse az USTVNow kiegészítőt a Kodi alkalmazáson:

 1. Futtassa a Kodi alkalmazást, és lépjen tovább a Kiegészítői.
 2. Látod azt Nyitott csomag ikon a bal felső sarokban? Kattintson erre.
  Kodi csomag
 3. Ezután kattintson a gombra „Telepítés a tárházból.”Telepítse az USTV lerakatból
 4. A következő oldalon válassza a “Kodi kiegészítő tároló.”Kodi kiegészítő tároló
 5. Választ „Videó kiegészítők.”Videó kiegészítők
 6. Görgessen lefelé, amíg meg nem találja a Az USTVNow kiegészítő.USTV Now-kiegészítő
 7. Most kattintson a gombra Telepítés.Telepítse az USTV-t
 8. Ha kész, menj vissza a Videó kiegészítők és aktiválja az USTVNow alkalmazást.Az Oscar 2020 USTV Now
 9. Jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával. Osztrák 2020 Jelentkezzen be az USATV-ben
 10. Beküldés email első.
  Oscarok 2020 Írja be az e-mailt
 11. Ezután írja be a Jelszó.Oscars 2020 Írja be a jelszót
 12. Meg fogja kérni indítsa újra a Kodi-t. Tegye ezt a folytatáshoz.Az Oscar 2020 újraindítása és kész
 13. Most már tudod nézd élőben a 2020-os Oscarokat ingyen.

Felhívjuk figyelmét, hogy hasonlóan a fent említett csatornákhoz, a Kodi kiegészítők földrajzilag korlátozottak bizonyos országokra is. A nevében van, tehát valószínűleg már tudja Az USTVNow csak az Egyesült Államokra korlátozódik.

Tehát, csakúgy, mint az ABC Go esetében, csak annyit kell tennie, hogy használja a Virtuális magán hálózat, csatlakozni egy Amerikai szerver, és bármikor megnézheti az USTVNow alkalmazást a világ bármely pontján.

Nézze meg az Akadémia díjait a FireStick oldalon

Fire Stick az egyik legnépszerűbb streaming eszköz a világon. Ez lehetővé teszi, hogy tucatnyi streaming szolgáltatáshoz férjen hozzá, hivatalos alkalmazásuk letöltésével a platformon.

Ami az Oskarokat sugárzó csatornákat illeti, örömmel fogja tudni ezt Az ABC dedikált alkalmazásával rendelkezik a Fire Stick-en. Tehát könnyűnek kell lennie a szertartás közvetítésében.

Itt van a tennivaló:

 1. A Firestick kezdőképernyőjén nyissa meg a keresés lap.
 2. típus ABC app és nyomja meg a keresés ikont.
 3. Válaszd ki a ABC app a keresési eredményben.
 4. Válaszd a Kap ikonra kattintva indíthatja el a letöltési folyamatot.
 5. A letöltés befejezése után koppintson a elemre Nyisd ki az alkalmazás elindításához
 6. Most, amikor aktiválja az alkalmazást, egy aktiváló kód szükséges lesz.Oscar 2020 - Adja meg az aktivációs kódot
 7. PC-n vagy mobilon indítson el egy webböngészőt, és írja be az alábbiakat URL: go.com/activate.
 8. Nyújtsa be az aktivációs kódot a FireStick eszközön, majd kattintson az OK gombra Folytatni.
 9. Végül válassza ki a TV-szolgáltatót, és minden készen áll.

Ahogy már említettük, Az ABC csak az Egyesült Államokban érhető el, ami azt jelenti, hogy ebben az esetben VPN-t is kell használnia a regionális korlátozások megkerülésére.

A FireStick esetében azonban ez sokkal könnyebb, mivel az ExpressVPN kedvelői számára külön platformon vannak alkalmazások. Ön egyszerűen hozzon létre egy VPN kapcsolatot az Amazon Fire Stick számára, válasszon egy amerikai szervert, és bárhová hozzáférjen az ABC-hez.

A használható eszközök

A csatorna-streaming legjobban az, hogy lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy tartalmaikat sokféle eszközön nézzék meg. Nem számít, milyen csatornát választott használni, itt van néhány támogatott platformjuk:

ABC Go

 • iOS
 • Android
 • PC
 • Mac
 • Apple TV
 • roku
 • Fire Stick
 • Intelligens TV-k
 • Android TV
 • Chromecast

Sky Go

 • PC
 • Mac
 • Android
 • iPhone
 • IPad
 • Xbox 360
 • Xbox egy
 • PS3
 • PS4
 • Apple TV
 • roku

7Plus

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Apple TV
 • TV letöltése
 • Samsung TV
 • Chromecast
 • PS4
 • Xbox
 • PC
 • Mac

DSTV

 • Telefon
 • iPad
 • Android
 • PC
 • Mac
 • Apple TV
 • Android TV
 • Samsung Smart TV

CTV

 • ablakok
 • Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Apple TV
 • Samsung Smart TV
 • Xbox egy

Csatorna+

 • iPhone
 • iPad
 • iPod touch
 • Android
 • ablakok
 • PC
 • Mac
 • Xbox
 • Chromecast
 • Apple TV

A 92. Akadémia díjai (Oscarok 2020) – A ceremónia

Az idei szertartásra 2020. február 8-án kerül sor. Ugyanakkor nem különbözik annyit az előzőtől. Emlékezz arra, mikor Kevin Hartot vonják vissza a 91. Oscar-díj átadására az LGBTQ közösséggel kapcsolatos észrevételei miatt a Twitteren.

Nos, amint kiderült: a 2019-es Oscarok házigazda nélkül sikeresek voltak, és ez határozottan ugyanazokat az eredményeket fogja mutatni. A következőkben néhány betekintést nyújtunk ahhoz, hogy bemutassuk, mire számíthatunk a közelgő ünnepségen jelöltjei:

Legjobb kép

 • Ford v Ferrari – Peter Chernin, Jenno Topping és James Mangold
 • Ír – Martin Scorsese, Robert De Niro, Jane Rosenthal és Emma Tillinger Koskoff
 • Jojo Rabbit – Carthew Neal, Taika Waititi és Chelsea Winstanley
 • Joker – Todd Phillips, Bradley Cooper és Emma Tillinger Koskoff
 • Kis nők – Amy Pascal
 • Házassági történet – Noah Baumbach és David Heyman
 • 1917 – Sam Mendes, Pippa Harris, Jayne-Ann Tenggren és Callum McDougal
 • Egyszer régen Hollywoodban – David Heyman, Shannon McIntosh és Quentin Tarantino
 • Parazita – Kwak Sin-ae és Bong Joon-ho

Legjobb rendező

 • Martin Scorsese – Az ír
 • Todd Phillips – Dzsókerkártya
 • Sam Mendes – 1917
 • Quentin Tarantino – Egyszer volt Hollywoodban
 • Bong Joon-ho – Élősködő

Legjobb színész

 • Antonio Banderas – Fájdalom és dicsőség mint Salvador Mallo
 • Leonardo DiCaprio – Egyszer volt Hollywoodban mint Rick Dalton
 • Adam Driver – Házasság története mint Charlie Barber
 • Joaquin Phoenix – Dzsókerkártya mint Arthur Fleck / Joker
 • Jonathan Pryce – A két pápa Jorge Mario Bergoglio bíborosként

Legjobb színésznő

 • Cynthia Erivo – Harriet mint Harriet Tubman
 • Scarlett Johansson – Házasság története mint Nicole Barber
 • Saoirse Ronan – Pici nők mint Josephine „Jo” március
 • Charlize Theron – bombázó mint Megyn Kelly
 • Renée Zellweger – Judit mint Judy Garland

A legjobb támogató színész

 • Tom Hanks – Egy szép nap a környéken mint Fred Rogers
 • Anthony Hopkins – A két pápa mint XVI. Benedikt pápa
 • Al Pacino – Az ír mint Jimmy Hoffa
 • Joe Pesci – Az ír mint Russell Bufalino
 • Brad Pitt – Egyszer volt Hollywoodban mint Cliff Booth

Legjobb támogató színésznő

 • Kathy Bates – Richard Jewell mint Barbara “Bobi” Jewell
 • Laura Dern – Házasság története mint Nora Fanshaw
 • Scarlett Johansson – Jojo Rabbit mint Rosie Betzler
 • Florence Pugh – Pici nők mint Amy March
 • Margot Robbie – bombázó mint Kayla Pospisil

Legjobb animált játékfilm

 • Hogyan képzelje el a sárkányát: a rejtett világ – DeBlois dékán, Bonnie Arnold és Brad Lewis
 • Elvesztettem a testem – Jérémy Clapin és Marc du Pontavice
 • Klaus – Sergio Pablos, Jinko Gotoh és Marisa Román
 • Hiányzó link – Chris Butler, Arianne Sutner és Travis Knight
 • Toy Story 4 – Josh Cooley, Jonas Rivera és Mark Nielsen

A legjobb eredeti dal

 • „Nem hagyhatom, hogy eldobja magát” Toy Story 4 – Zene és szöveg Randy Newman
 • „(Megyek) újra szeretni fog” Rakéta ember – Elton John zenéje; Dalszövegek: Bernie Taupin
 • „Én veled állok” -tól Áttörés – Zene és szöveg: Diane Warren
 • „Az ismeretlenbe” -tól Fagyasztva II – Zene és szöveg: Kristen Anderson-Lopez és Robert Lopez
 • „Állj fel” -tól Harriet – Zene és dalszövegek: Joshuah Brian Campbell és Cynthia Erivo

Legjobb vizuális effektusok

 • Bosszúállók végjáték – Dan DeLeeuw, Matt Aitken, Russell Earl és Dan Sudick
 • Az ír – Pablo Helman, Leandro Estebecorena, Stephane Grabli és Nelson Sepulveda
 • Az Oroszlánkirály – Robert Legato, Adam Valdez, Andrew R. Jones és Elliot Newman
 • 1917 – Guillaume Rocheron, Greg Butler és Dominic Tuohy
 • Csillagok háborúja: A Skywalker felemelkedése – Roger Guyett, Neal Scanlan, Patrick Tubach és Dominic Tuohy

Nézze meg a 2020 Oscar-ot bárhol élőben – Záró szavak

Az Oscar-ünnepség az év legvonzóbb éjszaka, ahol a filmipar sztárjai díjazzák azokat a csodálatos munkákat, amelyeket az elmúlt évben végeztek..

Most már mindenki beállíthatja és megnézheti az eseményt, függetlenül attól, hogy hol található a térkép. Megvan a megoldás; virtuális magánhálózat formájában jön létre. Tehát, ha nincs hivatalos műsorszolgáltatója a társaságában, most egy gombnyomással feloldhatja a listán szereplő csatornák bármelyikét.

Gondolod, hogy Leonardo Di Caprio megkapja második Oscar-ját? Melyik film nyeri a Legjobb kép díjat? Ossza meg előrejelzéseit az alábbi megjegyzésekben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map