Hogyan nézhetjük meg a CMT-t az USA-n kívül

Hogyan nézhetjük meg a CMT-t az Egyesült Államokon kívül? Az emberek szemtanúi voltak a Kelly Clarkson „American Woman” televíziós világpremierjének a 2018. június 7-i CMT Music Awards-on élőben, amely nem kevesebb, mint lenyűgöző. Sajnos sok rajongó, akik az USA-n kívül élnek, elmulasztotta az előadást, mert nem férnek hozzá az eseményt közvetítő csatornához. A CMT egy amerikai alapvető kábel- és műholdas televíziós csatorna, amely az ország összes hírét, zenéjét, televíziós műsorát és rádióját közvetíti.


Hogyan nézhetjük meg a CMT-t az USA-n kívül

Hogyan nézhetjük meg a CMT-t az USA-n kívül

Tehát ha országos rajongó vagy, akkor a CMT az Ön számára a csatorna. A Kanadában, Ausztráliában, Franciaországban, az Egyesült Királyságban vagy akár Németországban élő amerikai vidéki rajongók földrajzi korlátozások miatt nem nézhetik vagy közvetíthetik a CMT tartalmát. Az amerikai emigránsok vagy bármelyik rajongó a világ bármely részéből VPN vagy Smart DNS proxy segítségével biztosíthatják a hozzáférést a CMT-hez PC-jükön, Mac, Androidon és iOS készülékeiken. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan.

Nézze meg a CMT-t az Egyesült Államokon kívül, VPN-sel

A CMT az a csatorna, ahol exkluzív híreket olvashat a legnépszerűbb country zenei művészekről, például Keith Urbanról, a siker egyik titkának megosztásáról. A country zenék legforróbb művészeitől, a növekvő csillagoktól és a legnagyobb nevektől, például Carrie Underwood bajnokától, a Feat-tól zenét közvetíthetsz. Ludacris. És ha ez nem lett volna elegendő, akkor a CMT az élő TV-t nézheti a Directv, a Mediacom és a Suddenlink csatornáin, valamint olyan népszerű műsorokat, mint a Lakásfelújítás, A Legutóbbi Állandó és A Teljes Ház..

Nem számít, ha nem tartózkodsz az Egyesült Államok határain belül, mert a VPN olyannak néz ki, mint te. Szóval így működik. Nem férhet hozzá a CMT-hez, ha a csatorna megkísérli elérni nem amerikai IP-címmel történő hozzáférést. Ennek megváltoztatásához VPN-t kell szereznie. A VPN megtenné a jelenlegi IP-cím cseréjét egy amerikai címre, ezáltal lehetővé téve a CMT elérését. Kövesse ezeket a lépéseket a CMT feloldásához az Egyesült Államokon kívül:

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál (lehetőleg ExpressVPN).
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra az eszközre, amelyen a CMT adatfolyamot szeretné közvetíteni.
  3. Indítsa el az alkalmazást.
  4. Csatlakozzon egy amerikai szerverhez, hogy amerikai IP-címet szerezzen.
  5. Élvezze a legjobb country zenét, show-kat és rendezvényeket, amelyeket esetleg kérhet.

A CMT legjobb VPN-je

ExpressVPNAz USA-ban levő szolgáltatás az Ön IP-címét amerikai helyettesíti, így feloldhatja a CMT vagy bármely más amerikai alapú csatorna vagy webhely blokkolását. Ez a szolgáltató jobban, mint ön, törődik a magánélettel és a biztonsággal, ezért szigorú titkosítási protokollokat használ, hogy biztosítsa adatainak biztonságát és távol a hackerek szemétől. Az ExpressVPN biztonsági szabványai megakadályozzák a harmadik részek beavatkozását, azaz senki sem tudhat meg semmiféle megkerülő és feloldó tevékenységéről. További információt a más VPN-szolgáltatókról az alábbi táblázatban talál.

Nézze meg a CMT-t az Egyesült Államokon kívül, a Smart DNS Proxy segítségével

Egy másik módszer, amely segít a CMT eljuttatásában az Egyesült Államokon kívül, az intelligens DNS-proxy. Ez az eszköz nem működik úgy, mint egy VPN, mivel az intelligens DNS-proxy nem ad átmeneti IP-címet. Az intelligens DNS-proxy részlegesen átirányítja a földrajzi helyzet meghatározásához szükséges forgalmat a DNS-kiszolgálóin keresztül annak érdekében, hogy megkerülje a regionális korlátozásokat és feloldja az olyan csatornákat, amelyek nem állnak rendelkezésre az Ön országában. Azok a csatornák, amelyeket fel kell blokkolni, azonban kizárólag attól függ, hogy melyik intelligens DNS proxy szolgáltatást használja. Az intelligens DNS használatával feloldhatja a CMT blokkolását az Egyesült Államokon kívül:

  1. Először menjen tovább Unlocator és iratkozzon fel az ingyenes 7 napos próbaverzióra.
  2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatót a Smart DNS konfigurálásához az adatfolyam-eszközön.
  3. Látogasson el a CMT-re, vagy indítsa el az alkalmazást az eszközén.
  4. A CMT közvetítése bárhol a világon.

Nem elfogult vagy ilyesmi, de néhány teszt elvégzése után arra a következtetésre jutottunk, hogy Unlocator a legjobb intelligens DNS-proxy szolgáltatás odakint. Ez garantálja a földrajzi korlátozások megkerülését az egész világon. Ezenkívül egy 7 napos ingyenes próbaverziót is kínál, ami azt jelenti, hogy van elég ideje, hogy elgondolja magát.

Nézd meg a CMT-t az Egyesült Államokon kívül

Többé nem kell zúgolódnia azon panaszok miatt, hogy külföldön nem fér hozzá a legjobb amerikai alapú csatornákhoz, mert most két megoldási lehetősége van a streaming élményének fokozására. Kapcsolódjon az összes CMT kedvencéhez, folytassa a „Nashville” teljes epizódjait, hozzáférjen az exkluzív tartalomhoz, és bármikor megnézheti a CMT különleges eseményeit VPN és intelligens DNS proxy segítségével.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me