Hogyan nézhetjük meg a történelemcsatornát az Egyesült Államokon kívül a VPN segítségével

A History Channel tele van informatív programozással. Mindenre van egy show, szinte olyan, mintha a valóságot tükrözi annak tartalmával. Kár, hogy az utazók és a külföldön élők nem továbbíthatják ezt a csatornát a származási országukon, azaz az Egyesült Államokon kívül.

Nagyon szégyen volt, amikor külföldön dolgoztam, a A csatorna elérhetetlen volt a földrajzi korlátozások miatt, és ugyanígy csalódtam. De mindent a legjobbat sikerült kidolgozni, miután én készítettem VPN és SmartDNS használata. Szeretne kemény bizonyítékokat? Görgessen le az összes tényhez.

Hogyan nézhetjük meg a történelemcsatornát az Egyesült Államokon kívül a VPN segítségével

Hogyan nézhetjük meg a történelemcsatornát az Egyesült Államokon kívül a VPN segítségével

Hogyan lehet feloldani a History Channel blokkolását az Egyesült Államokon kívül a VPN használatával?

A VPN alapvetően egy online eszköz, amely képes hozza meg internetes szabadságát továbbá adat védelem. Miután csatlakozik egy szerverhez a választott VPN-hálózatból, megkapja egy teljesen új identitás és kezdjen el egy izgalmas dolgot kockázatmentes böngészési élmény.


A VPN a megszerzett adatokat továbbítja a kiválasztott kiszolgálón keresztül. Ez a szerver abban az országban található, ahol a csatorna, a szolgáltatás vagy az alkalmazás található. Az Ön adatai azon a szerveren haladnak át, ahol vannak minden titkosítva lesz. Nem csak hamisan fogsz eljutni úgy tűnik, hogy az Ön által választott országban van, de biztos lehet benne az adatai teljesen le vannak fedve. Nincs több internetszolgáltató, akik táplálkoznak az online tevékenységekkel, vagy lehet, hogy rosszindulatú támadások alá kerülnek.

 • Tartalom feloldása: A földrajzi korlátozások miatt bizonyos tartalmakhoz nem fér hozzá. azonban, a VPN eltávolíthatja ezeket a korlátozásokat és hozzáférést biztosít a kívánt tartalomhoz.
 • Állítsa le az ISP fojtását: ISP-dolog az Internet sebességének lelassítása, külön neve: ISP fojtás. De ha egyszer csatlakozik egy VPN-hez, az már nem fog megtörténni.
 • Magas adatvédelem: A ti az adatok titkosítva lesznek kemény protokollokkal, és hozzáférhetetlenné válik harmadik felek számára.
 • VPN alkalmazások: A VPN-alkalmazások barátságos használata ösztönzi a VPN-használatot. A legtöbb vállalat rendelkezik ügyfelek szinte minden platformon mint a PC, Mac, Android, iOS és FireStick.

A legjobb VPN a History Channel számára

Személyes tapasztalatok alapján, ExpressVPN volt az egyetlen VPN, amely lehetővé tette számomra feloldja az amerikai székhelyű csatornák blokkolását külföldön. Mások dolgoztak, de nem voltak képesek az ExpressVPN teljesítményszintjére. Ezt mondom neked A VPN mindent megkap sebességtől biztonságig; ez a legjobb.

A cég hatalmas szerverhálózatot üzemeltet stratégiailag eloszlik az egész világon, hogy mindenki csatlakozzon egyik szerveréhez. Az a tény, hogy oly sok szervert futtatnak, lehetővé teszi számukra gyors szolgáltatásokat és nagyszerű letöltési sebességet kínálnak. Itt van ez 30 napos visszatérítési politika ami megkönnyebbülést sóhajt fel. Abban az esetben, ha nem tetszett az ExpessVPN-nek, bármikor megteheted visszaszerezze pénzét. Ez egy kockázatmentes tapasztalat.

De ezt szem előtt kell tartania továbbra is érvényes amerikai kábel előfizetésre lesz szüksége hogy VPN vagy intelligens DNS-sel jelentkezzen be az Előzménycsatorna alkalmazásba. Nem lenne káros az alábbi táblázatban felsorolt ​​más VPN-szolgáltatók kikeresése.

Hogyan nézhetjük meg a történelem csatornáját az intelligens DNS-proxykkel

Csakúgy, mint egy VPN, az intelligens DNS képes megkerülni a korlátozásokat, megszüntetni a tilalmakat, legyőzni a cenzúrát, és blokkolás feloldása. A VPN-szel ellentétben azonban az intelligens DNS nem figyel a biztonságra. Nem titkosítja az Ön adatait, és nem rejti el az Ön IP-címét. Ami azt jelenti, hogy továbbra is nyitva áll a nyilvánosság előtt. Noha az intelligens DNS-hez való csatlakozás a biztonság szempontjából kockázatos lehet, mégis megkapja a kívánt tartalmat feloldásához a lehető leggyorsabb sebességgel.

 • Az intelligens DNS sokféle eszközzel kompatibilis, beleértve a PC-t, a Mac-t, a FireStick-et, az Apple TV-t, az Androidot, a Smart TV-t, az iPhone-t és az iPad-t.
 • Feloldja azt, amit az intelligens DNS képes feloldni.
 • A különböző intelligens DNS-proxyszolgáltatások feloldják a különböző csatornákat.
 • Ha az internetszolgáltatója használja DNS-eltérítés vagy átlátszó proxyk, Előfordulhat, hogy az intelligens DNS nem működik.
 • Az egyetlen intelligens DNS-konfiguráció lehetővé teszi egyidejű használatát feloldhatja a különböző régiók streaming csatornáinak blokkolását. Ez azt jelenti, hogy az intelligens DNS-beállítás segítségével megnézheti az Egyesült Királyság itv-jét és az amerikai történelem csatornáját.
 • Intelligens DNS használatakor, nem veszíti el a jelenlegi hozzáférését a helyi csatornákhoz.

Vegye el tőle valaki, aki már kipróbálta a legtöbb intelligens DNS-proxyt a piacon Unlocator. A cég által nyújtott szolgáltatások rendkívül gyorsan. te majdnem 200 csatornát képes elérni ezzel a DNS-sel. Nem sok meghatalmazott képes erre, ami a Unlocator-ot még különösebbé teszi. Ráadásul vannak 7 napos visszatérítési politika, ami azoknak lesz kedvük, akiket nem könnyű lenyűgözni.

Előzmények csatorna által támogatott streaming eszközök

 • Chromecast
 • roku
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • PC
 • Mac

Hogyan nézheted meg a történelem csatornáját a világ bármely pontján – Összeszerelés

A dokumentumfilmekről van néhány olyan csatorna, amely valóban meghaladja a History Channel-t. A rendkívül népszerű TV-csatorna az egyik legjobb a világon. Köszönhetően a kedvelt ExpressVPN és Unlocator, feloldhatja az Amerikai Történelmi Csatorna blokkolását a világ bármely pontján. Meggondolta magát, hogy melyik eszközhöz fog fordulni? Ha igen, ossza meg alább.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me