Hogyan nézhetjük meg az amerikai horror történetet: Apocalypse Live Online

Szeptember a sarkon van, ami csak egy dolgot jelenthet; Amerikai horror történet: Apokalipszis.


Hogyan nézhetjük meg az amerikai horror történetet: Apocalypse Live Online

Hogyan nézhetjük meg az amerikai horror történetet: Apocalypse Live Online

Ha olyan vagy, mint én, és lelkes rajongó vagy a Murder House óta, ez a szezon eléggé izgalmas! Mint a legtöbb rajongó tudja, az AHS-nek lesz egy szezonja, amely kereszteződik a Murder House és a Coven között. Teremtő Ryan Murphy megerősítette, hogy a régóta várt áttörés az AHS 8. évadja lesz! A horror-antológia nem-amerikai rajongói számára itt olvashatja, hogyan nézheti meg az American Horror Story-t: Az Apokalipszis az Egyesült Államokon kívül él.

Hogyan nézhetjük meg az amerikai horror történetet: Apokalipszis egy VPN-sel

Az AHS 8. évadját az FX közvetíti, ami azt jelenti, hogy a nem amerikai nézők nem férhetnek hozzá közvetlenül a műsorhoz, amikor az első megjelenik. Miért? Mivel az FX az Egyesült Államokon kívül regionálisan blokkolva van. A VPN használatával feloldhatja az FX blokkolását és közvetítheti az American Horror Story 8. évadját bárhol a világon az amerikai nyilvános IP-cím megszerzésével. A következőképpen nézheti meg az AHS 8. évadját, ahogyan az Egyesült Államokban megjelenik egy VPN-sel:

 1. Válasszon egy VPN szolgáltatót, és iratkozzon fel a szolgáltatással.
 2. Töltse le a készülékével működő VPN alkalmazást. A VPN-alkalmazások általában elérhetők a Windows, Mac, iOS, és Android készülékek.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be fiókjába.
 4. Csatlakozás egy amerikai szerverhez. Várjon néhány másodpercet, amíg a kapcsolat létrejön.
 5. Látogasson el az FX.com oldalra, és nézze meg az American Horror Story S8 élő vagy igény szerinti közvetítését.

Gyors és optimalizált amerikai szerverrel rendelkező VPN szolgáltató számára javaslom az ExpressVPN használatát. Itt megismerheti az összes, amit tudnia kell az első számú VPN-szolgáltatótól. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így kipróbálhatja, mielőtt elkötelezi magát.

Ha az ExpressVPN nem úszik meg a hajón, kipróbálhatja a legfelső szintű VPN-szolgáltatók bármelyikét az American Horror Story S8 feloldásához:

Hogyan nézhetem meg az American Horror Story 8. évadját intelligens DNS-sel

Ha nem érdekli a VPN által biztosított hozzáadott biztonság, vagy egyszerűen nem akarja megváltoztatni IP-jét, használhat intelligens DNS-t. Az intelligens DNS nem fogja megváltoztatni az Ön IP-címét, és nem kéri, hogy csatlakozzon egy szerverhez, ehelyett egyszerre feloldja a csatornalistát. Az American Horror Story megtekintéséhez: Apokalipszis egy intelligens DNS proxy segítségével, a következőket kell tennie:

 1. Keressen egy intelligens DNS-szolgáltatást, amely feloldja az FX-t.
 2. Regisztráljon a szolgáltatással, és állítsa be az intelligens DNS-t az adatfolyam-eszközön. Az intelligens DNS-t általában be lehet állítani PC, Mac, iOS, Android, Roku, Amazon Fire TV, Xbox One, PS3, PS4, és Apple TV.
 3. Patak amerikai horror történet 8. évad online!

Egy intelligens DNS számára, amely feloldja az FX-t, javaslom a Unlocator használatát. A Unlocator nemcsak 200 csatornát blokkol, hanem praktikus telepítési útmutatót is tartalmaz azok számára, akik nem annyira tech-hozzáértőek. 7 napig kipróbálhatja az Unlocator alkalmazást, mielőtt elkötelezi magát a fantasztikus intelligens DNS szolgáltatás mellett.

Amerikai horror történet: Apokalipszis – Amit eddig tudtunk

Mint talán tudod, az új amerikai Horror Story évadhoz vezető információk mindig ritkák. Amit biztosan tudunk, az American Horror Story: Az Apocalypse egy keresztezés a Coven (3. évad) és a Murder House (1. évad) között. Tudjuk azt is, hogy a 8. évad „a világ végével kezdődik”, ami kissé zavaró, mivel az AHS-t megújították a 10. évadra.

Hadd magyarázzam el, a Show műsorvezetője, Alexis Martin Woodall a Televíziós Kritikusok Egyesületében elmondta, hogy „a történet a világ végével kezdődik, majd a világunk kezdődik. A való világban kezdődik. ” Látva, hogy az idei American Horror Story felirata az Apokalipszis, fel lehet fogadni, hogy a show előállítói egy pokolnyi utat készítettek a nézők számára.

Minden a szereplőkről – Ki jön vissza?

Talán a legnagyobb hír az, hogy kedvenc színészeink / színésznőink (JESSICA LANGE !!!) visszatérnek a Covenből és a Murder Houseból származó szerepük meglepésére. Itt állnak az 1. és 3. évad szereplői, akikről tudjuk, hogy visszatérnek az AHS világegyetemébe:

 • Taissa Farmiga
 • Gabourey Sidibe
 • Lily Rabe
 • Frances Conroy
 • Stevie Nicks
 • Kathy Bates
 • Sarah Paulson
 • Evan Peters
 • Adina Porter
 • Emma Roberts
 • Jessica Lange

Amerikai horror történet – összeesküvés elméletek

Áprilisban Ryan Murphy azt mondta a rajongóknak, hogy az AHS 8. évadja „18 hónap múlva” lesz, tehát 2019. október. Felszólította a rajongókat, hogy nézzék meg, mi fog történni az idő körül, és sok teoretikus megjegyezte, hogy október 6-án, 2019, a JFK azon beszédének 58. évfordulója, amelyben az amerikaiakat arra ösztönzik, hogy építsenek nukleáris bomba menedéket, és utaltak a nukleáris világvég helyzetre..

Ezt az elméletet sokkal inkább elfogadták, amikor a rajongók úgy gondolták, hogy a 8. évadot „Radioaktív” felirattal fogják kezelni, bár az új szezon egész ideje alatt apokalipszis alatt az elmélet továbbra is igaz lehet.

Dátum és epizód kiadása

American Horror Story: Az Apokalipszis várhatóan 2018. szeptember 12-én jelenik meg az Egyesült Államokban, majd 2 héttel azután az Egyesült Királyságban. Még nincs megerősített epizódszám, de az előző évadok alapján ez 10-13 epizód lehet. Eddig csak 2 epizód címet adtak ki:

 • 8. évad, 1. rész: A vége (2018. szeptember 12)
 • 8. évad, 2. rész: A reggeli utáni esemény (2018. szeptember 19.)

Nézze meg az amerikai horror történetet: Apokalipszis Online – Záró gondolatok

Ha az American Horror Story rajongója vagy, a 8. évad az a szezon, amelyet vártál! Ha az USA-n kívül él, akkor VPN vagy intelligens DNS-sel használhatja az American Horror Story élő közvetítését (és következésképpen elkerülheti a spoilerek támadását a közösségi médiában). Vessen egy pillantást az American Horror Story: Apokalipszis előnézeti pótkocsijára. Hadd tudja, melyik évszak volt a kedvenced eddig!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me