Hogyan nézhetjük meg az Egyesült Királyság televízióját ingyenesen online

Kár, hogy ez Az Egyesült Királyság csatornái és szolgáltatásai blokkolva vannak a brit határokon kívül. Más szavakkal, az Egyesült Királyságon kívül senki sem férhet hozzá ezekhez a csatornákhoz vagy szolgáltatásokhoz a földrajzi korlátozások miatt.


A TV-k legjobb tartalmának egy részét az Egyesült Királyságon alapuló streaming szolgáltatások közvetítik, és nem akarom lemaradni a szórakoztató tartalmaktól, különösen, ha két eszköz ez segíthet nekem a jelenlegi helyzet megoldásában. Olvassa el tovább, hogy megtudja, hogyan lehet használni a VPN és intelligens DNS a streaming előnyeihez.

Hogyan nézhetjük meg az Egyesült Királyság televízióját ingyenesen online

Hogyan nézhetjük meg az Egyesült Királyság televízióját ingyenesen online

Patak UK TV külföldön a VPN-sel

Így működnek a tartalomszolgáltatók. Megvizsgálják az Ön IP-címét, és felismerik, ahonnan kapcsolódik az internethez. Ha bárhol az országon kívül tartózkodsz, ahol a kívánt tartalom található, a hozzáférési kísérlet megszakad.

Szóval, bármilyen A brit székhelyű csatornák az Egyesült Királyságon kívülről csatlakozó felhasználók számára nem érhetők el. Azonban, ha ők változtassa meg IP-címét britre, hozzáférhetnek a brit anyagokhoz. Ez a technika magában foglalja a lopakodó VPN-t is, amely nem csak átirányítja a forgalmat a szerveren keresztül az Ön által választott (a kívánt országban) mellett védi adatait online állapotban. A VPN segítségével eljuthat elrejteni az eredeti IP-címet és cserélje ki egyre, amely eltérő földrajzi elhelyezkedést mutat. Itt van a lépés, amelyet követnie kell juttassa el az Egyesült Királyság TV-jét bárhol:

 1. Az első lépés magában foglalja VPN-előfizetés megszerzése. Kerülje el azokat az ingyenes VPN-ket, mint a Hola.
 2. Állítsa be a VPN-fiókot.
 3. Itt az ideje, hogy töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a weboldalról.
 4. Nos, te indítsa el az alkalmazást, és keressen egy szervert az Egyesült Királyságban.
 5. Csatlakozás az Egyesült Királyság szerveréhez és szerezzen egy Brit IP-cím.
 6. Ez egy olyan megközelítés, amely lehetővé teszi feloldhatja az Egyesült Királyság mindenféle tengerentúli csatornáját.

A legjobb VPN az Egyesült Királyság TV-jéhez

Nem tudok rólad, de én magam hozom magam ExpressVPN Feliratkozás. Arra a felfedezésre jutottam, hogy ez a legjobb VPN, amellyel birtokolhatom. Emlékszem, hogy először kipróbáltam; Felajánlottak 30 nap gondolni erre az elkötelezettségre. Ha nem tetszett, akkor tehettem volna visszatérítést kért kérdés nélkül. ez a streaming képességek hihetetlenül jóak. Most már tudom, hogy az ExpressVPN a legjobb VPN, amely birtokában lehet, de ha ez nem felel meg a költségvetésnek, akkor nézd meg a többi VPN-t, amelyekre feliratkozhatsz..

Töltse le az Egyesült Királyság televízióját online az intelligens DNS-proxykkel

Ez a technológia biztonság szempontjából kissé különbözik a VPN-től, mivel nem biztosítja az online kapcsolatot. A VPN-től eltérően nem kap új IP-címet. A tied változatlan marad, és látható marad a nyilvánosság számára.

Miután konfigurálta az intelligens DNS-t streaming eszközén, képes lesz rá könnyen megkerülhető a földrajzi korlátozások a hozzáférni kívánt tartalomra. Az adatok és a forgalom átirányításra kerülnek a kijelölt szerverek egyikén keresztül, így úgy tűnik, hogy egyszerre több helyen tartózkodik. De ne feledje, hogy a SmartDNS használatával mindent nem oldhat fel, hacsak a használt nem támogatja az ilyen feloldást.

Most, ha úgy találta, hogy az intelligens DNS inkább megfelelő eszköz a feloldás feloldásához, kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Szerezz magadnak Unlocator előfizetést és iratkozzon fel a 7 napos ingyenes próbaverzióra.
 2. Neked kell konfigurálja az intelligens DNS eszközt. Ezek a videók / telepítési útmutató segíthetnek.
 3. Teljes hozzáférés az Egyesült Királyság csatornáira amelyet a Unlocator támogat.

A legjobb dolog az Unlocatornál, hogy te nincs szüksége hitelkártyára hogy iratkozzon fel vele. Az intelligens DNS támogatja a BBC iPlayer, az ITV, a Channel 4, a TVPlayer, a Now TV és a Sky Go feloldását. Ez minden, amit ilyenkor kérdezhetek elfogadható árak. Ez a dán cég tudja, mit akar az ügyfelek, és ennek megfelelően szállít. 7 napos próba alatt több mint 220 csatorna feloldható. Ha nem tetszett, akkor mindig leiratkozhat.

A legjobb brit televíziós csatornák, amelyek külföldön nézhetők

A VPN vagy az Intelligens DNS-proxyk használata lehetővé teszi a következő csatornák elérését, függetlenül attól, hogy hol él.

 • BBC iPlayer
 • ITV Hub
 • 4. csatorna (4oD)
 • 5. csatorna (my5)
 • Sky Go
 • Sky Sports
 • Most TV
 • TVPlayer
 • UK Amazon Prime
 • Netflix UK

Hogyan nézhetjük meg az Egyesült Királyság tévéként élő TV-jét ingyenesen online

Mivel a különféle licencszerződések, nagyon valószínűtlen, hogy a brit televíziós csatornák, mint például a BBC és az ITV a közeljövőben elérhetők lesznek tengerentúlon. Ezért elengedhetetlen olyan szolgáltatások igénybevétele, mint az ExpressVPN és az Egyesült Királyság legjobb VPN-szolgáltatói, hogy megkapják a napi brit TV-javítást..

Használtál ilyen szolgáltatásokat az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában vagy másutt külföldön az Egyesült Királyság tévékészülékeinek közvetítéséhez? Ossza meg tapasztalatait vagy kérdéseit az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map