Hogyan nézhetjük meg az RTP játékát Portugálián kívül

Hogyan nézhetem meg az RTP játékot Portugálián kívül? Megtalálta Ronaldo lenyűgöző harmadik gólját Spanyolország ellen múlt pénteken? Ha az RTP Play-t nézi, akkor az lenne. Cristiano Ronaldo egy késő szabadrúgást szerzett, ezzel figyelemre méltó kalapot mutatott be egy izgalmas 3-3 döntetlenről ebben a meccsben; egyet, amelyet nem hagyhatott volna ki a Portgual RTP Play-jén. Rádió és Televízió Portugáliában, erre utal az RTP. Portugália fő TV-és rádióhálózata, a sport, hírek, rádió és TV-műsorok otthona.


Az RTP integrálja a gazdag és változatos televíziót, amely tükrözi a portugál kultúrát. Elsődleges küldetése, hogy releváns és kiváló minőségű tartalmat jelenítsen meg a nyilvánosság számára az összes platformon. Ez egy olyan csatorna, amelyet érdemes megnézni külföldön, és amelybe a portugál emigránsok nagyra értékelnék a hozzáférést, ha Kanadában, Austrailia-ban, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Németországban vannak. Azoknak, akik nem tudják, az RTP Play Portugálián kívül van blokkolva, ami azt jelenti, hogy csak VPN-en lehet elérni. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet felfüggeszteni az RTP-lejátszást Portugálián kívüli VPN használatával a számítógépen, Mac, Android, iPhone vagy iPad alatt.

Hogyan nézhetem meg az RTP játékot Portugálián kívül

Hogyan nézhetem meg az RTP játékot Portugálián kívül

Nézze meg az RTP játékot Portugálián kívül VPN segítségével

Ne várja el, hogy portugál IP-cím nélkül nézheti meg a Portugal Got Talent vagy az Eurovision csatornát az RTP1 csatornán. Ha egy csatorna vagy szolgáltatás földrajzilag korlátozott, csak az a csatorna székhelye szerinti országgal azonos helyet mutató IP-cím férhet hozzá. Ebben a helyzetben egy VPN felváltja az Ön IP-címét azzal, amely megfelel a csatorna alapításának helyének, lehetővé téve ezzel a hozzáférést. Ha Kanadában élt, és jó portugál TV-t szeretne nézni, a VPN segíthet. Cserélheti a kanadai IP-címet egy portugálra. Ilyen módon az ISP-kiszolgálók és az RTP észlelnék egy Portugáliában található portugál állampolgárt, aki megpróbál hozzáférni a csatornához. Így hamisíthatja meg a helyét:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál (lehetőleg ExpressVPN).
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra az eszközre, amelyen az RTP lejátszást streamálni szeretné
 3. Indítsa el az alkalmazást.
 4. Csatlakozzon egy portugál szerverhez, hogy portugál IP-címet szerezzen.
 5. Nézze meg a világbajnokság mérkőzéseit, Missão: 100% Português és még sok más az RTP Play oldalán.

A lágy, gyors VPN-sebességgel korlátozások nem állhatnak be ExpressVPN a út. Az a szolgáltatás, amelyet ez a szolgáltató kínál, páratlan, és biztosítja, hogy felhasználói azonosítása magántulajdonban legyen a torrent, a korlátozások megkerülése és a tartalom letöltése során. Ellenőrizheti az alábbi táblázatban szereplő többi VPN-szolgáltatót is.

VPN előnyei

Ha Portugáliában lakik, akkor nem lesz gondod az RTP play négy nemzeti televíziós csatornájának nézésével vagy a három fő rádiócsatorna sugárzásával. Ha azonban Portugálián kívül tartózkodik, nehézségekbe ütközhet az RTP élő streaming szolgáltatásaihoz való hozzáféréssel, és valószínűleg VPN-hez folyamodik a blokád dilemmájának kijavításához. Noha a VPN-t ilyen esetekben használják, nem ez az egyetlen, amit felhasználóiknak nyújtanak. A VPN nagyon hasznos lehet az ilyen földrajzi korlátozások leküzdésében, azonban a VPN feliratkozásának számos más előnye is van, ezek közül néhány:

 • Online névtelenség: A másik IP-cím más identitást jelent. Szörfözhet az interneten, ahogy tetszik, anélkül, hogy bárki tudná, ki vagy valójában.
 • Jobb teljesítmény: A VPN használata növeli a sávszélességet és a hálózati hatékonyságot.
 • Fokozott biztonság: Az Ön adatai biztonságosak, és online állapotban vannak.
 • Blokkolja a kéréseket és a beavatkozásokat: A VPN megakadályozza a feltörési kísérleteket, a rosszindulatú támadásokat és a megfigyelési tevékenységeket.
 • Fájlok megosztása: Használhat VPN-t, ha nagy fájlokat oszt meg hosszú ideig.
 • Távirányító: A VPN-felhasználók hozzáférhetnek információkhoz otthonról vagy más helyről. Az egyik azon sok módszer közül, amelyekkel a VPN növelheti a termelékenységet.

Nézze meg az RTP-lejátszót Portugálián kívül

Kövesse a TV és a rádió közvetítéseit az RTP Play élőben. Nézze meg és hallgassa meg kedvenc műsorait ismét számítógépen, táblagépen, okostelefonján vagy intelligens TV-jén, miután feliratkozott egy VPN-re. Következésképpen nem lesz gondod az RTP Play egyik csatornájának megtekintésével, vagy az élő online streaming szolgáltatások elérésével a világ bármely országában. Tudassa velünk, melyik VPN-szolgáltatót használta fel az RTP Play blokkolásának feloldásához. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map