Hogyan nézhetjük meg az USA Senior Online élő közvetítését?

Az USA Senior Open egyike az idősebb golf öt nagy bajnokságának. Először 38 évvel ezelőtt, 1980-ban indították el. A korábbi nyertesek között Kenny Perry, Allen Doyle és Miller Barber szerepel. Ebben az évben azonban Bernhard Langer, Jerry Kelly és Fred Couples mind a kedvenc kedvencei a 2018-as US Senior Open golfversenynek. A verseny június 28-án, csütörtökön kezdődik a Colorado The Broadmoor-ban. És ha olyan izgatott vagy, mint én, akkor szeretné tudni, hogy mely csatornák fedik le az eseményt, hogy ne hagyja ki azt. Szükség lehet azonban arra, hogy ha nem amerikai lakos vagy, mert minden műsorszolgáltató van geo-blokkolt külföldön.


Hogyan nézhetjük meg az USA Senior Online élő közvetítését?

Hogyan lehet megnézni az USA vezető online élő közvetítését?

Az alábbi útmutatóban megmutatom, hogyan lehet felfüggeszteni minden csatornát a VPN vagy a Intelligens DNS és nézd meg a 2018-as amerikai senior bajnokságot PC, Android, Apple TV, Roku, FireStick, iOS, PS4 vagy Xbox One.

USA Senior Championship 2018 streaming csatornák

A 2018. évi amerikai Senior Open az alábbi csatornák bármelyikén közvetíthető, ha az Egyesült Államokban lakik.

 • FuboTV 
 • Fox Sports GO
 • Sling TV
 • DirecTV most

De ne feledje ezt hozzáférés ezekhez a külföldi streaming szolgáltatásokhoz tartozik határokon túl szerzői jogi kérdések miatt. Ennek eredményeként minden, amit látni fogsz, a geo-hibaüzenet a képernyőn, amelyben azt mondja, hogy nem nézheti meg a versenyt. Ennek oka az, hogy az Az IP-cím feltárja a helyét az internetre, és elrejtésének egyetlen módja a VPN.

Hogyan nézhetem meg az US Senior Open 2018 Live élő közvetítését a VPN segítségével?

Abban az esetben, ha jelenleg az USA-ban lakik, az összes golf akciót online megtekintheti a Fox Sports Go oldalon. A Fox az FS1-et szentelte az US Senior Open közvetítésének ebben az évben. A Fox Sports Go alkalmazás telepíthető a következőre: PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Xbox One, Apple TV, Amazon Fire TV és Roku streaming eszközök. Az alkalmazás elindítása után be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató előfizetésével.

Sajnos a külföldön élő amerikai emigránsok számára a Fox Sports az Egyesült Államok területén kívül van. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államokban élő streaming csatornák, mint például a Fox Sports Go, a FuboTV és a Sling TV, elérhetetlenek, ha élsz tengerentúli. Ez elég tisztességtelen, ha olyan nagy golf rajongó vagy, mint én, de ez még nem a világ vége.

Mit kell tennie, az megtévesztheti földrajzi helyzetét és úgy tűnik, hogy úgy tűnik, mintha az Egyesült Államokban lenne.

Ehhez a virtuális magánhálózat (VPN) segít az internetkapcsolat átirányítása egy másik szerver segítségével. Ezenkívül kap egy IP-címet a kiválasztott régióból. Ez lehetővé teszi megkerülni a geo-blokkolt tartalmat nem számít hol vagy.

 • Ha csatlakozik egy amerikai szerverhez, minden egyes, az Egyesült Államok által korlátozott csatorna bárhonnan elérhető lesz. Az tartalmazza Fox Sports, DirecTV Now, HBO Go, WatchESPN, Hulu, Amazon Prime, és mások.
 • VPN-k is titkosítása a forgalom és megakadályozzák, hogy bárki láthassa. Ily módon senki sem tudja tartani az online tevékenységeinek lapjait, még az internetszolgáltató sem.
 • A VPN telepítése nagyon egyszerű folyamat. Minden szolgáltatás rendelkezik dedikált alkalmazások amelyet letölthet az alkalmazásboltról vagy a márka webhelyéről. Kompatibilisek számos eszközzel és rendszerrel, ideértve a Android, iPhone, iPad, PC és Mac.

A legjobb VPN a csatornák feloldásához

Az összes előny és a feloldható csatornák figyelembe vételével a VPN-előfizetés nem hangzik túl drágán. Valójában ez megéri az átlagot 6-9 dollár fizetni fogsz.

És nem, nem használhat ingyenes VPN-ket, mert ezek nagyon megbízhatatlan és teljesen nem biztonságos. Gyenge titkosítási protokollokat kínálnak, és az internetes forgalmat harmadik feleknek adják el.

Ezért ragaszkodjon a fizetett szolgáltatásokhoz, mint például ExpressVPN és élvezze az extra biztonságot és a teljes adatvédelmet. A társaságnak nagyon gyors kiszolgálói is van az egész világon 94 ország, a katonai fokozatot használja AES 256 bites titkosítás, és követ egy átlátszót nem naplózási politika. 

Ezenkívül egy a 30 napos visszatérítési politika és elérhető kiváló ügyfélszolgálat 24/7.

Az alábbiakat kell tennie ahhoz, hogy megnézhesse az US Senior Open külföldről való megtekintését:

 1. Menj a ExpressVPN weboldal és Hozzon létre egy fiókot.
 2. Töltse le és telepítse az alkalmazást közvetlenül a saját webhelyüktől vagy az alkalmazásboltjukból. Az ExpressVPN telepíthető a következőre: Android, iOS, PC, Mac, Linux, és egyéb eszközök.
 3. Nyissa meg a VPN-t, jelentkezzen be, és csatlakozzon az USA-ban található bármelyik szerverhez.
 4. Miután kapcsolatba lépettél, menj tovább a következőhöz: Fox Sports Go vagy bármely más csatornán, amely az eseményt sugározza.
 5. A földrajzi hibaüzenet nincs többé, és szabadon megteheted patak az USA Senior bajnokságán bárhonnan.

Hogyan lehet streaming 2018 amerikai Senior Championship bajnokságot intelligens DNS proxykkel?

Használhat intelligens DNS-proxyt a következőhöz: megkerülni a geo-blokkokat és nézze meg a 2018 US Open Open-t az Egyesült Államokon kívülről. A VPN-ektől eltérően ezek az eszközök nem lassítják le internetkapcsolatát, mert ők ne titkosítsa a forgalmat, ami jó és rossz is, attól függően, hogy néz rá.

Proxies ne rejtse el az IP-címét sem, de továbbra is megtévesztheti a helyét azáltal, hogy csak a kapcsolat helyének részét irányítja át. De ne feledje, hogy nem működnek megfelelően, néha egyáltalán nem is, ha az internetszolgáltató átlátszó proxykat vagy DNS-eltérítést használ.

A következő módon állíthatja be az eszközt:

 1. Iratkozzon fel egy jó intelligens DNS-szolgáltatásra, például Unlocator. 
 2. Győződjön meg arról, hogy a szolgáltatásnak hosszú listája van a támogatott csatornákról. A Unlocator feloldhatja a blokkolást 200 csatorna, köztük a BBC iPlayer, az ESPN, a Fox Sports Go, a HBO Go és a Hulu.
 3. Kövesse ezeket videók és telepítési útmutatók telepítse a Unlocator eszközt. Beállíthatja a készüléken iPhone, iPad, Android, PC, Mac, PS3, PS4, Xbox, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku és Chromecast.
 4. Nézheti a 2018. évi amerikai Senior bajnokságot, bárhol is van.

Ezenkívül a Unlocator lehetőséget ad arra, hogy kipróbálhassa szolgáltatásait egy hétig, mielőtt a ingyenes 7 napos próbaidőszak.

Az USA Senior Open 2018 teljes ütemezése

Június 28, csütörtök

 • Online lefedettség: 12–2 min.
 • Kiemelt csoportok: 4-9 órakor.
 • Fox Sports 1 (FS1) adás: 4-9 órakor.

Június 29, péntek

 • Online lefedettség: 11:30 – 13:30.
 • Kiemelt csoportok: 3: 30-8: 30 délután.
 • A Fox Sports 1 (FS1) adása: 3: 30-8: 30 ppm.

Június 30., szombat

 • Kiemelt csoportok: 4-9 órakor.
 • Fox Sports 1 (FS1) adás: 4-9 órakor.

Július 1., vasárnap

 • Kiemelt csoportok: 4-9 órakor.
 • Fox Sports 1 (FS1) adás: 4-9 órakor.

USA Senior Open 2018 – csomagolja fel

Az időskorú golf öt nagy bajnokságaként az US Senior Open az évek során óriási követést kapott. Köszönet VPN és intelligens DNS-proxyk, akkor nem kell elmulasztania a golftevékenységeket, még akkor sem, ha jelenleg az USA-n kívül élsz.

Melyik feloldó eszközt preferálta? VPN-ek vagy intelligens DNS-proxyk? Kérjük, ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me