Hogyan nézhetünk CCTV-t Kínán kívül?

A Kína Központi Televíziós Hálózata Kína egyik leglátogatottabb csatornája, és valószínűleg az ország nemzeti televíziós műsorszolgáltatója. A pekingi székhelyű műsorszolgáltató legfeljebb 50 csatornával rendelkezik a hatásköre alatt, és olyan programokat kínál, amelyek mind kínai, mind nem kínaiul beszélő közönség számára egyaránt alkalmasak. A programozás alapvetően tartalom, hírek, oktatás, komédia, dráma és szórakozás formájában. Politikai szempontból a műsorszolgáltatót a Kínai Kommunista Párt szopójának is tekintik, és állami csatornákkal is rendelkezik, a térség sugárzása alapján. Van CCTV-4 Ázsia, CCTV-4 Europa, CCTV-4 America és CCTV-Daifu, amelyek a CCTV-4 nemzetközi csatorna leányvállalatai..


Hogyan nézhetünk CCTV-t Kínán kívül?

CCTV nézés Kínán kívül?

CCTV Free?

Noha ez a négy csak a 15 nyilvános megtekintésre sugárzott CCTV-csatorna csak egy részét képezi, van egy másik mintegy 18 csatornás kategória, amelyet fizetniük kell a nézésért. Komplett csomagként azonban a csatornákat különféle műholdas cégek és szolgáltatók, mobil alkalmazások és akár az interneten keresztül kínálják.

Mivel a legtöbb ember útközben szeretne felzárkózni a tartalomhoz, az internetről történő streaming megvalósítható lehetőség. Minden amire szükséged van egy aktív előfizetésre a szolgáltatásra és egy internet-képes mobil eszközre. Megtudhatja azonban, hogy a CCTV csatornák némelyikét csak a kínai szárazföldön belüli felhasználók férhetnek hozzá. Kiváló példa erre a CCTV-5 csatorna, amely arra koncentrál, hogy a legjobb hírekkel kapcsolatos frissítéseket, sporteseményeket és kiemelt eseményeket kínálja nézői számára. Ha még a streaming szolgáltatás aktív előfizetésével próbálja elérni Kínán kívül, akkor valószínűleg hibaüzenetet kap, amely azt állítja, hogy a tartózkodási helyed nem tartozik le.

A blokkok akkor történnek meg, ha az Ön IP-címét észlelik, és úgy tűnik, hogy a kínai területén kívüli országból származik. Az Ön IP-címe felelős az olyan adatok továbbításáért, mint a tartózkodási hely, és bizonyos esetekben az Ön személyazonossága. Ahhoz, hogy az összes CCTV csatornát meg tudja nézni a helyétől függetlenül, olyan megoldásra van szüksége, amely képes becsapni a ténylegesen Kínában található nézőplatformot..

VPN használata CCTV nézéshez Kínában

A virtuális magánhálózat szolgáltatás előfizetésével átirányíthatja forgalmát olyan kiszolgálókra, amelyek viszont titkosítják a kapcsolatot, és bizonyos részleteket magáról tesznek magára. A kezdőknek szóló IP-címe megváltozik, amikor egy másik szerverhez csatlakozik, így az olyan részleteket, mint például a tényleges tartózkodási helyét, felváltja annak a kiszolgálónak a helye, amelyhez csatlakozik. Ezért ha Kínán kívül tartózkodik, de csatlakozni tud egy Kínában található VPN szerverhez, akkor bárhol tartózkodhat a CCTV-n. Kövesse ezeket a lépéseket a CCTV feloldásához Kínán kívül:

  1. Iratkozzon fel VPN-sel.
  2. Töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a számítógépére, Mac-re, Android-ra vagy iOS-eszközére.
  3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be.
  4. Válasszon ki egy kínai szervert, és csatlakozzon hozzá.
  5. Ellenőrizze IP-címét egy olyan webhelyen keresztül, mint a WhatIsMyIP.network, hogy megbizonyosodjon arról, hogy történt-e változás.
  6. Mostantól szörfözhet az interneten kínai IP-címével, mintha Kínában található.

A földrajzilag korlátozott csatornák streamingje nem az egyetlen, amit VPN-en keresztül megtehetsz. A titkosítással járó biztonság mellett a VPN segít elrejteni a forgalmat az internetszolgáltatótól, és megkerülheti az ISP-k ismert feltételeit, hogy korlátozza a kapcsolatot. Ide tartozik a kapcsolat fojtása és az adatfelhasználás korlátozása.

A legjobb VPN-k CCTV nézéséhez Kínában

Annak eldöntése, hogy melyik VPN-szolgáltatást kívánja használni, egy másik kérdés, amelybe érdemes lehet figyelni. Ennek oka az, hogy nem minden szolgáltatás garantálja az olyan kínai csatornák feloldását, mint például a CCTV, vagy akár Kínában is van elég kiszolgáló az streaming megkönnyítéséhez. Annak érdekében, hogy elinduljon a megfelelő kezdéshez, számos szolgáltatóval rendelkezünk, amelyekben biztos vagyunk benne, hogy élvezni fogja a használatát, mivel ezek mindegyike kiválóan alkalmas a legjobb streaming élmény biztosítására.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN valóban az egyik legjobb szolgáltatás, amelyet figyelembe kell venni, különösen, ha nincs korábbi tapasztalata a VPN használatában. Az ExpressVPN VPN-kliense A szolgáltatónak kb. 2000 szervere van a hálózatán, és sebességük igazolásaként a szolgáltató 99,9% -os üzemidőt garantál. Az előfizetés után választhat protokollként az OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP vagy SSTP fájlokat, de az OpenVPN ajánlott, mivel ez a legjobban működik a forgalom biztonságához használt 256 bites AES titkosítással..

A Brit Virgin-szigeteken székhellyel rendelkező ExpressVPN megbízható nulla naplózási politikát támogat és legfeljebb 3 többszörös kapcsolatot támogat. A szolgáltatásnak van egy nagyon egyszerűen használható VPN-alkalmazása is, amely képes kiválasztani a megfelelő beállításokat azoknak a felhasználóknak, akiknek nincs korábbi tapasztalata a VPN-sel. Számos olyan lopakodó kiszolgáló is található, amelyeket az előfizetők használhatnak annak elrejtésére, hogy VPN-t használnak, és egy Internet kill kapcsoló, amely leállítja a kapcsolatot, ha a szolgáltatás veszélybe kerül. A felhasználók biztosítottak védelmet a DDOS támadásokkal szemben, valamint hozzáférést biztosítanak egy intelligens DNS szolgáltatáshoz, amely segíti őket a földrajzilag korlátozott webhelyek körül. Az ExpressVPN-ről további információkért tekintse meg az ExpressVPN részletes ismertetőjét.

2. VyprVPN

A VyprVPN szerepel ezen a listán is, mivel Svájcban kényelmesen található, és a kiszolgálók listája elegendő annak biztosításához, hogy élvezze a zökkenőmentes streaming szolgáltatást, bárhol is legyen. A kiszolgálók száma 700 körül van, és néhányuk Kínában található. A szolgáltatásnak hiteles nulla naplózási politikája is van, amelynek biztosítania kell, hogy a forgalom egyikét sem tárolja. A VyprVPN előfizetéssel egyidejűleg akár 3 másik kapcsolattal is rendelkezhetsz, és olyan alkalmazással szállíthatsz, amelyben valóban könnyű navigálni..

Az alkalmazás Windows, iOS, Android és Linux platformon futhat, és 24/7 élő chat-támogatással is rendelkezik, így az esetlegesen felmerülő problémákat rendezheti anélkül, hogy rekedt lenne. A szolgáltatásnak van egy intelligens DNS-házirendje is, amellyel hozzáférhet a földrajzilag korlátozott webhelyekhez, valamint az OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP és IKEv2 támogatása. A VyprVPN-t a Chameleon protokolljának is jóváírják, amely a metaadatokat átugrja és megkönnyíti a kapcsolat megszakítását még a Deep Packet Inspection segítségével is. Ez nagyon hasznos a kínai webhelyek eléréséhez, mivel lehetővé teszi, hogy eljuthasson a kínai nagy tűzfalhoz. Ha meg szeretné tudni, hogy mit szerezhet még egy VyprVPN előfizetés, nézze meg a VyprVPN áttekintést.

3. NordVPN

Az NordVPN bezárja a listánkat, és ez az egyetlen szolgáltatás, amelynek hálózatán belül közel 4000 szerver található. A szolgáltató Panamában található, és hálózatának szélessége valószínűleg a legnagyobb erő. Ha azonban mélyrehatóan végzi a munkát, akkor valószínűleg rájön, hogy a szolgáltatónak nincs Kínában szervere. Ez szándékosan történik, azzal a céllal, hogy a szolgáltatás diszkréten maradjon a kínai kormány felé. Akkor hogyan férhetnek hozzá a felhasználók a kínai tartalomhoz? Nos, a szolgáltatásnak el van téve kiszolgálóknak. Ezek a szerverek lehetővé teszik a tartalom elérését olyan szigorúan korlátozott területeken is, mint Kína, és biztosan átjuttatják a forgalmat a nagy tűzfalon keresztül..

Ezen kívül a NordVPN számos speciális szervert is tartalmaz, amelyek optimalizáltak olyan dolgokra, mint a HD streaming, a torrent és az egyidejű nagyméretű fájlok letöltése. A szolgáltatás nagyon nagylelkű azok számára is, akik több eszközt akarnak használni, mivel akár 6 egyidejû kapcsolatot tesz lehetõvé. A felhasználók részesülhetnek olyan szolgáltatások előnyeiből is, mint a DoubleVPN titkosítás, dedikált IP-kiszolgálók, anti-DDoS támadásvédelem, SmartPlay és CyberSec. A NordVPN áttekintésén keresztül sokkal többet megtudhat ezekről a funkciókról.

Következtetés a CCTV Kínán kívüli nézéséről

A CCTV Kínán kívüli streamingjének nem kell kihívást jelentenie, főleg ha megbízható VPN-szolgáltatóval van dolgunk. Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a három általunk felvázolt képet, akkor örülnénk, ha megosztaná velünk tapasztalatait. Ezt tegye meg az alábbi megjegyzés szakaszban, és örömmel visszahívjuk Önt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me