Hogyan nézhetünk japán tévét Japánon kívül?

A felkelő nap földje egy fene egy olyan hely, ahol lehet. Japán olyan ország, amely a világ figyelmét felhívja a folyamatosan változó életmódra és kegyes társadalmi protokolljaira. Egyesek Japánt saját bolygónak tekintik. A Japánba látogatás az életet megváltoztatja, és ezt csak meg kell tapasztalnia, hogy magad tudják, hogy ez igaz. Ha azonban a japánba való utazás nem szerepel a kártyákban, akkor megkóstolhatja, hogy mi van valami japán tévében, ha bingálsz..

Hogyan kell nézni a japán tévét Japánon kívül

Hogyan kell nézni a japán tévét Japánon kívül

Aki azt mondta, hogy ez nem lehetséges, még nem hallott a VPN-ről. Manapság az Internet lehetővé teszi bárki számára, hogy virtuálisan ellátogasson Japánba, és erre a célra a VPN szolgál. A japán TV-csatornák, például a japán Netflix, a Fuji TV, a Nippon TV, a Rakuten, a J Sports, a Hulu Japan és az Animax rendszeres nézése lehet a legközelebbi dolog az ország életének megtapasztalásához, ezért szerezzen VPN-t és ganbatte-ot (が ん ば っ て)!

Hogyan nézünk japán TV-t Japánon kívül

Ha bármi japánba szeretne merülni, iratkozzon fel egy VPN-re, szerezzen egy Japán IP, és ölelje meg új japán online identitását. Sőt, Japán lenyűgöző és sokrétű kultúrával rendelkezik a legmélyebb hagyományokkal, amelyekről mindent megtudhat a japán TV-n keresztül. Függetlenül attól, hogy csak meg szeretne ismerkedni a bolygó egyik leginnovatívabb országával, vagy el szeretne tanulni japánul, a japán tévénézés a legjobb megoldás. Japánon kívüli tartózkodás nem jelent problémát, ha jó és megbízható VPN van a zsebében.


Japán TV-nézés Japánon kívül VPN használatával

A VPN létrehoz egy virtuális titkosított alagutat közted és a VPN-szolgáltatás által üzemeltetett távoli szerver között. A VPN átirányítja az Ön adatait azon a szerveren keresztül, amely olyan országban található, ahol a hozzáférni kívánt tartalom található. A VPN úgy működik, hogy úgy jelenik meg, mintha Japánban lenne. Ily módon ugyanúgy hozzáférhet a szolgáltatáshoz, mint egy szokásos helyi. A következő lépéseket kell követnie ahhoz, hogy Japánon kívül is megtekinthesse a japán TV-t:

 1. Iratkozzon fel egy VPN-sel, amely Japánban VPN-kiszolgálókat, például ExpressVPN-t kínál.
 2. Töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a számítógépére, Mac-re, Android-ra vagy iOS-eszközére.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be.
 4. Válasszon ki egy japán szervert, és csatlakozzon hozzá.
 5. Ellenőrizze IP-címét egy olyan webhelyen keresztül, mint a WhatIsMyIP.network, hogy megbizonyosodjon arról, hogy történt-e változás.
 6. Mostantól szörfözhet az interneten japán IP-címével, mintha Japánban lenne.

A tesztekben találtunk ExpressVPN hogy a legmegbízhatóbb és legerősebb szolgáltató a piacon. Megbízható, megalapozott, szigorú adatvédelmi irányelveket követ, és a legmagasabb szintű titkosítást hajtja végre. Semmilyen naplót nem tárol, és tökéletesnek tartja az online magánélet védelmét. További információkért a többi képes szolgáltatótól kérjük, ellenőrizze az alábbi táblázatot. Kattintson ide a legjobb japán VPN.

VPN előnyei

A VPN rendkívül biztonságos kapcsolatot biztosít az interneten keresztül összekötött magánhálózatok között. Ezenkívül lehetővé teszi a távoli számítógépeknek, hogy ugyanolyan biztonságos, helyi hálózaton működjenek. Valójában otthon lehet és hozzáférhet a vállalat számítógépéhez, mintha munkahelyen ült. Van valami jobb? Ha a virtuális utazás nem volt elegendő az Ön számára, az alábbiakban bemutatjuk a VPN által elvégzendő sok egyéb funkciót:

 • Szerezzen be egy új és ideiglenes IP-címet.
 • Töltse le és ossza meg fájljait biztonságosan.
 • Használja a nyilvános WiFi hotspotokat biztonságosan.
 • Takarítson meg felhasználói pénzt a határokkal kapcsolatos vásárlásokkal.
 • Kerülje el a tömböket és a cenzúra más formáit.
 • Úgy tűnik, hogy egy másik ország internetet használ.
 • A helyi hálózatok és az internetszolgáltatók böngészési tevékenységeinek elrejtése.
 • Könnyen megtanulhatja a kandzsi, hiragana és katakana nyelveket, ha online japán tartalmat néz.

Legjobb japán dráma

 • Tonari no Kazoku wa Aoku Mieru
 • Kitörölt
 • Eljött a tavasz
 • Kuragehime (Medúza hercegnő)
 • Todome no Kiss
 • Hibana: Szikra
 • Ismételje meg (Unmei o Kaeru Juukagetsu)
 • Momikeshite Fuyu
 • Millió jen nő
 • anone

Nézze meg a japán TV-t Japánon kívül

A japán szokások, kultúra és hangulat megismeréséhez valós tapasztalatokra és interakciókra van szükség. Ha azonban félúton helyezkedik el az egész világon, akkor a zenei videók, reklámok, hírek és inspiráló beszélgetések a legközelebbi dolgok, amelyekkel keleti hangulatot kaphat. És ezt csak az egyik streaming eszköz VPN-jével lehet lehetővé tenni. Miután elkészítette a VPN-jét, Japánon kívül is megnézheti a japán TV-t komplikációk nélkül és minimális erőfeszítéssel a világ minden tájáról.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me