Hogyan nézze meg a CNBC-t az Egyesült Államokon kívül, VPN vagy Smart DNS segítségével

A globális gazdaság változik. A kereskedelempolitika változik, és a piacok újradefiniálják magukat, hogy lépést tartsanak fenn. Itt az ideje, hogy odafigyeljünk olyan pénzügyi híroldalakra, mint a CNBC.

Hogyan lehet nézni a CNBC-t az Egyesült Államokon kívül

Hogyan lehet nézni a CNBC-t az Egyesült Államokon kívül

A CNBC az Egyesült Államokon kívül kapható?

A CNBC a körüli viták ellenére az egyik legfigyeltebb pénzügyi hírcsatorna. A CNBC-nek az Egyesült Államokon kívüli változatai vannak, amelyek különféle pénzügyi piacokra vonatkoznak. A csatorna amerikai verziója azonban nem érhető el az Egyesült Államokon kívül. Ha az államok pénzügyi piacának tetején akarsz maradni, akkor találnod kell a CNBC külföldön történő feloldásának módját..

Két magyarázatot adok erre: VPN és Intelligens DNS.


A CNBC feloldása külföldről VPN használatával

Az első módszer, amelyet a CNBC regionális korlátozásainak feloldásához fogok magyarázni, a VPN módszer. A VPN, a Virtual Private Network rövidítése, olyan szoftver, amely titkosítja az Ön adatait, és az összes forgalmát privát és biztonságos kapcsolatba irányítja. A VPN segítségével anonim és biztonságos maradhat az interneten, még akkor is, ha nyilvános WiFi-t használ.

A VPN feloldhatja a regionálisan korlátozott tartalmak blokkolását azért, mert egy VPN a világ különböző szervereivel összeköti Önt a korábban említett biztonságos kapcsolat létrehozása érdekében. Amikor csatlakozik egy olyan szerverhez, amely nem az Ön országában található, a nyilvános IP-címe megváltozik, hogy tükrözze a szerverét. A VPN így segíthet felszabadítani a regionális korlátozásokat.

Hogyan állítsunk be egy VPN-t

A VPN előfizetése és beállítása meglehetősen egyszerű. Így szerezhet be VPN-t és feloldhatja a CNBC-t a világ bármely pontjáról:

  1.  Nyissa meg a VPN-szolgáltató webhelyét, és iratkozzon fel a szolgáltatásra.
  2. Töltse le a használni kívánt eszköznek megfelelő alkalmazást. A hüvelykujj szabályaként a VPN-eknek lesz egy alkalmazásuk a Mac, Windows, iOS, és Android készülékek.
  3. Indítsa el az alkalmazást az eszközén és jelentkezzen be.
  4. Csatlakozzon egy amerikai szerverhez, és várjon néhány másodpercet, amíg a kapcsolat létrejön.
  5. Menj a CNBC élő közvetítéséhez és élvezd! *

Olyan egyszerű! A VPN szempontjából jó az, hogy már vannak alkalmazásuk (néha böngésző plugins), amelyeket használhat. A VPN használatához nem szükséges tech háttér.

A legjobb VPN a CNBC élő közvetítéséhez

Azt javaslom, hogy iratkozzon fel az ExpressVPN-re. Úgy tekintik, hogy a legmagasabb szintű VPN-szolgáltató, és hosszú funkcióval rendelkezik, amely segít megőrizni pozícióját világszerte. Az ExpressVPN több mint 2000 szerverrel rendelkezik több mint 94 országban, így potenciálisan feloldhatja a több földrajzilag blokkolt webhely blokkolását is.

Az ExpressVPN megbízható 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, így kipróbálhatja és megnézheti, hogy a szolgáltatás az Ön számára megfelelő-e..

Ha nem ez a helyzet, íme egy lista a legmagasabb szintű VPN-szolgáltatókról, amelyeket kipróbálhat:

Hogyan nézhetjük meg a CNBC-t külföldön egy intelligens DNS-sel

A második módszer, amelyet az amerikai CNBC külföldön történő feloldásához használhat, intelligens DNS használatával. Az intelligens DNS, a VPN-szel ellentétben, olyan szolgáltatás, amelyet előfizethet, és amely kifejezetten a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldásához szükséges. A VPN-szel ellentétben az intelligens DNS nem olyan szolgáltatás, amely kéri, hogy válasszon ki egy kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne. A szolgáltatónak listája lesz a nem blokkolt csatornákról, amelyek elérhetőek az intelligens DNS-en keresztül.

Más szavakkal, ha egy adott csatorna blokkolását fel szeretné oldani egy intelligens DNS-sel, akkor ellenőriznie kell, hogy a csatornát az Ön által kiválasztott intelligens DNS támogatja-e..

Néhány dolgot kell szem előtt tartani, ha intelligens DNS-t használ

Mint fentebb már említettem, az intelligens DNS nem ugyanaz, mint a VPN. A VPN védi online adatait és forgalmát, míg az intelligens DNS csak az IP-jét rejti el. Így van, az intelligens DNS használatakor a nyilvános IP-cím valójában nem változik. Egyéb dolgok, amelyeket tudnia kell:

  • Az intelligens DNS nem befolyásolja az internet sebességét.
  • Az intelligens DNS-proxyk nem védik meg a DNS-eltérítésektől vagy az átlátszó proxyktól.
  • Az intelligens DNS-t konfigurálni kell, ellentétben a VPN-kel.
  • Az intelligens DNS konfigurálása az eszközök szélesebb választékán, például a PC, Mac, Android, Apple TV, Amazon Fire TV, PS3, PS4, Xbox, iOS, stb…

A legjobb intelligens DNS a CNBC feloldásához

Az Unlocator programot használom intelligens DNS-ként. Hozzáférést biztosít több mint 200 fel nem blokkolt csatornához, beleértve a CNBC-t, és egy nagyszerű ügyfélszolgálati csapattal rendelkezik, amely mindig készen áll a segítségre. A Unlocator útmutatásokat és oktatóanyagokat is tartalmaz, amelyek végigvezetik a konfigurációs folyamatot.

A Unlocatornak 7 napos hitelkártyára nincs szüksége ingyenes próbaverzióra és 14 napos visszatérítési politikára. Próbáld ki, ez egy hihetetlen szolgáltatás, amely sok időt és energiát takarít meg az Ön streamingjével.

Nézze meg a CNBC-t az Egyesült Államokon kívül – Záró gondolatok

Itt van két egyszerű módszer a CNBC amerikai verziójának feloldásához. Azt javaslom, hogy próbálja ki mindkét módszert, és nézze meg, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára. Ha csak néhány csatorna streamingét érdekli, akkor az intelligens DNS lehet a szolgáltatás az Ön számára. Ha érdekli az online biztonság gondolata, akkor a VPN-t kell megvizsgálnia.

* A CNBC amerikai verziója megköveteli az amerikai televíziós szolgáltatót. Sem a VPN, sem az intelligens DNS nem lesz képes eltávolítani ezt a követelményt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me