Hogyan nézze meg a Fuse TV-t az Egyesült Államokon kívül

Arra töreksz, hogy lépést tartson bármivel, amellyel kedvenc zenésze vagy művésze képes? Érdemes lehet fontolóra vennie a Fuse TV hangolását. Ez egy amerikai digitális / kábelcsatorna, mely a fiatal felnőttek felé irányul, azzal a céllal, hogy szórakoztatja őket és tájékoztassák őket arról, hogy mi történik a leghíresebb zenészekkel. Az 1994-ben alapított csatorna a zenei műfajok széles skáláját fedi le, és könnyen fel tudja készülni a pop, a városi, a punk és a heavy metal rajongóinak. Számos valósági show-t is kínál, amelyek rajongói nagyon sokat szereztek. A csatorna egy viszonylag fiatalabb felnőtt közönséget céloz meg, olyan tartalommal, amely úgy tűnik, hogy 18 és 35 év közötti nézők számára készült.


Hogyan nézze meg a Fuse TV-t az Egyesült Államokon kívül

Hogyan nézze meg a Fuse TV-t az Egyesült Államokon kívül

A Fuse TV az USA-n kívül is elérhető?

A csatornát számos olyan népszerű streaming-platform kínálja, mint például a Hulu, az iTunes, a Roku és az Amazon, bár valószínűleg előfizetésre lesz szükséged a szolgáltatás közvetítéséhez. A csatorna leghűségesebb nézőinek nem kellene ezzel gondolni. Amit zavarnak találhat az a tény, hogy nem érheti el a csatornát, ha az USA-n kívül helyezkedik el. A VPN használatával a Fuse TV-t Kanadában, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban vagy az Egyesült Államokon kívül másutt nézheti meg:

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatóra.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást.
  3. Csatlakozás egy kanadai szerverhez; ez lehetővé teszi az amerikai böngészést az amerikai IP-cím használatával.
  4. Nézze meg a Reelz Now-t vagy bármely más amerikai csatornát a világ bármely pontjáról.

A Fuse TV földrajzi korlátozásokat alkalmaz annak biztosítása érdekében, hogy az egyetlen néző, aki élvezheti a tartalmát, az Egyesült Államokban működjön. Ez azt jelenti, ha esetleg olyan megbízást kap, amely megköveteli Amerikán kívüli utazást, akkor várhat, amíg visszamegy az országba, hogy elkapja kedvenc előadásait. A platformok az Ön IP-címét használják annak kiderítésére, hogy az Egyesült Államokban tartózkodnak-e, és ha rájönnek, hogy nem Ön, akkor a csatornához való hozzáférését visszavonják.

Streaming Fuse TV az Egyesült Államokon kívülről

A korlátozások körülkerülése lehetséges, de csak akkor, ha VPN-t használ. A virtuális magánhálózat rövidítése, a VPN lehetővé teszi a kapcsolatok elrejtését, és megváltoztathatja bárhol, ahol látszik, hogy böngész. A helyzet megváltoztatásának lehetősége lehetővé teszi az általad létrehozott weboldal „bolondítását” annak a gondolatnak, hogy az államokban tartózkodik, még akkor is, ha Európában, Ázsiában, Kínában vagy a világ bármely más részén vagy. Ily módon nemcsak hozzáférhet a Fuse TV-hez az Egyesült Államokon kívül, hanem számos más, földrajzilag korlátozott csatornát is kinyithat..

A földrajzilag korlátozott tartalmak blokkolásának feloldása mellett a VPN használata biztosítja azt is, hogy minden online tevékenysége védett és biztonságos maradjon. Ez azért fontos, mert megóvja Önt minden rosszindulatú személytől, amely megpróbálhatja megszakítani a kapcsolatot, és ellophatja az Ön adatait. Az interneten sok számítógépes bűncselekmény folyik, és a VPN-feliratkozás biztosítja, hogy az olyan adatok, mint például a hitelkártya-információk, amikor online vásárol, biztonságban maradnak.

Legjobb VPN-k a biztosítéktelevízió közvetítéséhez az Egyesült Államokon kívül

Ha VPN-t keres a Fuse TV megtekintéséhez az Egyesült Államokon kívül, akkor valószínűleg sokat streaming. Ezért olyan szolgáltatóra van szüksége, amely biztosítja, hogy a böngészés folyamatosan zajlik. Ez egy olyan szupergyors kiszolgálókkal, rendelkezésre állási garanciával és elég nagy kiszolgálók listájával, amelyekhez csatlakozhat. Ha teljesülnek ezek a követelmények, akkor jól beállíthatja, hogy annyi tartalmat folytasson, amennyit csak akar. Annak biztosítása érdekében, hogy hiteles szolgáltatót válasszon ki, mintegy három listánk van, amelyekről tudjuk, hogy kiváló minőségű szolgáltatást nyújtanak, és azt javasoljuk, hogy próbálja ki.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN-nek a listájának tetején kell lennie, ha prémium minőségű szolgáltatást keres. A Brit Virgin-szigeteken székhellyel rendelkező szolgáltató biztosítja ügyfeleinek, hogy adatai örökké bizalmasak maradnak, a jól bevált nulla naplózási politikájuknak köszönhetően. A szolgáltató szintén komolyan veszi a biztonságot, és mint ilyen, 256 bites AES titkosítási politikát alkalmaz, hogy az előfizető összes adata biztonságban maradjon. A szolgáltató az OpenVPN-re is támaszkodik, de továbbra is L2TP / IPSec, PPTP és SSTP lehetőségeket kínál azok számára, akik preferencia alapján szeretnének választani..

Az ExpressVPN lehetőséget nyújt a felhasználók számára, hogy akár 3 eszközt egyidejűleg csatlakoztassanak, és elfogultság nélkül minden felhasználó számára hozzáférést biztosít a 2000 szerverhálózathoz. Körülbelül 28 szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban, ez a szolgáltató támaszkodhat a Fuse TV televíziójára, tényleges helyétől függetlenül. Az ExpressVPN előfizetés olyan funkciókhoz is megnyitja Önt, mint például a split alagút, ahol eldöntheti, hogy mi kap VPN védelmet, és mi nem. A szolgáltatónak nincs korlátozása a szerverváltásra vagy a sávszélességre, és 99,99% -os rendelkezésre állási arányt biztosít a felhasználók számára. Az alkalmazás az összes fő platformon fut, de ha a telepítés során problémák merülnek fel, akkor szabadon vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati csapatával élő csevegésen vagy e-mailben éjjel-nappal bármikor. Vessen egy pillantást az ExpressVPN áttekintésre, hogy többet megtudjon a szolgáltatásról.

2. BulletVPN

Igazságtalan lenne, ha a BulletVPN-et nem vonnánk ebbe a listába, mivel kizárnánk az egyik legmegbízhatóbb VPN-szolgáltatást, különösen, ha tartalmat szeretnénk streamálni. A BulletVPN Észtországban található, ahol nem kötelező információt tárolni az ügyfelek böngészéséről, mint más „14 szem” régióban. A szolgáltatás szigorú nulla naplózási politikára vonatkozik, és lehetővé teszi további 3 eszköz hozzáadását az egyidejű csatlakozáshoz.

A BulletVPN kiszolgálói körülbelül 22 országban vannak, körülbelül 8 az Egyesült Államokban. Ez különösen a forgalom egyenletes eloszlása ​​szempontjából remek, azaz soha nem tapasztalhat semmiféle húzódást a kapcsolatokban, még akkor sem, ha egyszerre annyi felhasználó van online. A szolgáltatásnak van egy intelligens DNS-szolgáltatása is, amelyre támaszkodhat, ha a legnagyobb aggodalmadat a földrajzilag korlátozott webhelyek elérése jelenti. A BulletVPN alkalmazásnak is nagyon sovány elrendezése van, ahol mindent láthat, amelyhez hozzáférést vagy csípést igényel. Az alkalmazás kompatibilis a Windows, iOS vagy Android rendszert futtató platformok széles választékával, és van egy alkalmazás verziója, amelyet közvetlenül letölthet az útválasztóra. A szolgáltató által kínált további információkért tekintse meg a BulletVPN áttekintést.

3. NordVPN

Útmutatónk összefoglalása a panamai szolgáltatótól, amelyet üdvözöltek az online védelem terén elért haladásért, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek célja az adatok biztonságának megőrzése. A NordVPN hatóköre több mint 4000 szerverrel rendelkezik, körülbelül 1765-rel csak az Egyesült Államokban. Ez messze a legnagyobb gyűjtemény, amelyet láttunk, és amelyet hiteles szolgáltatás üzemeltet, és néhányuk optimalizálva a legjobb szolgáltatást nyújtja az Ön munkája alapján, akkor kiválaszthatja, hogy melyik kiszolgálót használja csatlakozzon a streaminghez, a nagy letöltésekhez, a torrenthez vagy az online játékokhoz.

A NordVPN szintén nagy biztonságot nyújt és 256 bites AES védelmet kínál a felhasználói forgalom titkosításához. Az olyan VPN-protokollok, mint az OpenVPN, L2TP / IPSec és PPTP, a felhasználók számára választhatók, bár az OpenVPN használata a legbiztonságosabb. A szolgáltatáshoz tartozik egy DoubleVPN szolgáltatás is, amely kétszer titkosítja a kapcsolatokat azáltal, hogy forgalmat átirányít két kiszolgálón, valamint a Cybersec szoftver biztosítja, hogy a böngészést ne szakítsa félbe a hirdetések vagy a rosszindulatú programok. A földrajzilag korlátozott alkalmazásokhoz való hozzáférés iránt érdeklődő felhasználók számára az NordVPN a SmartPlay szolgáltatást kínálja ingyenes Smart DNS proxy szolgáltatásként, és egy elhalványult szerverekből áll, amelyek célja a detektálás elkerülése azokban az országokban, ahol magas a cenzúra. Gondolod, hogy feliratkozol a NordVPN-re? Vessen egy pillantást a NordVPN áttekintésünkre, hogy pontosan tudja, mire készül majd.

Összegzés arról, hogy miként lehet a Fuse TV-t nézni az Egyesült Államokon kívül

A VPN használatával nem kell megvárnia, amíg visszatér az Egyesült Államokba, hogy megnézze kedvenc Fuse TV-műsorait. Mindaddig, amíg megbízható szolgáltatással feliratkozik, képesnek kell lennie arra, hogy bárhol tartózkodjon a tartalommal, anélkül, hogy aggódnia kellene a földrajzi korlátozások miatt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me