Hogyan nézze meg a HGTV-t az Egyesült Államokon vagy Kanadán kívül

A HGTV feloldásának feloldása az USA-n vagy Kanadán kívül

Hogyan nézze meg a HGTV-t az Egyesült Államokon vagy Kanadán kívül

A HGTV feloldásának feloldása az Egyesült Államokon kívül a VPN segítségével

Ha a Kanadán vagy az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz, akkor nem közvetíthetsz élő vagy igény szerint videofilmet a HGTV-n, még akkor sem, ha a kábel Feliratkozás. Ennek oka a földrajzi korlátozások, amelyek megakadályozzák, hogy az emigránsok külföldi utazásuk során figyeljék kedvenc streaming csatornáikat.

De ne aggódjon, van egy megoldás. A virtuális magánhálózat elmúlhat geo-blokkok által változó online helyét. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy másik szerverhez, és a forgalom meg fog maradni átirányított arra a hálózatra. Ön is kap egy új IP-cím hogy úgy tűnjön, mintha fizikailag valahol máshol lenne.

Más szavakkal, bármilyen szerverhez csatlakozhat az Egyesült Államokból vagy Kanadából és trükk HGTV azt gondolni, hogy valójában ott vagy.


Ezenkívül a VPN-k tartják távol az érdeklődőket az online tevékenységektől titkosító a forgalom. Ennek eredményeként nem kell aggódnia, hogy az internetszolgáltató figyeli minden mozdulatát.

A lépések

Az alábbiak szerint tettem a HGTV-t külföldről:

 1. Először feliratkoztam ExpressVPN, egy felső VPN szolgáltatás a nagy szerverhálózat és erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Kicsit drágább, mint más szolgáltatók, de megéri.
 2. Ezután elmentem a alkalmazásbolt az eszközön az alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez. Letöltheti közvetlenül a szolgáltató oldaláról is weboldal.
 3. Miután a telepítési folyamat befejeződött, kinyitottam az alkalmazást, bejelentkeztem és csatlakoztam egy szerverhez az MINKET (csatlakozhat a kanadai szerver).
 4. Ezután meglátogattam a HGTV webhelyet és bejelentkeztem a számlámra. Észrevettem, hogy a helymeghatározási hibaüzenetnek van eltűnt amikor rákattintottam játék a rejtett potenciál legújabb epizódjának streamingjére.
 5. Hozzáférést kaptam az összes HGTV műsorhoz külföldről.
 6. Ne feledje, hogy egy VPN feloldja a HGTV blokkolását, bárhol is van. azonban, továbbra is fel kell fizetnie a csatornára hogy megnézhesse kedvenc műsorait.

A legjobb VPN-k a HGTV külföldről történő feloldásához

Mint korábban említettem, azt javaslom, hogy prémium VPN-szolgáltatásokat használjon, mint például az ExpressVPN. Ingyenes VPN-k, mint például Szia hangzik csábítónak, de a szegény az ilyen márkák teljes teljesítményével kapcsolatban, hamarosan megbánja a döntését.

Először is, az ingyenes márkák nem használnak erős titkosítási protokollokat, és néha semmiképpen. Másodszor, tartják az internetes forgalom fülét és Add el a hirdetők számára. És végül: szervereik mindig is vannak lassú a nagyszámú felhasználó miatt.

Ezért nyugodtan gondolkodjon, és keressen egy olyan fizetett szolgáltatást, mint az ExpressVPN. Nagy kiterjedésű hálózattal rendelkezik 3000 szerver található 94 országban, köztük az Egyesült Államokban és Kanadában. A legerősebbeket is alkalmazzák titkosítási protokollok és hajtsa végre a nem naplózási politika. És övék 30 napos pénzvisszafizetési garancia lehetővé teszi, hogy egy hónapig tesztelje a szolgáltatást, mielőtt hosszú távra előfizet.

Vagy kipróbálhatja ezek egyikét alternatívák amely feloldhatja a HGTV külföldről történő feloldását.

Hogyan lehet HGTV-t nézni az Egyesült Államokon vagy Kanadán kívül az intelligens DNS-proxykkel

Az egyetlen másik lehetőség a HGTV külföldről történő feloldásához a Smart DNS proxy. Csak ez az eszköz átirányítások az URL-ek, amelyek felfedik a helyét, és elhagyják a forgalom fennmaradó részét ép. De lehet, hogy nem tetszik, ha rajongója az online adatvédelemnek, mert az nem elrejt az Ön IP-címe vagy titkosítani az internetkapcsolat.

Mégis, ha az egyetlen gond a streaming csatornák feloldása, az intelligens DNS a megfelelő választás az Ön számára. Az egyik beállításához kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 1. Iratkozzon fel egy jó szolgáltatásra a sok támogatott csatorna mint Unlocator.
 2. Telepítse manuálisan a készüléken. Ne aggódjon, a Unlocator számos útmutatót, kézikönyvet és videót tartalmaz, amelyek segítenek.
 3. Az intelligens DNS-proxyk nagyon jól működnek összeegyeztethető. Bármilyen eszközön beállíthatja őket, ideértve a iOS, Android, Smart TV, Apple TV, játékkonzolok, FireStick, PC, és több.
 4. Élvezze kedvenc HGTV műsorait nem számít hol vagy.

Ha az intelligens DNS-módszert választja, azt javaslom Unlocator. Ez a szolgáltatás több mint 200 csatorna elérését biztosítja, beleértve a HGTV, a HBO, a Hulu, az ITV, a BBC, az ESPN, a BT Sport és egyebek csatornáját. Még ingyenesen kipróbálhatja, köszönhetően 7 napos ingyenes próbaidőszak. 

A legjobb TV-műsorok a HGTV-n

 • Házvadászok
 • Rögzítő felső
 • Ingatlan testvérek
 • Hawaii élet
 • Flip vagy Flop
 • Menekülj a piacról
 • Tengerparti alkukeresés

Hogyan nézheted meg a HGTV csatornát bárhol – záró gondolatok

Ha csináld magad (DIY) show-kat, a HGTV egyszerűen kötelező csatorna. Csak arra az esetre, ha jelenleg a USA vagy Kanada, mindig igénybe veheti ExpressVPN, Unlocator, vagy más VPN és intelligens DNS-szolgáltatások a kedvenc csatornáinak feloldásához a világ bármely pontján.

Próbáltál már valaha külföldről elérni a HGTV-t? Ossza meg velünk tapasztalatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me