Hogyan nézze meg a szavazást Indián kívül

Hogyan oldhatja fel a Voot blokkolását az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Egyesült Arab Emírségekben, Új-Zélandon vagy bárhol másutt, Indián kívül? A Voot vitathatatlanul legnépszerűbb streaming szolgáltatás Indiában, és csupán másfél év szolgálatával a video on demand platformon még mindig nagyon sok várakozást vár. A streaming szolgáltatás a közelmúltban is átalakult, így a felhasználók még mindig megszokják az új identitást. A Vootnak sok terve van 2018-ra tervezve, kezdve a prémium szolgáltatás bevezetésével. A szolgáltatás azt tervezi, hogy a legfrissebb exkluzív tartalmat biztosítja prémium előfizetőinek, és elérheti a nemzetközi közönséget azáltal, hogy anyavállalatától, a Viacom 18 könyvtárától akár 50 000 órányi videót, valamint a jövőben elérhető TV-csatornákat biztosít. az egyes kulcspiacokhoz igazítva.


Hogyan nézze meg a szavazást Indián kívül

Hogyan nézze meg a szavazást Indián kívül

Voot Külföldön

Ha Ön egy diaszpórában élő indián, akkor valószínű, hogy viszket, hogy megkóstolja ezt az újszerű robbanásveszélyes tartalmat. Az egyetlen akadály, amelyet útjában találhat, az a tény, hogy a jelenlegi tartózkodási helyének internetszolgáltatói nem támogatják a Vooton keresztül streaming felhasználókat. Olyan hibát fog eredményezni, amely nyilvánvalóan kijelenti, hogy nem fog hozzáférni a webhelyhez. Itt van, amit kapsz:

„Egy lépéssel bővítjük egymást. Ahogy híresek vagyunk abban, hogy tudjuk, mennyire szívesen fogyaszt tartalmakat, keményen dolgozunk, hogy biztosítsuk a megérdemelt szórakoztatást. Addig csak Indiában érhetők el. Legyen naprakész, és felvesszük Önnel a kapcsolatot, amikor elérhetők leszünk az Ön országában. ”Voot hibaüzenet

Ez egy olyan akadály, amely megkerülhető, de csak akkor, ha tisztában van a megvalósításhoz megfelelő megoldással. Röviden: be kell szereznie egy indiai IP-címet ahhoz, hogy külföldön megnézhesse az indiai csatornákat, például a Voot, a SonyLiv és a Hotstar.. 

A VPN használata a Voot blokkolásának feloldásához Indián kívül

A VPN-szolgáltatás felhasználható azokra a korlátozásokra, amelyekkel szembesülhet, amikor Indián kívülről érkezik a Voothoz, mert ha megbízható szolgáltatónál jelentkezik be, a kapcsolat titkosítva lesz. Ez azt jelenti, hogy elrejtheti azokat a tevékenységeket, amelyeket online végzett. Mindezt elrejtheti az internetszolgáltatójától, valamint bármely más féltől, amely szeretné tudni, hogy mire készül az interneten. Senki sem tudja kitalálni, hogy mire készül online, mert a titkosítás a távoli szerverhez való csatlakozást nyújtaná.

A VPN-szolgáltatásra való feliratkozás azt is jelenti, hogy azután online névtelenné válik. Ha csatlakozik egy távoli szerverhez, az IP-címe azonnal megváltozik a helyét tükröző ténylegesről egy virtuálisra, amely a távoli szerver helyét mutatja a tényleges helyként. Ebben az esetben az Indián kívüli Voothoz történő csatlakozás azt jelenti, hogy feliratkozik egy olyan szolgáltatóra, amelynek Indiában székhelye van szervere. Amint ez megtörténik, bárhonnan a világon hozzáférhet a Voothoz.

Rengeteg olyan szolgáltató áll rendelkezésre, akik azt állítják, hogy olyan szolgáltatást kínálnak, amelyben megbízhat, annak ellenére, hogy nem rendelkezik az ilyen szintű szolgáltatás nyújtásához szükséges infrastruktúrával. Sokan közülük ismert, hogy hirdetik, hogy szolgáltatásuk ingyenes, annak érdekében, hogy nagyszámú gyanútlan felhasználót vonzhassanak rendszerükbe. A legtöbb ilyen ingyenes szolgáltató általában az, hogy végül nyilvántartást készít az Ön böngészési tevékenységeiről, és eladja a naplókat harmadik fél cégeinek. Ők ismertek arról is, hogy bosszantó hirdetéseket és spam-e-maileket bombáznak téged, amelyekben biztosak vagyunk abban, hogy nem.

Hogyan érhetünk el Voot-t az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Indián kívül a VPN segítségével

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál; amelynek kiszolgálói vannak Indiában.
 2. Töltse le és telepítse a küldött linkben található VPN alkalmazást.
 3. Akkor, csatlakozzon egy indiai VPN szerverhez, amely megad egy indiai IP-címet
 4. Csak annyit kell tennie, hogy ellátogat a Vootba, és figyelte az összes kívánt indiai tartalmat.

A legjobb VPN-ek a Voot feloldásához Indián kívül

A Voot blokkolásának feloldásához a világ bármely pontján annyit kell tennie, hogy feliratkozik egy legfontosabb VPN-szolgáltatásra Indiában. Annak érdekében, hogy segítsen a döntés meghozatalában, néhány kipróbált és bevált szolgáltatót már felsorakoztatottunk, amelyek biztosak vagyunk abban, hogy elegendőek vagyunk ahhoz, hogy biztonságban maradjunk, amikor online.

1. ExpressVPN

Az iparágban közel egy évtized óta az ExpressVPN már ismertté nyilvánította magát, mint a piac legmegbízhatóbb VPN szolgáltatását. A szolgáltató székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, és számos díjat nyert, amelyek megerősítik pozícióját az első számú online biztonsági szolgáltatóként. A szolgáltatás jól ismert kivételes ügyfélszolgálatáról, valamint a könnyen használható VPN-ről, amelyet az első felhasználók szem előtt tartásával fejlesztettek ki. A szolgáltató mintegy 2000 szervert működtet, amelyek mindegyike jól eloszlik a világ különböző országai között, beleértve Indiát is. Az ExpressVPN az összes fő VPN-protokollt (OpenVPN, PPTP, IPSec és L2TP) kínálja ügyfelei számára, és lehetővé teszi minden előfizető számára, hogy akár 3 egyidejű eszközt csatlakoztasson egy fiókhoz. Miután regisztrált, megígérte egy olyan kapcsolathoz, amely nem tartalmaz naplókat, és nincs korlátozva a használni kívánt sávszélesség. A szolgáltatás lehetővé teszi a kiszolgálók cseréjét annyiban, amennyit csak akar, és ha úgy dönt, hogy a különféle lopakodó kiszolgálóikat választja, akkor szinte lehetetlen, hogy még a legszorosabb Internet-korlátok is kiderítsék, hogy VPN-t használnak. . Tekintettel az ExpressVPN előfizetésének valamivel magasabb költségeire, jó ötlet lehet, ha iratkozzon fel a 30 napos pénz-visszafizetési garancia ajánlatára, hogy mindent első kézből kipróbáljon..

2. IPVanish

Nem sok szolgáltató birtokolja az összes szervert, mint az IPVanish. A szolgáltató 1000+ szerverét közvetlenül felügyelik és ellenőrzik a floridai székhelyükön, ami azt jelenti, hogy nem kell konzultálniuk más gyártókkal, ha valami rosszra fordul. Szerény szerverhálózatuk akár 40 000 IPS-t is igénybe vehet, és ők is ismertek a leggyorsabb kiszolgálók között, amelyekhez csatlakozhatnak. Az egyszerű online játékosok inkább a szolgáltatást részesítik előnyben, mivel nem tapasztalnak semmiféle késést, összehasonlítva azzal, ami általában más szolgáltatókkal történik. Az IPVanishről ismert, hogy jól integrálódik Kodi-val. Ez lehetővé teszi a tartalom közvetítését a legnépszerűbb Kodi kiegészítőkön keresztül, és feloldhatja a Voot szolgáltatás letiltását bárhonnan. Ha viszonylag sok olyan eszköz áll rendelkezésére, amelyet VPN-en keresztül szeretne védeni, akkor valószínűleg ezt a szolgáltatót látja úgy, hogy nagyon felhasználóbarát felhasználónként akár 10 egyidejű kapcsolatot is elérhet. Említésre méltó az IPVanish VPN alkalmazás is. A szolgáltató ennek a zöld témájú szoftvernek a verzióját használja, amelynek különféle verziói állnak rendelkezésre letöltésre. A Windows, iOS, Mac OS, Linux és Android alapú eszközökön bármilyen probléma nélkül képes futtatni. Az IPVanish egyedülálló 7 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, amely lehetővé teszi a szolgáltatás kipróbálását a végső döntés meghozatala előtt.

3. NordVPN

A listánkat lezárva van egy NordVPN, egy panamai székhellyel rendelkező szolgáltató, amely híres kettős titkosítási funkciójáról. A szolgáltatók által kiválasztott 4000 vagy több szerver azt jelenti, hogy az ügyfelek számára lehetővé teszi az adatok továbbítását az egyik helyett két szerveren keresztül, ezáltal javítva az adatok titkosításának szintjét. Ez nem az egyetlen előny, amelyet a felhasználók kapnak, ha ilyen nagy hálózatot bocsátanak rendelkezésre. Az NordVPN előfizetők azt is választhatják, hogy melyik szerverhez csatlakozzanak egy speciális szerverlistából, ahol a szerverek a teljesítményre vannak optimalizálva. A listán szereplő ezeket a kiszolgálókat a legjobb sorrendbe sorolják az online játékok, torrentok, fájlok letöltése és streaming szempontjából. Függetlenül attól, hogy mire készülsz online, a NordVPN garantálja, hogy egyetlen böngészési rekordot sem fogják megtartani a nulla naplózás irányelvein. A szolgáltatás akár 6 egyidejű csatlakozást is lehetővé tesz, és mind az öt alagút-protokollt választhatja. Az NordVPN képes felszabadítani a Voot indián kívüli országaiból. Prémium szolgáltatásaik mintavételéhez azonban regisztrálnia kell a 30 napos pénzvisszafizetési garanciát.

Összefoglaló arról, hogyan lehet felszabadítani a Voot Indián kívüli verzióját

Nincs ok arra, hogy ne hagyjon ki egy Voot által kínált sorozatból és filmből. Indián kívüli tartózkodás már nem akadálya, mindaddig, amíg tudod, melyik VPN-szolgáltatást kell előfizetni. Számíthat ExpressVPN, IPVanish vagy NordVPN számokra, hogy feloldja az Ön számára a Voot Indián kívüli blokkolását.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map