Hogyan nézzük meg a CW TV-t az Egyesült Királyságban 4 egyszerű lépésben

Hiányoztam három epizódot Szépség és a geek míg az Egyesült Királyságban voltam az Edinburgh-i Fesztiválon. Az esemény napközben zajlik, míg az éjszakai idő tökéletes a felzárkóztatáshoz. Nem számít, hányszor kézi úton újra beléptem a CW TV webhelyére a keresőmotorban, egy felbukkanó hiba folyt:az engedélyezési korlátozások miatt ez a tartalom csak az Egyesült Államokban érhető el. ” Tehetetlenül éreztem magam, hogy miként közvetíthetem kedvenc műsoromat a londoni hotel hálószobájából. És egy fiú örültem annak, hogy VPN-re és intelligens DNS-re találkoztam. Kicsit megtudja miért.


Hogyan nézhetem a CW TV-t az Egyesült Királyságban

Hogyan nézhetem a CW TV-t az Egyesült Királyságban

A CW TV ventilátor-központú olyan műsorokhoz, mint például  Amerika következő top modellje és a tini megüt Pletykafészek. Mindezeket szeretném közvetíteni az Egyesült Királyságban tartózkodásom alatt. Bár a CW TV az Egyesült Államokra korlátozódik, kétféle módszert fedeztem fel, amelyek megkerülhetik ezeket a korlátozásokat, és hozzáférést biztosíthatnak a CW TV-hez az Egyesült Királyságban.

CW TV nézése az Egyesült Királyságban VPN használatával

Ön nincs szükség előfizetésre vagy jelszóra a CW TV-n sugárzott legfrissebb epizódok közvetítéséhez, de igen az USA-ban kell lennie hogy ez megtörténjen. Tőlünk kell töltenie az alkalmazás letöltését és telepítését. Ezután közvetítheti a Riverdale, a Fekete Villám, A Flash, a Jane The Virgin, a Supergirl, a DC Holnap legendái, az iZombie, a Supernatural, a 100, a nyíl, a Crazy Ex-Girlfriend, az The Originals és még sok más sorozatot. Ha nem az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor a show-k egyikét sem teheti elérhetővé.

Ezeknek a sorozatoknak, show-knak és műsoroknak az Egyesült Királyságban történő megszerzése, úgy kell tenned, mintha az Egyesült Államokban lennél. A VPN segíthet ebben. Amikor csatlakozik az internethez, és megpróbálja küldeni a CW TV-t külföldön, a tartalomszolgáltatók felismerik az USA-n kívülről érkező IP-címet. Ez nem lehet neked jó, mivel a hozzáférést azonnal megszüntetik. Meg kell próbálnia a hozzáférést egy Amerikai IP-cím, és egy amerikai IP-t kell megszereznie a speciális VPN eszközzel. Ha csatlakozik egyhöz, eljutsz a következőhöz: cserélje le jelenlegi IP-címét egy amerikai címre. Csak akkor válik elérhetővé a CW TV és más amerikai csatornák.

A CW TV feloldása – lépések

Csak kövesse az alábbi utasításokat, és készen áll a tengerentúli tartalmak feloldására:

 1. Kutatás ExpressVPN, majd iratkozzon fel vele.
 2. Következő, töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a CW TV streaming készüléken.
 3. Navigáljon az alkalmazáson keresztül. Vizsgálja meg a kiszolgálókat.
 4. Keressen egy amerikai szervert, és csatlakozzon hozzá amerikai IP-cím megszerzése érdekében.
 5. Most már tudod végül streaming CW TV az Egyesült Királyságban hibaüzenetek fogadása nélkül.

A legjobb VPN a CW TV számára

Van egy ok, amiért ajánlom ExpressVPN, valójában megteszi ezeket az okokat. A társaság annyira jó, hogy néhány perc múlva megnéztem a Szépséget és a Geert, és csatlakoztam a szolgáltatásaihoz. Ez azt jelenti, hogy ennek a szolgáltatónak van nagy sebességű és optimalizált szerverek az Egyesült Államokban. Sok földrajzi területet fed le ezt a társaságot azzal az előnnyel állítja elő, hogy a felhasználóknak könnyű lesz csatlakozni egy olyan VPN-kiszolgálóhoz, amely a legmegfelelőbb.

Végül eljutunk a geo-blokkoló képességhez, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen megkerüljék a földrajzi korlátozásokat. Az 24 órás ügyfélszolgálat és 30 napos pénzvisszafizetési garancia ezenkívül vonzóvá teszi ezt a szolgáltatót az online fogyasztók szemében. Itt található egy táblázat a többi szolgáltatótól, ha kipróbálni akarta az ExpressVPN-en kívüli valamit.

Hogyan nézhetjük meg a CW TV-t az Egyesült Királyságban intelligens DNS-proxy segítségével

Az intelligens DNS ez a kifinomult és fejlett technológia, amely internetet biztosít a felhasználók számára a blokkolt tartalom feloldásának lehetősége és megkerülni a korlátozásokat. Ha csak annyira biztonságos lenne, mint egy VPN, akkor ismét túl jó lenne, hogy igaz legyen. Mit értek azzal, hogy nem biztonságos? Nos, lássuk. Az intelligens DNS nem titkosítja az Ön adatait, nem változtatja meg IP-jét, és nem tesz online névtelenné. Tehát jobb, ha nem keres intelligens DNS-előfizetéssel adatvédelmet és online biztonságot. Ehhez van VPN-je.

Az intelligens DNS-nek egyetlen célja lehet megkerülve a földrajzi korlátozásokat, és elég gyors ezt megtenni – főleg azért, mert nincs szó titkosításról. Az intelligens DNS-proxy részben működik a földrajzi helyzet meghatározásához szükséges forgalom átirányítása táthatol a DNS-kiszolgálókra. Akkor eljutsz megkerülni a korlátozásokat és feloldja az anyagot amit nem található meg az Ön országában. Az Ön által használt intelligens DNS-proxy határozza meg, hogy mit tilthat fel.

Használjon intelligens DNS-t az Egyesült Államokon kívüli CW-TV feloldásához az alábbi lépések végrehajtásával: 

 1. Nézze meg az Unlocator szolgáltatásait és iratkozzon fel a 7 napos ingyenes próbaverzióra.
 2. Most, kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatót az intelligens DNS konfigurálása az adatfolyam-eszközön.
 3. Menj tovább a CW TV-hez vagy indítsa el az alkalmazást a készüléken.
 4. Kijön valakivel CW televízió bárhonnan az Egyesült Királyságban.

Unlocator „s 7 napos próbaverzió nem olyan hosszú, de lehet, hogy néhány felhasználó számára elegendő. Néhány teszt azonban kimutatta, hogy a legjobb intelligens DNS-proxy szolgáltatás ott van a Unlocator. Semmilyen szolgáltatás vagy csatorna nem marad blokkolva ezzel az intelligens DNS-sel, tudva, hogy ez 220 csatorna feloldása.

Hogyan nézhetem a CW TV-t az Egyesült Királyságban

Nem fogadta el a tegnap esti epizódot, mert nem voltál az USA-ban? Nézze meg most ingyenesen az Egyesült Királyságban a CW TV-n, VPN vagy Smart DNS segítségével. Mindkét eszköz segítségével felveheti az összes kívánt epizódot, teljesen figyelmen kívül hagyva a tényleges helyét. Szóval mit fogsz választani? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map