Hogyan szerezhet be ausztrál IP-címet Ausztrálián kívül

Hogyan szerezzünk egy ausztrál IP-címet Ausztrálián kívül? Az ausztrál IP-címnek számos előnye van, különösen, ha egy ausztrál ember él az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Új-Zélandon, Kanadában vagy bárhol másutt külföldön. Abban a pillanatban, amikor elhagyja az Ausztrália határait, elveszíti ausztrál szellemi tulajdonjogát, amelyre feltétlenül szüksége van, ha nincs az országban. A szülővárosi IP fenntartása hozzáférést biztosít az összes kedvenc ausztrál csatornához, szolgáltatáshoz és webhelyhez, mintha még mindig ott tartózkodnál..


Hogyan szerezhet be ausztrál IP-címet Ausztrálián kívül

Hogyan szerezhet be ausztrál IP-címet Ausztrálián kívül

Noha az ausztrál IP-cím megszerzésére számos módszer és módszer létezik, a leghatékonyabbnak virtuális magánhálózaton keresztül kell történnie. A VPN képes elrejteni az Ön IP-címét oly módon, hogy azonosíthatatlanná váljon online, és semmi nem nyerhető vissza Önnel. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan szerezhet ausztrál IP-címet a világ bármely pontjáról. Ha kész, akkor ausztrál TV-csatornákat, mint például a 7. csatorna, a 9. csatorna, a Stan, a 10. csatorna, az ABC iView, az Optus és az SBS, bárhol a világon bárhol átviheti..

Szerezzen be egy ausztrál IP címet VPN használatával

Az összes ausztrál tartalom földrajzilag korlátozott tengerentúli, és ha nem rendelkezik ausztrál IP-vel, akkor külföldön nem fog hozzáférni. Az Ön IP-címét használják a tartózkodási hely meghatározására. Tehát minden olyan látogató, aki olyan IP-t használ, amely nem Ausztráliából származik, megszűnik. A virtuális magánhálózat vagy VPN nagyszerű módja az adatok titkosításának és a biztonság elérésének, de nagyon hasznos az IP-cím elrejtésében. Szolgáltatója IP-t rendel hozzá az internetkapcsolathoz, és ez az IP felfedi a helyét. Tehát csak annyit kell tennie, hogy megszabadul az IP-címtől, amely közted és a Foxtel Now és a Netflix Australia között áll.

  1. Iratkozzon fel VPN-lel, amelynek legjobb az ExpressVPN.
  2. Töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a számítógépére, Mac-re, Android-ra vagy iOS-eszközére.
  3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be.
  4. Válasszon egy ausztrál szervert és csatlakozzon hozzá.
  5. Ellenőrizze IP-címét egy olyan webhelyen keresztül, mint a WhatIsMyIP.network, hogy megbizonyosodjon a változásról.
  6. Mostantól szörfözhet az interneten ausztrál IP-címével, mintha Ausztráliában található.

ExpressVPN egy biztonságos és gyors VPN-szolgáltatás, amely magában foglalja az összes biztonságos működéshez szükséges szolgáltatást. Az ExpressVPN segítségével bármilyen szerverhelyre csatlakozhat, és bárhol megkeresheti az internetet anélkül, hogy el kellene adnia az IP-jét. Vannak más szolgáltatók is, amelyek ausztrál IP-t biztosíthatnak Önnek, feltétlenül ellenőrizze őket az alábbi táblázatban. Az ausztráliai legjobb VPN-ek mélyreható elemzéséhez olvassa el ezt az áttekintést.

Miért van szüksége ausztrál IP-re?

Hozzáférés a földrajzi korlátozásokhoz

Ön az ausztrál állampolgár az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban stb. Él, és otthonról kíván hozzáférni ausztrál weboldalakhoz. Az ausztrál IP megszerzése az egyetlen módja annak, hogy megkapd. Becsapni kell azt a weboldalt, amelyhez megpróbál hozzáférni, megmutatva, hogy szinte Ausztráliában található. A VPN ezt megteheti.

Használja ki az alacsonyabb árakat

Online vásárlás esetén a webhely nyomon követi számítógépének IP-címét. Az árak a helyétől függően változnak. Ha az online üzlet Ausztráliában található, és az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor többet kell fizetnie, mint amit az elem / termék megér. Ennek köze van a területi hozzáférési korlátozásokhoz. Ha azonban van ausztrál IP-címe, akkor nem kellene megfizetnie ezeket a díjakat, és a terméket alacsonyabb áron kapja meg, mint amit felszámítottak..

Kezelje vállalkozásokat

Tegyük fel, hogy Ön egy internetes vállalkozó, aki lépést szeretne tartani a marketing kampányaival és az ausztráliai vállalkozásokkal. Ha Ausztrálián kívül tartózkodik, akkor nem fog hozzáférni a szülővárosában található webhelyekhez vagy szolgáltatásokhoz. Ausztrál IP nélkül, mindent várakozással kell tennie, amíg vissza nem jön vagy VPN-t nem használ.

Szerezzen egy ausztrál IP-t

Az IP-cím megszerzése még soha nem volt ilyen egyszerű VPN-sel. Csak egyetlen érintéssel egyetlen világszerte bármely szerverhez csatlakozhat, és megszerezheti annak IP-jét. Más IP-cím birtoklása akkor hasznos, ha Ön blokáddal szembesül, vagy ha jobban szeretne magát megszerezni. Egy ausztrál és alapvetően bárki más állampolgár a világ bármely részéről megváltoztathatja szellemi tulajdonjogait egy nagyobb cél érdekében. A VPN-sel természetesen ez teljesen lehetséges és kezelhető. Van több oka annak, hogy miért változtathatja meg IP-jét? Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me