Hogyan szerezzünk amerikai IP-címet az USA-n kívül?

Lehetséges, hogy kap egy amerikai IP-címet a Netflix számára és a hasonlókat Kanada, Egyesült Királyság, Mexikó, Ausztrália vagy máshol külföldön? A válasz igen’. Megváltoztathatja IP-címét, és akár az Internet forgalmat is titkosíthatja. Csak egy VPN szolgáltatásra van szüksége. Miután elkészült, a világ bármely pontjáról közvetítheti kedvenc amerikai TV-csatornáit és műsorait. A VPN a virtuális magánhálózatot jelenti, és az összes beállítása egyszerűbb, mint gondolnád. Az alábbi oktatóanyagban megmutatom, hogyan szerezzen amerikai IP-címet az Egyesült Államokon kívül a VPN segítségével.


Hogyan szerezzünk amerikai IP-címet az USA-n kívül?

Hogyan szerezzünk amerikai IP-címet az USA-n kívül?

Hogyan szerezzünk amerikai IP-címet az USA-n kívül – útmutató

A VPN alkalmazás alapvetően egy „Amerikai IP-cím-generátor”. Ha amerikai VPN-címet szeretne külföldön megszerezni a VPN használatával, egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Először jelentkezzen be egy VPN-szolgáltatónál, amelynek VPN-kiszolgálói vannak az Egyesült Államokban. Az ExpressVPN jó példa.
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
 3. Ezután indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 4. Most csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez.
 5. Végül lépjen tovább a WhatIsMyIP.network oldalra, és ellenőrizze IP-címét.
 6. Sikeresen elrejtette IP-címét, és most úgy tűnik, hogy inkább egy amerikai IP-címet használ az interneten böngészve.

A kívánt folyamatot bármikor megfordíthatja. Ha online akar megjelenni a valódi IP-cím használatával, egyszerűen válassza le a VPN-kapcsolatot.

A legjobb VPN amerikai IP-címhez

Számos VPN-szolgáltató használhatja az IP-cím megváltoztatását. Azokra a VPN-ekre kell figyelnie, amelyek sok VPN-kiszolgálóval rendelkeznek az Egyesült Államokban. Itt állnak a legjobb VPN-szolgáltatók, amelyekkel amerikai IP-címet szerezhet külföldön.

ExpressVPN

ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigetek. Szerverválasztéka akár 2000 szervert is tartalmaz világszerte, köztük 20 helyet az Egyesült Államokban. El sem tudod képzelni, milyen könnyű megszerezni amerikai IP-címet ezzel a VPN-szolgáltatóval.

Ezen felül az ExpressVPN 256 bites AES titkosítással védi az eszközét és a személyes adatait. Ha bármilyen bajba kerül az ügyféllel való együttműködés során, élő üzenetküldés útján veheti fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati csoportjával, és gyorsan válaszolnak.

Használhatja az ExpressVPN-t nagyon cenzúrázott országokban, és ez csak nagyon jól fog működni. Támogatja az 5 egyidejűleg csatlakoztatott eszközt is. Ami a biztonsági protokollokat illeti. választhat az OpenVPN, SSTP, PTPP, L2TP / IPSec, valamint az IKEv2 között.

A szolgáltatás szigorú nulla naplózási politikát is alkalmaz, amely nagyon jó azok számára, akik ápolják az online adatvédelmet. Ha többet szeretne tudni, görgessen egy kicsit tovább:

 • Jól működik a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime programmal.
 • Lángoló gyors kiszolgálók.
 • Élő chat támogatás
 • AES-256 titkosítás.
 • Szigorú bejelentkezési szabályok.
 • 2000+ szerver az egész világon.
 • Három eszköz egy előfizetés alatt.

NordVPN

NordVPN sok szolgáltatást kínál, miután feliratkozott a szolgáltatásra. Fokozza a biztonságot magas szintű titkosításokkal. Nem is említve, hogy lehetővé teszi, hogy egy szerver helyett két szerverre csatlakozzon. A dupla VPN a neve, és a forgalom kétszeri titkosítása az, amit csinál. Biztonságosabb vagy, mint valaha.

Ez a VPN kiszolgálók széles skálájával rendelkezik a világ minden tájáról. Ez lehetővé teszi a regionális korlátozások megkerülését és a csatornák százai elérését, függetlenül attól, hogy hol lakik. Ezenkívül néhány szervert optimalizáltak a meghatározott feladatok elvégzésére. Nagyon gyors és biztonságos kiszolgálókat talál streaming, torrent és online játékok számára. Ezen kívül a NordVPN 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Mostantól kihasználhatja a VPN-kapcsolat előnyeit, és egy előfizetés alatt megoszthatja fiókját 5 másik felhasználóval. Tudjon meg többet az NordVPN-ről alább:

 • Nincs naplózási politika.
 • A legfontosabb biztonsági protokollok felett.
 • Több mint 5000 szerver.
 • 6 egyidejű csatlakozás.
 • 30 napos készpénz-visszafizetés.
 • Dupla VPN.
 • Intelligens DNS szolgáltatás.
 • 24/7 csevegési támogatás.

BulletVPN

Tetszik egy VPN BulletVPN az eszköz online élményét más szintre hozza. Korlátlan kapcsolatot fog kapni kiváló biztonsági protokollokkal, amelyek közül néhány nem található a listánkban szereplő többi szolgáltatónál. Csodálatos sebessége, amely megkönnyíti mindenkinek, aki online tartalmakat próbál meg tölteni, fájlokat tölteni vagy online játszani.

Az egyetlen hátrány az, hogy nem tartalmazza a kiszolgálóinak olyan sok szerverét. Szétoszlik őket 30 országban. Ez a többihez képest elég kicsi. De hé, ez még mindig új. Ideje fokozni a játékot. Olvassa el előre és tudjon meg többet:

 • Nincsenek naplók.
 • Támogatja a PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 és IKEv2 protokollokat.
 • A gyilkos kapcsoló.
 • Intelligens DNS szolgáltatás.
 • Szerverek 30 különböző országban.
 • Korlátlan sávszélesség.

SurfShark

Ez az új VPN, amely megmutatja a régieknek, hogy ez történt. Minden újoncnak időre van szüksége annak bizonyítására, hogy érdemes óriások közé tartozni. Ez azonban nem sok. Csak arra van szüksége, hogy megmutassa tulajdonságait, és az emberek csak beleszerettek. SurfShark légmentesen működő adatvédelmi funkciókkal rendelkezik, valamint egy egyszerű, könnyen használható alkalmazással kezdőknek. Adjon hozzá széles kiszolgálót és korlátlan egyidejű kapcsolatot, így erős VPN-riválisa lesz magának. Láthatja, miről beszélek, amikor megnézem annak jellemzőit:

 • Katonai biztonsági jellemzők.
 • Csodálatos sebesség.
 • Korlátlan eszközkapcsolatok.
 • P2P és Torrenting támogatás.
 • Együttműködik a Netflix-kel és a BBC iPlayer-rel.
 • Szerverek legalább 50 országban.

Hogyan változtassuk meg az IP-címet az USA-ra – Előnyök:

A földrajzi korlátozások megkerülése

A legtöbb streaming szolgáltatás csak az Egyesült Államokban érhető el. Ide tartoznak az American Netflix, a Hulu, a HBO GO, az ABC GO, a DirecTV, a Sling TV és még sokan mások. Ha külföldön él egy külföldön, akkor valószínűleg csak a helyi streaming csatornákat próbálta streamrel továbbítani, hogy olyan földrajzi hibát kapjon, amely azt állítja, hogy nem tudja megnézni azt a csatornát abban az országban, ahol jelenleg lakik. A VPN egy tökéletes eszköz a földrajzi hamisítás, azaz olyan csatornák feloldása, amelyek általában nem állnak rendelkezésre ott, ahol él.

Kerülje az áramszünetet

Az amerikai sport rajongó évek óta szenved az áramszünetek miatt. Az áramszünet korlátozásai azt jelenti, hogy nem továbbíthatja kedvenc MLB, NFL, NHL, MLS vagy NBA csapatait, mivel a játékot a helyi kábelszolgáltató közvetíti. Az ilyen áramkimaradások elkerülése érdekében a VPN használatával becsaphatja az amerikai sport streaming csatornákat, amelyek jelenleg olyan államban vannak, ahol a játékot nem fedik le..

Növelje az online adatvédelmet

Akár tudod, akár nem, a Google, a Facebook, a helyi önkormányzat és még az internetszolgáltató is folyamatosan figyeli, mit csinál online. Ez magában foglalja a használt eszközöket, a meglátogatott webhelyeket és a letöltött fájlokat. VPN használatakor titkosítani kell az összes internetes forgalmat. Tehát tartsa távol a kíváncsiskodó szemét.

Az IP-cím megváltoztatása az USA-ba a VPN segítségével

Az amerikai IP-cím megszerzésének teljes folyamata nem lehet hosszabb, mint 5 perc. Miután telepítette a VPN alkalmazást az eszközére, másodpercek alatt a világ bármely pontjára megváltoztathatja IP-címét. Ha további információt szeretne kapni a legfontosabb VPN-kről, akkor amerikai IP-címet szerezhet, feltétlenül ellenőrizze az Egyesült Államok legjobb VPN-je.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me