Hogyan szerezzünk brazil IP-címet Brazílián kívül

Hogyan szerezzünk brazil IP-címet külföldön? Brazília Latin-Amerika legnagyobb országa, ahol 200 millió lakos él, ezek közül három millió külföldön él. Brazília lakosságának körülbelül 66% -a használta az internetet az elmúlt évben a közösségi média intenzív használata miatt. Az internetet használó brazilok 90% -a hetente átlagosan 26 órát tölt. Most azoknak, akik Brazíliában élnek, nincs probléma hozzáférni a helyi csatornákhoz, mint például a GloboTV vagy a brazil telenovelák, miközben a külföldön élő lakosok.

Brazilain IP-cím nélkül az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Spanyolországban, az Egyesült Államokban, Mexikóban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Ausztráliában élő brazil emigránsok nem nézhetnek olyan csatornákat, mint a Globo vagy a PFC. Ahhoz, hogy ilyen csatornákat külföldön nézhessenek, szükségük van egy brazil IP-címre, amelyet VPN-en keresztül lehet megszerezni. A VPN megváltoztathatja IP-jét, és lehetővé teszi számukra az összes földrajzi korlátozás megkerülését. Az alábbi útmutatóban megismerheti, hogyan lehet nagyobb brazil IP-t szerezni Brazíliában.

Hogyan szerezzünk brazil IP-t külföldre?

Hogyan szerezzünk brazil IP-címet Brazílián kívül

Hogyan szerezzünk egy brazil IP-t egy VPN használatával

A külföldön élő brazilok számára a legjobb módja egy VPN-en keresztüli IP-cím megszerzése. A virtuális magánhálózat összekapcsolja az eszközt az egyik kiszolgálójával, biztonságos online kapcsolatot teremtve. A VPN használata lehetővé teszi egy brazil IP-cím megszerzését Brazílián kívül, és az összes, az interneten vagy az interneten keresztül továbbított adat biztonságát. Miután megszerezte a VPN alkalmazást, képes lesz arra, hogy csatlakozzon a választott ország szerveréhez. Ezt követően megkapja a szerver IP-címét, így jogosulttá válhat az adott ország tartalmának elérésére. További információ a legjobb VPN Brazíliában pont itt. Egyszerűen kövesse ezeket a lépéseket egy brazil IP-cím megszerzéséhez a világ bármely pontján:

  1. Iratkozzon fel VPN-lel, amelynek legjobb az ExpressVPN.
  2. Töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a számítógépére, Mac-re, Android-ra vagy iOS-eszközére.
  3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be.
  4. Válasszon egy brazil szervert, és csatlakozzon hozzá.
  5. Ellenőrizze IP-címét egy olyan webhelyen keresztül, mint a WhatIsMyIP.network, hogy megbizonyosodjon a változásról.
  6. Mostantól szörfözhet az interneten brazil IP-címével, mintha Brazíliában található.

Meg kell találnia egy olyan VPN-t, amely rendelkezik brazil szolgáltatásokkal, elég sávszélességgel, így dadogás és megszakítások nélkül továbbíthatja a brazil tartalmat.. ExpressVPN a legjobb VPN a feladathoz. Ennél a szolgáltatónál nincs ISP-szolgáltatás fojtása és a sávszélesség korlátlan. Ha meg akarja vizsgálni a többi szolgáltatót, akkor feltétlenül nézze meg az alábbi táblázatot.

Miért van szüksége egy brazil IP-re?

Frusztráló lehet, ha nem tud bejelentkezni a szülővárosi tartalomba. Az a tény, hogy elveszíti országának IP-címét, amikor elhagyja az országot, hátrányai vannak, azonban van mód arra, hogy visszaszerezze. Tehát ha Brazílián kívül él, akkor megérti az IP-cím szükségességét ott, ahol van. A VPN használatával Brazíliában IP-címmel csatlakozhat az internethez, és a világ bármely pontjáról hozzáférhet csak a Brazília számára elérhető webhelyekhez és szolgáltatásokhoz. Így van szüksége egy brazil IP-re:

Hozzáférés a brazil tartalomhoz

Ha olyan tévéműsorokat szeretne nézni, mint az Avenida Brasil és a The Mechanism, Brazílián kívülről, meg kell változtatnia IP-címét. A csatornának vagy webhelynek, amelyhez hozzáférni próbál, a Brazíliából származó IP-t kell felismernie, különben a szolgáltatásaihoz való hozzáférést megtagadják.

Tökéletes a nyelv

A brazil ékezetes akcentus tökéletesítésének legjobb módja az, ha belemerül a 100% -os brazil tévéműsorba (elsősorban a Carioca és a São Paulo ékezetes). Ahhoz, hogy ezt megtegye, hozzáférnie kell a helyi tartalomhoz. És ehhez feltétlenül szüksége van egy brazil IP-címre.

Névtelenség

Az IP-cím megváltoztatása nagyon biztonságos lehet. Nem kell aggódnia az online tevékenysége miatt, mert senki sem fogja tudni, hogy te te vagy. Nem a brazil IP-k felelnek azért, mert kezdetben más IP-vel rendelkeznek, ami lehetővé teszi ezt a névtelenséget.

Vállalkozást vezetni

Ha otthoni vállalkozást vezet Brazíliában, akkor nem fog hozzáférni a helyi alapú webhelyekhez és szolgáltatásokhoz. Szüksége lesz VPN-re ahhoz, hogy a jelenlegi IP-címét brazil helyettesítse, hogy az üzleti ajánlatokat hatékonyan kezelhesse országon kívül..

Szerezzen egy brazil IP-címet

A VPN olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a tengerentúli IP-cím Brazíliában elérhetőre váltását. A VPN segítségével élvezheti az összes brazil televíziós állomást, amely az interneten elérhető, anélkül, hogy bármilyen hibával szembesülne. Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk, melyik VPN-szolgáltató segített hozzáférni a brazil tartalmakhoz külföldön.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me