Hogyan szerezzünk indiai IP-címet külföldön?

Hogyan kaphatunk indiai IP-címet külföldön? Az Indián kívüli bollywood rajongók mindenkinél jobban tudják, milyen csalódást okoz az, ha nem fér hozzá indiai TV-csatornákhoz és weboldalakhoz külföldön. A divat, a zene, a tánc és a kultúra az indiai tartalmat vonzóvá tette az ázsiai kontinens embereinek. Csatornák, mint a Sonyliv, Zee TV, HotStar és a Colors TV megragadta érdeklődésünket és hatalmas módon felkeltette a figyelmünket. Miután megpillantották, mit kínál India, a Közel-Kelet emberei bármit megtennének annak nevetségesen jó tartalmához való hozzáférés érdekében.


Hogyan szerezzünk indiai IP-címet külföldön?

Hogyan kaphatunk indiai IP-címet külföldön?

Az IP megváltoztatásával természetesen ez kezelhető. Mindaddig, amíg van indiai IP-je, Bollywood egy csapásra van. Csak a VPN-sel érheti el az indiai IP-t, és így bármilyen eszközön hozzáférhet mindenféle indiai programhoz, csatornához, szolgáltatáshoz és webhelyhez, beleértve a Mac, PC, Andriod és iOS rendszereket. Magyarázd el, hogyan.

Indiai IP-cím beszerzése Indián kívüli VPN használatával

Az indiai IP-cím megszerzésének legjobb módja egy VPN-en keresztül. A virtuális magánhálózat úgy működik, hogy az eszközt az interneten keresztül egy szerveréhez csatlakoztatja. Miután letöltötte a VPN alkalmazást és megnyitotta a szoftvert, megjelenik a különféle országokban található szerverek listája. A kiszolgáló, amelyhez csatlakozni választ, megadja az Ön IP-címét. Az interneten keresztül elküldött adatokat először a VPN titkosítja, és ezeket a titkosított adatokat a kiválasztott kiszolgálóra továbbítja. Amikor a titkosított adatok eljutnak a kiszolgálóra, akkor azok visszafejtésre kerülnek, majd elküldik őket az eredeti rendeltetési helyükre vezető úton. Az adatok visszafejtése miatt úgy tűnik, hogy azoknak a szervernek a helyétől származnak.

Tehát, ha Amerikában tartózkodik, és Indiában egy szerverhez kapcsolódik a VPN segítségével, akkor az összes online forgalom Indiából származik. Ez azt jelenti, hogy az indiai tartalom bárhol elérhető lesz.

 1. Iratkozzon fel VPN-lel, amelynek legjobb az ExpressVPN.
 2. Töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a számítógépére, Mac-re, Android-ra vagy iOS-eszközére.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be.
 4. Válasszon ki egy indiai szervert, és csatlakozzon hozzá.
 5. Ellenőrizze IP-címét egy olyan webhelyen keresztül, mint a WhatIsMyIP.network, hogy megbizonyosodjon a változásról.
 6. Mostantól kezdve szörfözhet az interneten indiai IP-címével, mintha Indiában tartózkodna.

Ha IP-címet szeretne egyszerűen megszerezni, iratkozzon fel ExpressVPN mert ismertek szilárd előadásaikról és garantált eredményeikről. Bármelyik szerverhelyükhöz csatlakozhat a világ minden tájáról, és bárhol online böngészhet anélkül, hogy el kellene adnia az IP-címét. Mélyreható elemzéséhez A legjobb VPN-ek Indiában, ellenőrizze ezt a felülvizsgálatot. Ha többet szeretne tudni a többi szolgáltatótól, ellenőrizze az alábbi táblázatot.

Miért szeretne egy indiai IP-t??

Most már tudja, hogy az IP-cím hogyan kapcsolódik az Ön tartózkodási helyéhez, és megérti, miért előnyös megváltoztatni. Ha egy indiai külföldön tartózkodik, sok okból nagy szüksége van egy indiai szellemi tulajdonra. Így használhat egy indiai IP-címet, miközben Indián kívül tartózkodik:

Hozzáférés az indiai tartalomhoz

A Netflix verziói a tartózkodási helyétől függően különböznek, és előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak elérhetők az indiai Netflixben, de a helyi Netflixben nem. Ebben az esetben a VPN-jével indiai IP-t szerezhet, és bármilyen tartalmat elérhet.

Tanulj indiaiul

Ha indiai emigráns vagy, és meg akarja erősíteni anyanyelvét, vagy lehet, hogy valaki érdekli az indiai tanulás. Indiai IP megszerzése nagyszerű segítséget jelenthet abban, ha hindi, tamil, telugu vagy más indiai nyelven érkezik tartalom, nem pedig angolul..

Névtelenség

Az IP-től függetlenül kap, csak a sajátjától eltérő megszabadíthatja a nehéz helyzetekből. Nem kell jogi kérdésekkel szembenéznie, bizonyos pénzbírságokat fizetnie vagy bajba kerülnie a hatóságokkal. Csak használjon idegen IP-címet, hogy nehezebbé váljon a nyomon követése, és ezzel védje meg magánéletét. Legyen az indiai, spanyol, vagy ausztrál, egy idegen szellemi tulajdonjog biztonságot nyújt Önnek.

Töltse le a programokat

Ha egy új játék megjelenik az Ön országában, és nem tud hozzáférni hozzá, akkor érdemes megfontolnia az IP megváltoztatását. Nem szeretné látni annak cenzúrázott vagy csökkentett verzióját. Szeretné megszerezni az egészet. Tegyük fel, hogy a játék csak Indiában érhető el, és az USA-ban él. A játék letöltéséhez az amerikai szellemi tulajdonjogát indiaira kell cserélnie. Akkor nem kell megvárnia a hivatalos kiadás dátumát, ahol jelenleg tartózkodik.

Kérjen indiai IP-címet Indián kívül

Ha egy indiai cím megszerzésére gondol, akkor használja a fenti VPN-szolgáltatásokra vonatkozó egyik javaslatunkat. Miután sikeresen megszerezte az indiai IP-jét, megnézheti a krikettjét, ahol vallásnak tekintik a Star Sports-on, vagy megnézheti a Bigg Boss a Colors csatornán. Bármikor megnézheti az indiai tartalmakat, ha indiai IP-címet szerez magának.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map