Hogyan szerezzünk kanadai IP-címet Kanadán kívül

Hogyan szerezzünk kanadai IP-címet Kanadán kívül? Ha kanadai emigráns vagy a világ bizonyos részein, akkor megalapozott okot ad arra, hogy miért kellene magának szereznie kanadai IP-t. Önnek képesnek kell lennie a szülővárosi kedvenc TV-műsorok és hírcsatornák nézésére, mert fizikailag nem tartózkodol az országodban. Mikor hallja a chesterfield, a hydro bill szavakat vagy a kifejezést, tedd fel egy larry-t vagy roger-t, ha Kanadán kívül tartózkodsz? A TV-vel csak a kanadai pillanatok élhetők át, és ahhoz, hogy ez megtörténjen, VPN-t kell szereznie, mert sajnos a földrajzi korlátozások vonatkoznak a kanadai tartalomra. A VPN megváltoztathatja az Ön IP-címét kanadainak, így hozzáférhet a kanadai TV-csatornákhoz, például a HBO Canada, a CTV, a CityTV, a CBC, a CBC Sports, a TSN, a Sportsnet, az Univision Canada és a HGTV külföldön a PC-n keresztül, Mac, Android és iOS operációs rendszerek.


Hogyan szerezzünk kanadai IP-címet Kanadán kívül

Hogyan szerezzünk kanadai IP-címet Kanadán kívül

Szerezzen be kanadai IP-címet Kanadán kívül egy VPN segítségével

A VPN egy magánhálózat, amely az eszközt az interneten keresztül összekapcsolja a világszerte működő kiszolgálókkal. Ez azt jelenti, hogy a szerver internetkapcsolatával böngészi az internetet. Ha csatlakozik egy kanadai szerverhez, úgy tűnik, mintha Kanadából szörfözne az interneten. Ennek eredményeként hozzáférhet olyan tartalomhoz, amely a saját országában nem érhető el.

 1. Iratkozzon fel egy olyan VPN-sel, amely Kanadában biztosít VPN-kiszolgálókat, mint például az ExpressVPN.
 2. Töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a számítógépére, Mac-re, Android-ra vagy iOS-eszközére.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be.
 4. Válasszon egy kanadai szervert és csatlakozzon hozzá.
 5. Ellenőrizze IP-címét egy olyan webhelyen keresztül, mint a WhatIsMyIP.network, hogy megbizonyosodjon arról, hogy történt-e változás.
 6. Mostantól kanadai IP-címével szörfözhet az interneten, mintha Kanadában tartózkodik.

Olyan VPN-szolgáltató, mint a ExpressVPN átirányíthatja az összes forgalmat a VPN-kiszolgálón keresztül, és innen származik az új IP-cím. Az ExpressVPN kiszolgálókat kínál sok helyen, így akár IP-t is megszerezhet a világ bármely országából. Az összes adat, amely áthalad a szerveren, titkosítva van, és a valódi IP-n keresztül nem vezethető vissza. Ha más szolgáltatót keres, tekintse meg az alábbi táblázatot.

A legjobb VPN kanadai IP-cím megszerzéséhez

A VPN-ek mennyisége a piacon az egész. Ha azonban teljes magánéletre és névtelenségre van szüksége, akkor minőségre van szüksége. Ezért mentem előre és kiválasztottam Kanadának a négy legfontosabb VPN-t, amelyek közül választhat. Itt vannak.

ExpressVPN

ExpressVPN az én személyes kedvencem, mivel ápolja a felhasználók adatvédelmét. Ha néhány VPN kijelenti, hogy nulla naplózású politikát működtet, akkor kétszer is gondolhat, mivel nem mindegyik tiszteletben tartja ezt. Ennek a VPN-nek szigorú bejelentkezési tilalma van, így biztos lehet benne, hogy adatai állandóan titkosak. Ezenkívül több száz streaming csatornát kinyithat az egész világon, mivel az ExpressVPN több mint 3000 szerverrel rendelkezik a hálózatában több mint 90 országban.

Ez a VPN 256 bites AES katonai titkosítást és kill kapcsolót kínál arra az esetre, ha a VPN-kapcsolat hirtelen leesik. Ez egyidejűleg öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Ha többet szeretne tudni, vessen egy pillantást a ExpressVPN felülvizsgálat.

NordVPN

NordVPN egy másik szolgáltató, amely tiszteletben tartja az ügyfelek adatvédelmi kérelmeit. Nemcsak hogy, hanem több mint 5000 szerverrel rendelkezik a világon, hogy több mint 50 országban biztosítsa a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését.

Ami a biztonságot illeti, ez a VPN rendelkezik néhány exkluzív technológiával, amelyekkel más VPN-k hiányoznak. Vegyük például a Double VPN-t. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egy forgalom helyett két VPN-kiszolgálón keresztül irányítsa a forgalmat. El tudod képzelni, hogy mit lehet dupla titkosítás? Igen, kétszer olyan adat pajzs volt, mint amire voltál. Nem is beszélve a CyberSec-ről, amely az eszköz védelmét szolgálja a rosszindulatú szoftverek megfertőzése ellen. 256 bites titkosítással, megszakító kapcsolóval és DNS szivárgásvédelemmel az online biztonságot 6 eszközön tartják fenn egy fiók alatt. Nagyszerű. További információ a VPN-ről a NordVPN felülvizsgálat.

BulletVPN

BulletVPN emellett elfogadja a nem naplózás politikáját, valamint támogatja a felhasználókat a legújabb katonai titkosításokkal. VPN-kiszolgálói hálózatuk meglehetősen kicsi, csak 31 országot fed le. A szerverek azonban stratégiailag vannak szétszórva, hogy megfeleljenek az internet igényeinek.

A BulletVPN 256 bites AES titkosítást használ a tökéletes internetbiztonság érdekében. Másrészt saját DNS szolgáltatást kínál, amely több tucat csatornát felold, függetlenül attól, hogy hol vannak. Nézz meg többet a BulletVPN felülvizsgálat itt.

SurfShark

Surfshark világszerte több mint 800 szervert kínál. Ez egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek képesek voltak megkerülni a Netflix VPN-blokkjait. Noha új, bebizonyította, hogy méltó a riválisok versengésére. Gyakorlatilag ez az egyetlen VPN-szolgáltató, amely korlátlan egyidejű kapcsolatot biztosít. Még az IPVanish határa is 10.

Csakúgy, mint más VPN-ek, létezik egy kill kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem, valamint az intelligens DNS szolgáltatások, amelyek a SurfShark-ról az erős VPN-szolgáltató tökéletes példájává teszik. Tudjon meg többet a Surfshark-ról ebben a felülvizsgálatban.

Miért szerezzen kanadai IP-t??

Ha kanadai külföldön van, számos oka van annak, hogy miért kapjon egy kanadai IP-címet. A földrajzi blokkok megkerülésétől az olcsóbb repülőjegyek foglalásának lehetőségéig mindössze néhány előnye van az IP beszerzésének Kanadából. Néhány egyéb ok a következő:

 • Bypass korlátozások

A legrosszabb az olyan tartalom korlátozása, amelyet rosszul szeretne megnézni. Különösen akkor, ha kanadain kívül szeretné megtekinteni a globális TV-t és a City TV-t. A legtöbb kanadai webhely blokkolja az audio- és videotartalmakat az országon kívül, mivel csak a kanadai adatfolyammal rendelkeznek joggal. A felhasználók IP-címkövetőjét használják annak megállapítására, hogy a korlátozott tartalmat böngészni próbáló személynek kanadai IP-címe van-e vagy sem. Ezért szükség van egy kanadai IP-re a kanadai tartalom külföldön való megnézéséhez. Kattintson Globális TV és Városi TV külföldön további információt kap arról, hogyan oldhatja fel őket külföldön.

 • A kanadai webhelyek elérése

Futtassa és tesztelje online hirdetési kampányainak sikerét a kanadai Google, a Bing, a Yahoo és más keresőmotorokban.

 • Töltsön kevesebb pénzt

Ha pénzt akar megtakarítani a repülőjegyekre anélkül, hogy túl sok időt pazarolna a különböző webhelyek keresésére, akkor egyszerűen el kell hamisítania a tartózkodási helyét és a böngészési előzményeit egy VPN segítségével. Ez természetesen magában foglalja egy ideiglenes kanadai IP megszerzését.

 • Tanulja meg a helyi nyelvet

Tanulja meg Kanada helyi nyelvét egy kanadai IP-n keresztüli böngészéssel. A külföldön való élés negatív hatással lehet az ember nyelvére, ha nem gyakran gyakorolják. De semmi, amit egyes tévénézés néz, nem tud segíteni. A nyelv szavai vagy kifejezéseinek hallgatása révén történő tanulás nagyon hasznos a nyelvtanulási folyamat szempontjából.

 • Szerezzen be új identitást

Az IP megváltoztatásakor gyakorlatilag megváltoztatja a helyét. Ez azt jelenti, hogy Ön egy másik ország polgára, amely automatikusan új identitást ad Önnek. Tehát egy kanadai IP-cím megszerzése olyan, mint egy új identitás megszerzése ebben a tekintetben.

Szerezz be egy kanadai IP-t

Most, hogy tudja, hogy megváltoztathatja IP-címét, valószínűleg megszerez egy kanadai címet. A korábban említett fő okok miatt, miért kellene megszerezni a kanadai IP-t, feltételezzük, hogy valószínűleg egy jó VPN szolgáltatást keres, hogy a munka elvégzésre kerüljön az Ön számára. Kétségkívül bízunk benne, hogy megtalálja a tökéletes módot a kanadai tartalmak feloldására bármilyen helyről. További információkért kérjük, nézd meg áttekintésünket a következő oldalon Kanada legjobb VPN-je.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me