Hogyan szerezzünk német IP-címet Németországon kívül

Tehát nem fér hozzá olyan csatornákhoz, mint a német csatornák, például a Welt, az ARD, a ProSieben és a ZDFneo más országokban, mi? Ne vegye személyesen. Én sem tudom. Valójában, Németországon kívül senki sem teheti meg, és ennek sok köze van ahhoz az IP-címhez, amelyet az internetszolgáltató hozzárendelt.


Ugyanakkor, ha egyszer németre vált, akkor válsz jogosultak hozzáférni a német alapú tartalmakhoz külföldön. A német IP-cím megszerzése az, amit elérni fogok, és az alábbiakban magyarázatot adok erre.

Hogyan szerezzünk német IP-címet Németországon kívül

Hogyan szerezzünk német IP-címet Németországon kívül

Kérjen német IP-címet a tengerentúlon – VPN

Mivel a Az IP-cím feltárja a földrajzi helyzetét, Az internetszolgáltatók megszüntethetik az olyan tartalomhoz való hozzáférést, amelyhez Ön nem jogosult. Ha egy internetszolgáltató a német határokon kívülről érkező IP-címet észlel, akkor nem fog hozzáférni semmilyen német csatornához vagy szolgáltatáshoz.

VPN esetén azonban az IP-cím már nem jelent problémát. E német csatornákhoz, webhelyekhez és szolgáltatásokhoz csak azért férhet hozzá, ha egy német IP-cím segítségével csatlakozik az internethez. Az egyikkel megteheted stream mindenféle német tartalom a számítógépen, a Mac, az Android és az iOS operációs eszközökön.

A VPN létrehoz egy privát hálózat amely kapcsolatot létesít a számítógép PC, okostelefon vagy táblagép között a szervereivel a világ minden tájáról. A VPN lehetővé teszi hogy kiszolgálóik IP-címét használják hogy tudd hozzáférhet minden tengerentúli tartalomhoz akarsz. Ha a szerver Németországban van, úgy tűnik, mintha Németországban lenne. Ennek eredményeként hozzáférhet olyan tartalomhoz, amelyet általában nem tud megszerezni a saját országában.

Lépések – VPN-sel

Csak a következőket kell tennie:

  1. A német IP-cím megszerzéséhez meg kell tennie feliratkozás az ExpressVPN-re.
  2. Ezután te indítsa el a VPN alkalmazást a számítógépen, a Mac, az Android vagy az iOS eszközön.
  3. Tehát megnyitja az alkalmazást, és Keresse meg a szervereket akarsz.
  4. Válasszon egy német szervert és csatlakoztassa a készüléket ehhez.
  5. Ha szeretné megbizonyosodni arról, hogy történt-e változás, lépjen a WhatIsMyIP.network oldalra.
  6. Élvezze az összes kiváltságot, amelyet német helyiként kap, természetesen a virtuális világban.

A legjobb VPN egy német IP eléréséhez

ExpressVPN az eredeti IP-címet azonnal cserélheti egy németre. Mielőtt megtudná, az lenne streaming német alapú szolgáltatások bárhol Németországon kívül. Azért említem az ExpressVPN-et, mert a cég birtokában van egy hatalmas hálózat több mint 2000 szerver optimalizálva a gyors kapcsolathoz.

Ilyen VPN-előfizetéssel letölthet, tölthet fel és streamálhat a sávszélesség vagy a lemaradás miatt. Ez a szolgáltató a legjobb az üzleti életben. De nem lenne igazságos, ha kizárnánk más alkalmas VPN-szolgáltatókat. Az alábbi táblázatban megtekintheti őket.

Miért van szüksége egy német IP-címre??

Hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz

A német nyelv javítását vagy szülővárosi kultúrájukkal való kapcsolattartáshoz német IP-címre van szükségük. A német IP-cím kulcsa földrajzilag korlátozott webhelyek, szolgáltatások, tartalom és csatornák elérése. A német emigránsoknak szükségük lesz az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában és Franciaországban hamisítani a helyüket hogy úgy néz ki, mintha fizikailag Németországban vannak.

Névtelen személyazonosság

Ha kap egy német IP-címet, akkor az is lesz szerezzen új identitást a folyamat. Senki sem fogja tudni, hogy ki vagy. Online lehet csatlakozni anélkül, hogy egyetlen aggasztó gondolat a fejében lenne. A VPN által kínált biztonsági funkciókkal lehetősége van maradjon név nélkül online.

Vásároljon alacsonyabb költségekkel

Bármely termék vagy elem online megvásárlásakor a weboldal elsőként az Ön IP-címét ellenőrzi. Még azt is nyomon követi, hogy megnézze, honnan jött. Vissza a lényeghez: a a tárgy ára helyszínenként változik a szállítási díjak és az ország pénzneme miatt.

Tehát, ha a bolt, amelyet megrendel, Németországban van, és az Egyesült Királyságban van, akkor a területi hozzáférésért külön fizetnie kell. Ha viszont megkapja magának egy német IP-címet, akkor a hely ennek megfelelően számítja fel. Nagyon kedves szem?

Kérjen német IP-címet

Az embernek nem szabad túl erősen ragaszkodnia IP-címéhez, mert annak megváltoztatásához megvannak az erényei. Nézze meg velük a „Sötét”, a „Babilon Berlin” és a „Stromberg” jeleket Német IP-cím bárhol VPN-sel. Mondja meg, hogy melyik VPN szolgáltatót feliratkozná, hogy német IP-t kapjon a megjegyzésekben. További információt arról, hogy mely VPN-ek biztosítanak német IP-ket, olvassa el ezt a cikket a legjobb VPN Németország számára. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me