Hogyan szerezzünk orosz IP-címet Oroszországon kívül

Ha orosz állampolgár Oroszországon kívül él vagy utazik, akkor nehézségekbe ütközik az otthoni tartalomhoz való hozzáférés során. Ez szinte minden országban igaz, mivel a nemzetközi szerzői jogi törvények sok földrajzi tartalomra és médiare korlátozzák a földrajzi korlátozásokat. A földrajzilag blokkolt webhelyek úgy működnek, hogy blokkolják az IP-címeket bizonyos területeken. Ez azt jelenti, hogy lehetetlen belépni az orosz alapú tartalmi webhelyekre, ha nincs orosz IP-címe. Ez azonban könnyen kezelhető. Így szerezhet be orosz IP-t Oroszországon kívül is.


Hogyan szerezzünk orosz IP-címet Oroszországon kívül

Hogyan szerezzünk orosz IP-címet Oroszországon kívül

Nincs orosz IP, nincs orosz tartalom

Ha külföldre utazik, abban az pillanatban, amikor csatlakozik az internethez, az Ön IP-je megegyezik azzal az országgal, amelyben jelenleg tartózkodik. Oroszország elhagyása azt jelenti, hogy mindent online kell hagynia az országgal kapcsolatban.

Például, ha az Egyesült Államokba utazott, és csatlakozott az internethez, akkor egy amerikai IP-címet fog használni. Ez megfosztja Öntől az oroszországi online szolgáltatások többségének használatát, beleértve a Match TV kedvelőit (az orosz streaming webhely).

Miután megnyitott egy videót a Match TV webhelyén, a csatorna megvizsgálja új IP-címét, és szinte azonnal blokkolja a folyamatot. Geo-hibaüzenetet fog kapni, amely tájékoztatja Önt a megszüntetésről:

„НЕДОСТУПНО ДЛЯ ПРОСМОТРА В ВАШЕЙ СТРАНЕ.”Mérje meg a TV-hiba külföldön

Valószínűleg egy orosz ex-pat vagy, aki ezt olvassa el most, tehát tudná, hogy mi a hiba. Ha azonban valaki alig várja, hogy megnézze, mit kínál Oroszország tartalma szempontjából, akkor ez az üzenet a következőre jelenik meg: „Nem érhető el az Ön országában történő megtekintésre”. 

Mindez megváltozik, mivel a következő részben megtanulod, hogyan szerezhetsz orosz IP-címet, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz.

Hogyan lehet orosz IP-címet szerezni egy VPN segítségével

Az orosz szellemi tulajdonjog előnyeihez vezethet, ha Oroszországon kívül tartózkodsz. Akkor is lépést tarthat az otthoni show-kkal, podcastokkal és filmekkel, anélkül, hogy repülőjegyet haza kellene foglalnia.

A VPN használatával könnyen megváltoztathatja IP-címét orosz IP-címre, és nem kell, hogy nagyon hozzáértő legyen. Így szerezhet be orosz IP-t egy VPN használatával:

 1. Iratkozzon fel egy olyan VPN-szolgáltatóval, amelynek szervere Oroszországban van, például BulletVPN.
 2. Töltse le és telepítse a készülékkel legjobban működő VPN alkalmazást. A legtöbb VPN-ben lesznek alkalmazások Mac, Windows, iOS és Android eszközökhöz.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be fiókjával.
 4. Válasszon egy orosz szervert, és csatlakozzon hozzá.BulletVPN orosz szerver
 5. Várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.
 6. Élvezd a Orosz IP-cím és az összes orosz szolgálat, bárhol is van.Egyeztesse a TV működését

A cikkben korábban már ajánlottuk az ExpressVPN-t a feladathoz. Az ExpressVPN valamilyen oknál fogva eltávolította orosz szervereit a listából, ami azt jelenti, hogy nem kaphat orosz IP-címet a szolgáltatóval.

BulletVPN, másrészt három szerverrel rendelkezik az országban. Szóval számos lehetősége van egy orosz IP-cím megszerzésére. És a lépésről lépésre nyújtott kép alapján tudod, hogy tökéletesen jól működik.

Legjobb VPN-javaslatok:

BulletVPN logóBulletVPN nagyon gyors ütemben fejleszti szolgáltatását. Jelenleg több mint 100 szerverrel rendelkezik több mint 50 országban, beleértve Oroszországot is. Ez egy olyan szolgáltatás, amelyben hiányzik a legtöbb VPN.

Még az olyan nagyok, mint az ExpressVPN, nem kínálnak ilyen kiszolgálókat. Az orosz IP-cím megszerzése nem lehet az egyetlen cél, figyelembe kell vennie a szolgáltató gyorsasági teljesítményét is.

A BulletVPN sebességtesztjeink szerint alig fogja érezni, hogy csökken a internetes sebesség, amelyet a titkosítás okoz. Tehát, miközben külföldön hozzáfér az orosz korlátozással ellátott tartalomhoz, kiváló sebességgel fog működni.

A BulletVPN használatának további előnye, hogy egy killswitch-rel együtt kapja meg az adatokat, amely bármikor megóvja az adatait, ha VPN-kapcsolatának hirtelen leesése történik. Ezen felül a BulletVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínál, így kipróbálhatja a szolgáltatást, mielőtt elkötelezi magát..

Ha Androidot használ, regisztrálhat egy napos ingyenes próbaverzióra, vagy felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatával, és bármilyen eszközön kérhet egyet..

RankProviderLink
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Korlátlan sávszélesség
 • Alkalmazások az összes eszközéhez
 • 24/7 élő támogatás

Látogasson el a BulletVPN oldalra

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Adblock
  detector