Hogyan szerezzünk portugál IP címet Portugálián kívül

A Portugálián kívül élő portugál állampolgárok számára nehéz lesz hozzáférni a saját országa tartalmához. Ennek oka elsősorban a földrajzi korlátozások és a páratlan IP-cím. Ha egy másik országból csatlakozik az internethez, akkor tiltja a portugál tartalmak használatát, és az az oka, hogy nem portugál IP-t használ. Nem lehetetlen kérdés, hogy megfordítsuk, mivel egy új portugál IP megszerzéséhez csak VPN szolgáltatóra van szükség. Olvassa el tovább, hogy megtudja, hogyan lehet portugál IP címet szerezni egy VPN használatával.


Hogyan szerezzünk portugál IP-címet

Hogyan szerezzünk portugál IP-címet

Hogyan szerezzünk portugál IP-címet egy VPN segítségével

Előnyös egy portugál IP-cím használata, ha Portugálián kívül él. Hogyan számíthat arra, hogy otthonról nézheti kedvenc TV-műsorát, vagy anélkül hozzáférhet Portugália-alapú szolgáltatásokhoz? Szerencsére a VPN megadhatja a kívánt IP-címet, amikor a sok szerveréhez csatlakozik. A VPN nemcsak új IP-t biztosít, hanem biztonságos a kapcsolata is az internet böngészése közben. Vessen egy pillantást arra, hogyan lehet portugál IP-t szerezni egy VPN használatával:

 1. Iratkozzon fel egy olyan VPN-szolgáltatóval, amelynek VPN-kiszolgálója van Portugáliában, ezek közül a legjobb az ExpressVPN.
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a számítógépére, Mac-re, Android-ra vagy iOS-eszközére.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be.
 4. Válasszon egy portugál szervert, és csatlakozzon hozzá.
 5. Várjon néhány másodpercet, amíg a VPN-kapcsolat meg nem biztonságosodik.
 6. Ellenőrizze IP-címét egy olyan webhelyen keresztül, mint a WhatIsMyIP.network, hogy megbizonyosodjon a változásról.
 7. Most már szörfözhet az interneten portugál IP-címével, mintha Portugáliában tartózkodna.

ExpressVPN Korlátlan forgalmat, szupergyors csatlakozási sebességet és megbízható és stabil VPN szolgáltatást nyújt minden alkalommal. Ha a biztonság a fő prioritás, akkor feltétlenül iratkozzon fel az ExpressVPN-re. Ezzel a szolgáltatóval válthatja IP-címét Portugália-ra, és bárhol élvezheti a minőségi szolgáltatásokat. Feltétlenül nézze meg az alábbi táblázat többi szolgáltatóját.

Miért van szüksége portugál IP-címre?

Az IP-cím számsor, amely az Internethez csatlakoztatott eszközök fizikai helyzetét jelöli. Most, hogy tudta, hogy az IP-cím milyen szerepet játszik az internet-hozzáféréssel kapcsolatban, látja, hogy nagyon hasznos lehet a saját IP feletti ellenőrzés az internet szabadságának élvezése érdekében. Tehát ezt csinálja egy IP, és így is használják az Ön tartalmának kiszolgálására. Ezért van szüksége portugál IP-címre, ha vágyakozik hozzáférésre a portugál tartalomhoz. Több okból is használhat portugál IP-címet:

 1. Hozzáférés a portugál tartalomhoz: Ha egy Portugáliában élő külföldön él olyan országban, ahol nincsen hozzáférése szülővárosi műsoraihoz és filmjeihez, akkor szükségessé válik egy portugál IP-cím beszerzése. Miután megszerezte a portugál IP-jét, megnézheti olyan műsorokat, mint az Último a Sair, az Odisseia és a Conta-me Como Foi..
 2. Kerülje el a cenzúrát: Egyes webhelyek elérhetetlenné válhatnak a földrajzi korlátozások miatt, vagy az internetszolgáltató vagy a kormány blokkolja azokat, így lehetetlenné teszi a hozzáférést a helyi IP-címhez. Más ország IP-címének használata azonban olyan webhelyek elérését teszi lehetővé, amelyeket egyébként blokkolnának.
 3. Javítsa a biztonságot:  Más IP-vel rendelkezik – függetlenül attól, hogy melyik IP-vel – extra biztonsági szintet eredményez, ami megnehezíti a harmadik felek számára az Ön nyomon követését. Ha aggódik a biztonság miatt, akkor jó ötlet az IP-cím elrejtése. 
 4. Tanulj portugálul: A portugál nyelvtanulás megkönnyíti a portugál tanulási webhelyek, filmek és TV-műsorok könnyű hozzáférését. A filmek hallgatási gyakorlatokat, kulturális kontextust és sok motivációt nyújtanak a tanulás folytatásához. Ha portugálul tanul, akkor portugál IP-címre van szüksége.

Kérjen portugál IP-címet

Ha egy másik országból szeretne hozzáférni a portugál tartalomhoz, akkor be kell szereznie egy VPN szolgáltatót. A VPN által biztosított portugál IP-cím lehetővé tenné az összes Portugáliában található webhely, szolgáltatás és csatorna feloldását, és úgy érheti el őket, mintha ott lennének. Tudassa velünk, mely szolgáltatót választja portugál IP-cím megszerzéséhez. Mi a helyzet a legjobb VPN Portugália számára? Olvassa el ezt a cikket, hogy megtudja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me