Hogyan telepíthetünk VPN-t a Chromecastra?

Megkérdezted már magadtól, hogy A Chromecast többet tehet? Én csináltam. Amikor először vásároltam meg ezt a csodálatos platformot, nem tudtam, hogy a a könyvtárában elérhető streaming szolgáltatások régió-specifikusak. El tudod képzelni csalódásomat. Nos, még mielőtt megtudtam, hogy megteheted hozzon létre egy VPN kapcsolatot a készüléken és oldja fel a streaming csatornák egy teljesen új listáját. Töltöttél fel mindent, mi? Menjünk bele, ugye? Vessen egy pillantást az alábbi bemutatóra, hogy megtudja VPN telepítése a Chromecastra.


Hogyan állíthat be VPN-t a Chromecasthoz?

VPN telepítése a Chromecaston?

Szerezzen VPN-kapcsolatot a Chromecaston az útválasztó segítségével

Mielőtt elkezdenénk, tudnod kell, hogy a A Chromecast eszköz natív módon nem kompatibilis a VPN-ügyfelekkel. Ezért kellene telepítse a VPN-t az útválasztóra helyette. Ez jó dolog, bízz bennem. A VPN lehetővé teszi bizonyos számú eszköz számára, hogy egyszerre csatlakozzon. Más szavakkal: egyetlen fiók VPN-szolgáltatónál korlátozza a kapott párhuzamos kapcsolatokat.

Ennek ellenére van egy kiskapu. Ha te telepítsen egy VPN-t az útválasztóra, a ti a kapcsolat kiterjed, hogy lefedje a hálózatához csatlakoztatott összes eszközt. Nem számít, hány platformhoz csatlakozik, mindegyiket VPN-kapcsolat fedezi.

Ehhez egy DD-WRT útválasztót vagy egy paradicsom alapú útválasztót kell igénybe vennie, amelyik jobban megfelel Önnek. Ha egyszer telepítsen egy VPN-t a DD-WRT útválasztókra, úgy élvezheti a titkosított kapcsolatot a Chromecaston, mint most.

A VPN telepítése a Chromecastra – Virtuális útválasztó módszer

Ha lefelé görgette ezt a részt, azt hiszem, nagyon nehéz volt a VPN telepítése az útválasztón. Technikai szempontból nem az, ha a mellékelt útmutató lépéseit követi. De amúgy sem hagyom hagyni, hogy üres kézzel hagyja. Ha az útválasztó nem vágta le neked, akkor saját laptopját vagy PC-jét virtuális útválasztókká alakíthatja. Ez nagyon könnyű. Az alábbiakban mindent magyaráztam.

Hogyan lehet megosztani a Mac / PC VPN kapcsolatot a Chromecastdal

Amikor a kapcsolat megosztásáról beszélünk, az első dolog, amellyel a felhasználók hozzászoktak, a Mobil Hotspot létrehozása. Mindenki tudja, hogyan kell ezt megtenni a mobiltelefonokon, amikor a mobilhálózatot megosztott Wi-Fi-kapcsolatgá alakítja. Szerencsére ugyanezt megteheti akkor is, amikor van operációs rendszer Mac vagy Windows számítógépen.

Ennek a szolgáltatásnak megvannak az előnyei. Mielőtt megtanultam, hogyan kell VPN-t telepíteni egy útválasztóra, régen szoktam kapcsolja be a Mac-ét egy virtuális routerré. Egyáltalán nem nehéz. Csak pár kattintásra van szüksége itt-ott, és megkapod magad egy megosztott VPN-kapcsolattal.

A fentiek szerint a Chromecast nem kompatibilis a VPN-ekkel. Ezért az egyetlen választás, ha megosztja a VPN-kapcsolatot az eszközzel. A kapcsolata nem lesz olyan gyors, mint közvetlenül az útválasztóhoz történő csatlakozáshoz, de ez a következő legjobb dolog, ha VPN-t szeretne titkosított Wi-Fi-vel a Chromecaston.

Miután létrehozta a virtuális útválasztót, csatlakoztassa a Chromecastot, és máris jó lehet. A folyamat különbözik, ha Windows PC-t használ. Sokkal könnyebb. A jó hír azonban az a Mac-ot és a PC-t virtuális útválasztókká alakíthatod.

A legjobb VPN a Chromecast számára

Mivel a VPN beállítása a Chromecaston időt és energiát igényel, ellenőriznie kell, hogy a használt VPN-szolgáltatás valóban működik-e az Ön streaming-eszközén. Ne kezdje el a haszontalan VPN-szolgáltatókkal, amelyeket az évek során próbáltam.

Az alábbiakban felsoroltam a legjobb VPN-eket, amelyek segítségével feloldhatja a földrajzilag korlátozott csatornákat a Chromecaston. Vessen egy rövid pillantást mindegyikre, mivel a cikk későbbi részében ezeket áttekintem.

A legjobb VPN a Google Chromecast számára

Az egyes fentebb látott VPN-szolgáltatók részletesebb elemzéséhez olvassa el az alábbiakat, mivel azok a a legjobb VPN-k a Chromecast számára. Essünk neki.

ExpressVPN

ExpressVPN a legjobb választás mindazok számára, akik jó hírű VPN-t keresnek. Nem csak az iparág egyik csúcspontja, de amikor a Chromecastról beszélünk, ez legyen az első számú lehetőség. Kínálnak MediaStreamer, saját intelligens DNS-szolgáltatásuk, amelyek könnyen konfigurálhatók az útválasztón.

Sőt, amikor a VPN-kiszolgálót használja, többet érhet be 2000 szerver több mint 94 országban. Ha ez nem növeli a streaming-élményt, nem tudom, mi fog.

Az ExpressVPN is jön magas biztonsági funkciók és erős titkosítások amelyek biztosítják az Ön biztonságát és névtelenségét az internetes böngészés során. További információkért tekintse meg az alábbi felsorolási pontokat.

Előnyök

 • Nulla naplózás politika.
 • Intelligens DNS-proxy.
 • 145+ szerverhely 94 országban.
 • A felső 256 bites AES kulcs titkosítás.
 • A Kill Switch elérhető.
 • Éjjel-nappal chat-támogatás.
 • Korlátlan sávszélesség

Hátrányok

 • Drága terveik vannak.
 • Csak három párhuzamos kapcsolat.

NordVPN

Az interneten való szörfözés nem lesz könnyebb, ha használ NordVPN. Ez a VPN-szolgáltató a piac egyik csúcspontja, kezét lefelé. A biztonság szempontjából az NordVPN mindegyikével rendelkezik, beleértve néhányat exkluzív biztonsági intézkedések. Olyan kedvekről beszélünk Dupla VPN. Ez a szolgáltatás megduplázza a titkosítást, mivel a forgalom két szerveren halad keresztül. Ez kicsit csökkenti az internet sebességét. Ha azonban ápolja magánéletét, ez a legjobb választás.

Másrészt, a Nord CyberSec technológia megvédi a készüléket a kémprogramok, rosszindulatú programok és egyéb rosszindulatú szoftverek fertőzéseitől. Nem is említve, hogy intelligens DNS szolgáltatással is rendelkeznek, SmartPlay. Általában véve ez a VPN nagyon hasznos, ha Chromecastot használ. Ha többet szeretne tudni, görgessen egy kicsit tovább.

Előnyök

 • Több mint 5000 szerver.
 • Kettős VPN szolgáltatás.
 • Nulla naplót tart (nem tárolja a felhasználói információkat)
 • CyberSec.
 • OpenVPN TCP és UDP portokkal, valamint IKEv2 / IPsec.
 • 6 egyidejű kapcsolat fiókonként.
 • 24 órás, díjnyertes VPN támogatás.

Hátrányok

 • Néhány szerver nagyon lassú volt.

BulletVPN

Egy kicsi, de hatékony VPN-szolgáltató, amelyet használni lehet a Chromecaston. Ennek nincs olyan kiszolgálóhálózata, amelyet mindenki egy VPN-ben keres. Ha azonban operálsz BulletVPN, teljes körűen szörfözhet az interneten biztonság és magánélet.

Amellett, hogy megvan a saját Intelligens DNS szolgáltatás, ügyfeleik aggodalmait is törődik. Ezért bármikor felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatával, és szakmai hozzáértéssel és segítőkész segítőkkel várja Önt. Ellenőrizze az alábbi teljes szolgáltatások listáját.

Előnyök

 • Nincsenek naplók.
 • Számos protokoll közül választhat.
 • A gyilkos kapcsoló.
 • Intelligens DNS elérhető.
 • Korlátlan sávszélesség.
 • 24/7 élő chat támogatás.

Hátrányok

 • 3 eszközt egyidejűleg csatlakoztat.
 • Szerverek 30 különböző országban.

SurfShark

Ez a kezdő VPN szolgáltató jó első benyomást kelt, amikor megnézi, mit kínál. Először látni fogja, hogy széles kiszolgálóhálózattal rendelkezik, amely lefedi 50 ország a világ minden tájáról, ideértve Brazília, Kanada, Chile, az Egyesült Királyság, Ausztrália, és még sok más.

Egy másik dolog, amely felhívta a figyelmüket, amikor ellenőriztem ezt a VPN-t, az, hogy a VPN-kapcsolataikat is használhatják számtalan eszköz fiókonként Ez egy olyan szolgáltatás, amelyet a legfelső VPN nem kínál az ügyfelek számára. Még az ExpressVPN fiókonként korlátozottan 3 eszközt tartalmaz. Nemrég, SurfShark hozzáadott Intelligens DNS-proxy azokhoz a szolgáltatásokhoz, amelyek a felhasználók számára előnyöket élvezhetnek. Elmondhatod, hogy a blokkban ez az új gyerek a közeljövőben fog menni. Vigyázz az iparág legjobb VPN-jeire. A VPN további részei az alábbiakban láthatók:

Előnyök

 • 800 szerver több mint 50 országban.
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat.
 • Intelligens DNS-proxy.
 • 24/7 élő chat támogatás.
 • DNS szivárgásvédelem.
 • Könnyen használható alkalmazás.
 • Jól működik az American Netflix-rel

Hátrányok

 • Kicsit kibővítheti szerverhálózatát.
 • Nagyon drága a havi terv költsége.

A VPN telepítése a Chromecastra – intelligens DNS-proxy alternatív módszer

Ha az összes fenti lépés túl bonyolultnak tűnik számodra, akkor használhatja Intelligens DNS-proxyk helyette. A legjobb dolog az intelligens DNS-ben az, hogy könnyen elvégezhető beállítva útválasztókon. Csak azt kell ellenőriznie, hogy a használt VPN-szolgáltatás valóban kínál-e intelligens DNS-proxy szolgáltatást a felhasználók számára. ExpressVPN van, és úgy hívják MediaStreamer. Alternatív megoldásként kipróbálhatja Unlocator. Ezek önmagában nem VPN-szolgáltatások. Régebben tisztán intelligens DNS szolgáltatóként működtek, de most csatlakozott a Hibrid családhoz.

Míg a legtöbb útválasztó lehetővé teszi a DNS-beállítások megváltoztatását, néhányuk nem. Általánosságban, Linksys, Asus, Cisco, D-Link, TP-Link Az összes útválasztó támogatja a kézi DNS konfigurálást. Ha a sajátod van Az internetszolgáltató által biztosított modem, kétlem, hogy a DNS beállítható-e.

Ebben az esetben megvásárolhatja a másodlagos útválasztó, amely lehetővé teszi a DNS megváltoztatását. Ezután csatlakoztassa azt a másodlagos útválasztó WAN-portja a modem LAN portjához Ethernet kábellel.

Végül, csatlakoztassa a Chromecastot a másodlagos útválasztóhoz.

A Google DNS letiltása a Chromecaston

Néhány streaming csatorna, például az American Netflix további lépéseket igényel a feloldáshoz őket. A VPN beállításán túl az útválasztón valószínűleg szükség lesz rá állítson be statikus útvonalakat a Google DNS blokkolásához szerver címek. Ennek oka az, hogy ezek a DNS-kódok keményen kódolt a Chromecaston.

Alapvetően, ha a streaming csatorna hozzáféréssel rendelkezik a Google DNS-hez, akkor valószínűleg képes lesz rá pontosan meghatározza a valódi tartózkodási helyét. A Google DNS blokkolása router szinten a megnézni kívánt streaming csatornát arra kényszeríti, hogy ahelyett csatlakoztatott VPN szerver DNS-címeit használja.

Mindig beállíthat statikus útvonalakat és blokkolja a Google DNS-t az útválasztón a Chomecast számára ha tudod, hogy megfordulsz.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map