Hogyan telepítsünk VPN-t a PS4-re

Hogyan kell használni a VPN-t a PS4-en? Gondolhatja, hogy a PS4-hez nincs szüksége VPN-re, és hogy jól van vele, mint amilyen, de engedje meg, hogy magyarázza el neked, miért tévedhet ebben. Abban az esetben, ha nem tudták, a PlayStation hálózatnak nincs a legjobb hírneve a biztonságért, ami a titkosítást még inkább szükségessé teszi. Ez különösen igaz, ha ilyenkor érzékeny információkat küld a játékkonzolján.


Mivel azonban a játék valószínűleg az egyetlen aggodalomra ad okot a PS4-en, akkor tudnia kell, hogy ha rajta fut egy VPN, érdemes megszerezni a játékélményt. A PS4-re telepített VPN lehetővé teszi a geo-blokkolt játékok elérését és az online játék sebességének javítását. Tehát, ha nem keresték a PS4-hez a VPN-hez való csatlakoztatás módját, akkor ez a tökéletes idő arra, hogy elgondolkozzon. Folytassa az olvasást, és megtudhatja, hogyan telepítsen VPN-t a PS4-re.

Hogyan telepítsünk VPN-t a PS4-re

Hogyan telepítsünk VPN-t a PS4-re

Hogyan telepítsünk VPN-t a PS4-re?

Csakúgy, mint egy VPN biztosítja az Ön biztonságát és növeli az online szabadságát okostelefonján, ugyanez igaz, ha a PS4-en használja. Nem lehetetlen VPN-t szerezni a PS4-en, de ehhez több erőfeszítésre van szükség, mint okostelefonon történő eléréshez.

  • A PlayStation nem támogatja közvetlenül a VPN-t, de ezt meg lehet oldani az útválasztóra telepítésével. Ehhez VPN-kompatibilis útválasztóra van szüksége, azaz egy beépített VPN-hozzáféréssel. Ha nem akarja átmenni a VPN beállítása útján az útválasztón, akkor vásárolhat útválasztót a szolgáltató beállításaival már beépítve. Vagy manuálisan beszúrhatja a VPN részleteit a Wi-Fi útválasztó beállításaiba. . Miután beállította az útválasztót, bekapcsolja a PS4 WiFi-t, hogy csatlakozzon hozzá.
  • Alternatív megoldásként számítógéppel is csatlakozhat a PS4 VPN-jéhez. Természetesen előbb telepítenie kell a VPN szoftvert a számítógépére, majd csatlakoztasson egy Ethernet kábelt a számítógép és a PS4 hátoldalához. Ha Mac tulajdonosa van, akkor ezeket az utasításokat használhatja a Mac VPN-kapcsolat megosztásához a PlayStation 4 készülékkel.

Abban az esetben, ha olyan PS4 alkalmazásokat szeretne telepíteni, amelyek nem érhetők el az Ön régiójában, akkor ki kell váltania a PSN-régiót, ahogy itt részletesen ismertetjük. cikk itt. A PS4 számára a legjobb VPN-szolgáltatók az ExpressVPN és a BulletVPN. Ennek oka az, hogy mindkét szolgáltató intelligens DNS-proxyt kínál a szolgáltatásaival, ami jó csomag.

A VPN-től eltérően, az intelligens DNS közvetlenül konfigurálható a PS4-en, és lehetővé teszi olyan regionálisan korlátozott tartalmak elérését, mint például az American Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer. Tehát, ha a PS4-en a földrajzilag blokkolt alkalmazások feloldása az, amire utalt, akkor egyszerűen használhatja a Smart DNS-t a VPN helyett.

Miért van szüksége VPN-re a PS4-en?

Mindig ajánljuk a VPN-eket, mert tudjuk, mennyire előnyösek ezek mindenféle eszközhöz csatlakoztatva. Titkosítják az internetes forgalmat, megakadályozzák a megfigyelést és a célzást, elrejtik az Ön valós helyét, és javítják az online játékot. Ne feledje, hogy az olyan eszközök, mint a PS4, előre telepített népszerű média streaming alkalmazásokkal érkeznek, például a Netflix, a YouTube, a Pandora, a Hulu vagy a HBO Go..

Ez megmutatja, mennyire sokoldalú ezek az eszközök. Nagyobb funkciót tudnak ellátni, mint amit általánosan ismertek. Az a tény, hogy ezeket a szolgáltatásokat származási országukon kívül földrajzilag korlátozott, VPN-kapcsolatot igényel. Íme néhány ok, ami miatt szüksége lehet VPN-re a PS4-en:

  • nyerj gyorsabb játéksebességeket
  • hatékonyabb kiszolgálói kompozíciók
  • elrontja a helyét
  • elrejteni személyazonosságát
  • korlátozott tartalom elérése
  • patak tartalom a világ minden tájáról.
  • titkosítsa az adatait.
  • maradjon védve a megfigyeléstől és az internetszolgáltatótól.

A földrajzi korlátozások miatt sok játékos nem tudja játszani a kívánt játékot. A VPN-vel azonban bármilyen játékot elérhet. Megszerezheti azoknak az országoknak az IP-címét is, ahol a kívánt játékot újonnan kiadják.

Ilyen módon nem kell megvárnia, hogy elinduljon a régiójában. Ráadásul a VPN-kapcsolattal nem kell foglalkoznia a szörnyű pingpontokkal, mivel a világ minden tájáról elérhető játékszerverekhez fog hozzáférni..

VPN használata a PS4-en

Kihúzódhat, amint felfedezi a VPN-PS4 kapcsolat végtelen lehetőségeit. Ezzel teljes mértékben ki fogja használni a PS4-et, és számos előnnyel jár. Fokozza a játékélményt, javítsa a késleltetett online kapcsolatokat, csökkentse a fojtást és a hozzáférési szolgáltatásokat és a játékokat a PS4 VPN-jén. Ha tudni akarja, melyik a a legjobb VPN a PS4 számára, feltétlenül nézd meg ezt a cikket.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me