Hogyan változtassuk meg a Samsung Smart TV régiót bármely országban

Hogyan változtassuk meg a Samsung Smart TV régiót

Hogyan változtassuk meg a Samsung Smart TV régiót

A Samsung Smart TV régiójának megváltoztatása – Tartalmi index

Noha nehéz feladatnak tűnik, a Samsung Smart TV régiójának megváltoztatása nem jelent problémát. Csak meg kell tudnia az útját. Ebben az útmutatóban fedezünk téged. Mindezekkel megváltoztathatja a Samsung TV régióját, és feloldhatja a világ minden tájáról elérhető csatornát.

 • Hogyan változtassuk meg a Samsung Smart Hub TV régióját?
  • QLed sorozat, R sorozat, N sorozat (intelligens távirányítóval)
  • H-sorozat
  • F-Series
  • K-széria
  • Ju és JS sorozat
 • Oldja fel az USA / Egyesült Királyság alkalmazásai blokkolását a Smart TV-n
 • Hozzáférés a korlátozott csatornákhoz a Smart Smart TV segítségével a Samsung Smart TV-n
 • Változtasd meg a Samsung Smart TV régióját – végső gondolatok

Hogyan változtassuk meg a Samsung Smart Hub TV régióját?

Annak ellenére, hogy a legújabb technológiával rendelkezik a világon, a Samsung Smart TV-nek megvan a maga része a korlátozásoknak. A Samsung Smart Hub TV egy egyszerű átjáró, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezhessék a fejlett szolgáltatások új világát. Navigálhat filmek, TV-műsorok és természetesen a Samsung Apps között.

Azonban minden országhoz hozzárendelnek egy speciális katalógust a rendelkezésre állás szempontjából. Most ez a fő hangsúly ebben a cikkben. Pontosan megmutatjuk Önnek, hogy miként tud megkerülni ezeket a korlátozásokat, és bárhonnan hozzáférhet a Samsung Smart Hub TV verziókhoz.

Change Samsung Qled Country (Tizen 2018, 2019, 2020)

Kövesse ezeket a lépéseket, ha a Samsung Tizen operációs rendszer régióját bármelyik országba váltja az újabb modellekben. Az R-sorozatú, RU-sorozatú vagy N-sorozatú készülékek számára az alábbi utasításokat kell használnia.

 • Először is térjen át a beállításokhoz.
 • Innen görgessen le az „Általános” elemre, és válassza a „Beállítás” lehetőséget. A tévékészülék modelljétől függően előfordulhat, hogy inkább a „Visszaállítás” lehetőséget választja. Ez azonban visszaállítja a Samsung TV gyári beállításait. A tévékészülék automatikusan újraindul a folyamat során. Miután a TV újraindult, ne használja a SmartThings alkalmazást a telepítési folyamat során.
 • Ezután írja be a PIN-kódot. Általában ‘0000’, kivéve, ha korábban kézzel módosította.
 • Válassza ki a kívánt nyelvet. (Ez nem befolyásolja a megvásárolni kívánt alkalmazások listáját)
 • Állítsa az országot “Egyéb” -re.
 • Folytassa a beállítást, ahogy általában. (Internet, csatornák stb.)
 • Miután elérte a „Általános Szerződési Feltételek” oldalt, írja be a következő sorozatot a távirányítón:
  • néma -> hangerő fel -> csatorna fel -> néma
 • Abban az esetben, ha a Samsung One Remote, ehelyett írja be a következő sorozatot
  • VOL -> VOL Fel -> Csatorna fel -> VOL
 • Most már megváltoztathatja a Samsung TV Tizen operációs rendszer régióját bármilyen tetsző országra. Alternatív megoldásként a „Teljes alkalmazások” lehetőséget is választhatja, hogy az összes Tizen-OS kompatibilis streaming csatornát és alkalmazást megkapja,

Változtassa meg a Samsung Smart TV Hub régiót az USA / Egyesült Királyság – H sorozatra

Annak meghatározása, hogy van-e egy H-sorozat vagy F-sorozatú Samsung Smart TV, kattintson a távirányítón a „Menü” gombra. Akkor lépjen a támogatásba -> Vegye fel a kapcsolatot a Samsung céggel. Ellenőrizze a modellkódot. Ha az első négy karakter után H látható, akkor egy H sorozatú Samsung Smart TV-vel rendelkezik. Ha az F négyet lát az első négy karakter után, akkor egy F-sorozatú Samsung Smart TV-vel rendelkezik.

A H sorozatú Samsung Smart TV esetén hajtsa végre a következő lépéseket változtassa meg a Smart Hub régióját USA-ra, Egyesült Királyságra, Franciaországra.

 1. Kattintson a Samsung távvezérlőjének „Menü” gombjára.
 2. Ugrás a „Smart Hub” oldalra.
 3. Válassza a „Smart Hub visszaállítása” lehetőséget. Adja meg a PIN-kódot, ha a rendszer kéri.
 4. Válassza ki a hálózatát.
 5. Amikor a feltételek & Megjelenik a feltételek képernyő, kattintson a következő gombokra a távirányítón:  », 2, 8, 9,« 
 6. Megjelenik a Samsung Smart TV összes támogatott országának listája. Válassza ki azt a régiót, amelyben meg akarja változtatni a Samsung Smart TV hub-ot. (Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Brazília, Németország, Ausztrália ..)
 7. Egyetért a Samsung Általános Szerződési Feltételeivel.
 8. Folytassa a telepítési folyamatot. Amikor a Smart Hub befejezi a betöltést, az összes új alkalmazás megjelenik.

Cserélje ki a Samsung Smart TV Hub régió F-sorozatát

Ha F sorozatú Samsung intelligens TV-je van, akkor meg kell tennie a szükséges lépéseket változtassa meg a Smart Hub régiót különböznek egy kicsit.

 1. Válassza a TV-t forrásként.
 2. Válassza a távvezérlőn a Menü menüpontot.
 3. Válassza a Rendszer lehetőséget.
 4. Válassza a Beállítás lehetőséget.
 5. Folytassa a beállítást.
 6. Amikor megismeri a Smart Hub feltételeit & A Feltételek oldalon nyomja meg a következő gombokat a távirányítón: Némítás, Vissza, Hangerő, Csatorna fel, Vissza.
 7. Válassza ki új Samsung Smart TV régióját. (Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország stb.)
 8. A szokásos módon folytassa a beállítást.

Egyszerre csak egy régióból származhat alkalmazás. Ez azt jelenti, hogy te nem tudja betölteni az Egyesült Államok Hulu alkalmazását az Egyesült Királyság BBC iPlayer alkalmazásával ugyanabban az időben.

Cserélje ki a Samsung Smart TV Hub K sorozatot

A K sorozat Samsung Smart TV régiójának megváltoztatásához kövesse ezeket a lépéseket.

 1. Válasszon TV-t forrásként.
 2. Válassza a távvezérlőn a Menü menüpontot.
 3. Válassza a Rendszer lehetőséget.
 4. Válassza a Beállítás lehetőséget.
 5. Folytassa a beállítást.
 6. Amikor megismeri a Smart Hub feltételeit & A feltételek oldalán nyomja meg a távvezérlő alábbi gombjait: Némítás, Hangerő, Csatorna fel, Némítás. VAGY
 7. előre, 2, 8, 9, visszatekerés
 8. Válassza ki új Samsung Smart TV régióját.
 9. A szokásos módon folytassa a beállítást.

Cserélje ki a Samsung Smart TV Hub régiót – JU vagy JS sorozat

A Samsung JU vagy JS modellek esetén hajtsa végre az F-sorozathoz tartozó lépéseket. Amikor eljut a Smart Hub TOS oldalra, nyomja meg a következő kombinációt: Mute + Return + Volume (+) + csatorna (↑) + némítás.

Az amerikai / brit alkalmazások feloldása / nézése a Samsung Smart TV régióban – VPN

Nem elég az amerikai / brit alkalmazások betöltése a Samsung Smart TV Hub-ba. Még mindig meg kell változtatnia a földrajzi helyét annak érdekében, hogy felszabadítsa ezeket a csatornákat a régión kívül. A VPN lehetővé teszi változtassa meg IP-címét amerikai vagy brit IP-címre. Itt van, hogyan kell engedélyezze / beállítsa a VPN-t a Samsung Smart TV-n.

 1. Iratkozzon fel a VPN szolgáltatónál. Az ExpressVPN jó példa.
 2. Telepítse a VPN-t egy VPN-kompatibilis útválasztón. Az intelligens TV-knek nincs VPN-kliensük. Ezért nem telepítheti a VPN-t közvetlenül a Samsung Smart TV-re.
 3. A VPN beállításakor az útválasztón válassza a VPN szerver az Egyesült Államok / Egyesült Királyság régiójában.
 4. Távolítsa el a blokkolást és nézzen meg blokkolt alkalmazásokat a Samsung Smart TV készüléken. (Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime, HBO GO, ITV, 4Od..)

Ha akarod blokkolás feloldása és a geoblokkolt alkalmazások nézése, egyszerűen iratkozzon fel ezek egyikével legjobban ajánlott Samsung Smart TV VPN-k.

Oldja fel az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság csatornáinak feloldását a Samsung Smart TV Hub régióban – Intelligens DNS

Az intelligens DNS szintén lehetővé teszi nézze meg az olyan alkalmazásokat, mint a Netflix, HBO Go, Hulu vagy BBC a Samsung Smart TV-n. Az intelligens DNS közvetlenül beállítható a Samsung Smart TV-n. Tehát nincs szükség router-hozzáférésre. Itt van, hogyan lehet konfigurálja az intelligens DNS-t, és engedje fel az USA / Egyesült Királyság alkalmazásai blokkolását a Smart TV-n.

 1. Kap egy ingyenes Unlocator fiókot.
 2. Konfigurálja az intelligens DNS-t a Samsung Smart TV készüléken.
 3. Az USA vagy az Egyesült Királyság alkalmazásai feloldása és feloldása.

Unlocator Körülbelül 213 streaming csatorna támogatja a világot. Egyetlen Samsung Smart TV régió sem támogatja ezeket a csatornákat.

Hogyan változtassuk meg a Samsung Smart TV régiót USA / Egyesült Királyságra

A Samsung Smart TV régiójának megváltoztatása határozottan megéri az erőfeszítést. Használva VPN vagy intelligens DNS tudsz feloldhatja és nézheti meg a legjobb brit vagy amerikai alkalmazásokat közvetlenül a Smart TV-n.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me